Bebek İkinci El Arkadaşlar 2.el hamak satan var mı

happymummy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
93
1
merhaba oğlum gazlı bir bebek sadece hamakta uyuyabiliyor.battanıyeyle sallamaktan cok yoruldum elinizde 2.el bi hamak var mı

öyle 15 liralık hamaklardan bahsetmiyor bence bebek hamakları var onu soruyor olmalı.
valla ucuz bulsam ben de alıcam ama..

cnm hıc hamaklarla ugrasma bunlara 200 tl verıcegıne al bı matkap bırınden ust duvarına ac delık zaten nalburlardada cıngene besıgı yapıcam ona gore vıda verın dersen verıolar bız öyle yaptık benım bebegımde cok gazlıydı uste ıkı delık actık 1 lırayada ıp aldık ohhh mıss gıbı o gunden sonra rahat ettım bı sallıosun zaten kendı kendıne baya sallanıo ama bu tarz hamaklar hıc ıse yaramıo sureklı yanında olup sen sallıosun benı dınle cıngene besıgı yap coook rahat etceksın ıstersen bızım oglanın cıngene besıgının vıdeosunu atarım bakarsın nasıl yaptıgımıza...
eskıden hamakmı varmıs yapıolarmıs cıngene besıgını oh mıss gıbı hehe kemal sunalın bı fılmındede var cocuk aglıo ıkı sallıolar onlarda ıslerıne bakıooo hehehene delıyım yaa

valla süper olur yaa mahvedıyoo benı oğlum süreklı battanıyyele sallanmak istıyoo eşim evdeyken sorun yok ama o işteyken napcağımı şaşırıyorum şu videoyu gönderebilrsen sevınırım ister burdan ister mail adresime yolla şimdiden cok teşekkür ederım

cnm maıl adresını yolla msn den yollarım sana

slm...ben fikrini çok beğendim ,benmde oğlum kolikli ve hamak almayı düşünüyordum ama o kadar paraya da yazık günah die düşünüyordum...video yu bana da atar mısın?belki bende yapabilirim....

kızlar yarın saat öglen bır gıbı acın cunku dırek yollayabılıyorum msn den okış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…