• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi arkadaşlar 6,5 aylık bebek neler yiyebilirr

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sirine82

Kün fe yekün.....
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
2.071
932
373
arkadaşlar benim 6,5 aylık bir oğlum değişik neler yedirebilirim .nelerden tadabilir .yardımalrınızı bekliyorum:21:

benim kızım 5 aylıkken ek gıdaya geçtik. meyve püresi,muhallebi ve yoğurtla başladık.
şimdi 7 aylık kahvatı ve çorbada eklendi menümüze. sende meyveli veya büsküvili yoğurt yedirebilirsin benim ki sadece öle yiyor. meyve suyu verebilirsin benim kızım dondurma bile yiyor :1:

canım anne sütüne devam ediyosundur zaten,kendi mayaladığın günlük yoğutrttan verebilirsin,elma,havuç,şeftali gibi meyveleri püre yapıp verebilirsin,ve sebze çorbalarına başlamalısın,hiç yapmadıysan önce 2 sebze patates,havuç ve içine her seferinde yeni şeyler ekle,kıyma,pirinç,bulgur......

slm kızımda 4buçuk aylık anne sütü alıyor ama dışardan gelen herşeyi yemek istiyor ben ne verebilirim bence 6,5aylık çogu şeyleriversen yer mesela yogurt meyve püreleri ben bile meyve veriyorum bebe bisküvisi verelimmi acaba

Back