arkadslar ben ilk defa evde sacımı boyuyucam koleston köpük boya 7.0kumral aldım normalde benm sacım koyu kahve beyaz tenliyim ama boyatıyordum uzun zamandrı suan güneste kızıllı gibi duruyor acık kızıl kahve tonlarında,kumral boyayınca nasıl bir görünüm olur cok acık ya da koyu olmaz dimi ( kumral renk hem dogal olsun hemde kızıllıgını alsın diye tercih etim )lütfen yardımcı olun kızlar bana acil :/
canım yazın saclarım baya bi acıldı yani güneste nerdeyse koyu bakır gibi duruyor aksamları ise kahve kahve anlatabilmişimdir umarım ben böyle kumral renkleri cok seviyorum :/ tutmazmı dersin ?
canım yazın saclarım baya bi acıldı yani güneste nerdeyse koyu bakır gibi duruyor aksamları ise kahve kahve anlatabilmişimdir umarım ben böyle kumral renkleri cok seviyorum :/ tutmazmı dersin ?
Canım çok bi renk değişimi olmayacak şuraya yazıyorum (Ya az bişey koyulaşır)
Köpük boyanın renk kataloğuna bakarak bir çıkarımda da bulundum o da renk değiştirmek amaçlı olmadığı
Canım çok bi renk değişimi olmayacak şuraya yazıyorum (Ya az bişey koyulaşır)
Köpük boyanın renk kataloğuna bakarak bir çıkarımda da bulundum o da renk değiştirmek amaçlı olmadığı
Keşke boyamaya karar vermeden önce sorsaydın
Saçının şuanki rengini de ekleseydin iyi olurdu
Ama arkadaşların dediği gibi koyu tutar
Ve kızıllığı 7.1 gibi küllü renkler alır
eğer hala boyamadıysan bunu okuyosundur umarım.Hatta bnm de koleston köpük boya başlıklı konum var ve olduğundan çook daha koyu oluyo maalesef.. hayal krıklığına uğramak istemiosan boyama derim
saçlarımı sabah boyadım kumral renk ile ..ve sonuc tan gayet memnun kaldım :) ama ben beklenenden az tuttum daha cok tutsaydım daha cok koyulasıcaktı,cok mutluyum korktugum gibi olmadı bundan sonrada ya küllü kumral ile yada acık kumral ile boyayabilirim...