arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ama bende hiçbir belirti yok.lütfen yardım edin!

caaraameel

canım bebeğim
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
217
75
34
arkadaşlar bugün itibariyle 5 haftalık hamileyim.ama bende ne baş dönmesi ne mide bulantısı,ne yorgunluk uykusuzluk hiçbişey yok,belki kaşınıyosun herhalde diyen olacak aranızda ama , çevremde bi çok insan hamilelikteki belirtiler olmassa sağlıklı bie gebelik olmas diolar. acaba hiç bi belirti olmadan hamilelik geçiren varmı yoksa daha erkenmi lütfen içimi bi rahatlatın.akdi taktirde perşembe gününü edemicem. perşembe gün gel keseyi görelim demişti gecen hafta.

Cnm herkeste belirti olmak zorunda degil.. bn ilk gebeligimde iki aya kadar ne mide bulantisi nede baska bise yasadim.. hatta ogrendikten sonra sasirdim sadece kasiktan bobrege sizim olurdu aserme falan yoktu bekle biraz buyudukce degisikliklere sen bile sasirirsin

Dur bakalim bir aylik iki aylik ol heleki 3. Ayı tamamlarken ağlayasım geliyo çok zor.

Herşey kokçak miden bulancak kusçan herşeyi yiyemiycen. Midende yanma ekşime. Şiddetli baş ağrıları. Isteksilik. Mutsuzluk. Halsizlik. Sabahlari kasiklarina bicak saplanmasi gibi bi ağri.Bunları yaşıcan cnm. 5. Haftamda bende çok iyiydim belirtim yok diye üzülüyordum. Simdi ise çok kotuyum.

kızzlaar ilginize çook teşekkür ederim sağolun valla içimi rahatlattınız bu benim ikinci ilki kürtaj oldu 8 haftallıkken kalbi durdu inşallah bunda bişey yaşamam çook korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan.tekrar sağolun kızlar.allah hepinizden razı olsun

Ananas suyu ve soya sutu ic tutunmaya dusuk riskine karsi.. tup bebekte oneriolar

Hayirli olsun caniM saglikla al bebisini kucagina.. bende 9 haftalik hamileyim inan senin gibi korkuyodum bende hep neden belirti yok die hic huzursuz olma keyfini cikar bende ayni senin gibiyim ne bulanti ne bas donmesi hicbisey yasamadim sansliyiz sanirim..

ayy canım çok teşekkürler,valla hiç bi belirti yok yalnız göğüslerim hassas,başkada bişey yok oda zaeten ben adetliykende oluyodu.zaten doktora gitmeyi yarına aldım perşembeyi falan bekleyemicem,yarın inşallah keseyi görürüz canım yaa,rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin.

cnm bende dew bi belirti yoktu 5 hafta cok erken ztn belirti olması için ...belirti olması lazım diyenler cok biliolar keyfine bak canını sıkma :)

cnm bende dew bi belirti yoktu 5 hafta cok erken ztn belirti olması için ...belirti olması lazım diyenler cok biliolar keyfine bak canını sıkma :)

çok teşekkür ederim canım.inşallah dediğin gibidir.rabbim seninkinide kucağına almayı nasip etsin inşallah

henüz çok erken benim 7-8. haftada başlayıp 13. haftaya kadar sürmüştü deyim yerindeyse anamdan emdiğim süt burnumdan gelmişti bir de söyle birşeyde olabilir kimisi hiç anlamıyor hamile oldugunu yani ne bulantı ne kusma ne baş dönmesi yasamıyor o yüzden çevrene bakma herkesin hamileliği farklıdır onların dediği çok bulantı kusma yasayıp bir anda kesilenler o zaman tehlikeli olabiliyor ama tabi en doğru kararı doktorun bakarak anlar bünye meselesi diyelim

belirtiler için çok erken. genelde bulantılar bebeğin kalp atışından sonra başlar. bazen de kadınlar bilinen belirtileri hiç yaşamaz bu bünyeye göre değişir. hatta her hamilelikte de farklı olur. ilk hamileliğimde sadece bir ay bulantım oldu ikincide dört ay sadece yoğurt, peynir, patates haşlama yiyebildim. rahat ol illa ki belirti yaşayacaksın diye birşey yok.

canım mrb benimde hamileliğimde böle oldu hiçbir belirti olmadı çok şaşırmıştım 2,5 aylıkken boş gebelik olduğu anlaşıldı ve kürtaj oldum umarım sende böle bişe yoktur.

:) birden kendi hamileliğim geldi aklıma, beş hafta daha nedirki :) senin tek yapman gereken bu düşüncelerinden kurtul, aklına kötü şeyler getirme, tepmesinimi bekliyosun çocuğun, hamileliğinin keyfini çıkar, nazlan herkese bişeyler canım çekti de ( çekmese bile )

Icini ferah tut insallah keseyide goruceksin bebiside bende ayni senin gibiyim hic belirti yok ama cok sukur yolunda hersey.. seninde guzel haberlerini alalim insallah canim :)

Canım öncelikle tebrik ederim daha çok güzel günlerin var.. Belirtiler için erken.. Neden kendini yok yere bu kadar üzüyorsun diyeceğim ilk bebeğini kaybetmişsin ben de ilk bebeğimi kaybettim 9 haftalıkken kalp atışı yoktu... İkinci gebelikte insna eli yüreğinde dolanıyor iyi bilirim ama daha çok erken bu kadar telaşlanma... Ben ikincisinde kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra felan yani 7-8 haftamda bi mide bulantısı başladı 17-18. haftaya kadar günde sadece bi yeşil elma ile beslenmiştim 24 saat bulanıyordu 7-8 kilo vermiştim... Bu güzel gebelik günlerinin tadını çıkarmaya bak.. Rabbim korusun kucağında da gör inşallah.. Daha çok tatlı heyecanlar var önünde.. Keseydi, kalp atışıydı, cinsiyetiydi, ilk tekmesiydi vs.. Rabbim tüm güzelliklerinin yanında olmasıı nasip etsin dikkat et kendine...

Benim ilk hamileligimde anlattigin gibiydi cok rahattim,gayet saglikli bi hamileligim ve bebegim oldu,simdi de ayniyim,aldirma sen kimseye tadini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…