Saç Rengi ve Saç Boyama arkadaşlar 1 saat sonra saçımı boyuycm yardımcı olabilirmisinz :)

glzclli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
148
0
96
İzmir
arkadslar ben ilk defa evde sacımı boyuyucam koleston köpük boya 7.0kumral aldım normalde benm sacım koyu kahve beyaz tenliyim ama boyatıyordum uzun zamandrı suan güneste kızıllı gibi duruyor acık kızıl kahve tonlarında,kumral boyayınca nasıl bir görünüm olur cok acık ya da koyu olmaz dimi ( kumral renk hem dogal olsun hemde kızıllıgını alsın diye tercih etim )lütfen yardımcı olun kızlar bana acil :/

cnm saçların koyu renkse değişme olmaz kumral renkte yani şuanki saç rengin kumraldan koyuysa değişme bekleme..

cnm saçların koyu renkse değişme olmaz kumral renkte yani şuanki saç rengin kumraldan koyuysa değişme bekleme..

canım yazın saclarım baya bi acıldı yani güneste nerdeyse koyu bakır gibi duruyor aksamları ise kahve kahve anlatabilmişimdir umarım ben böyle kumral renkleri cok seviyorum :/ tutmazmı dersin ?

canım yazın saclarım baya bi acıldı yani güneste nerdeyse koyu bakır gibi duruyor aksamları ise kahve kahve anlatabilmişimdir umarım ben böyle kumral renkleri cok seviyorum :/ tutmazmı dersin ?

Canım çok bi renk değişimi olmayacak şuraya yazıyorum (Ya az bişey koyulaşır)
Köpük boyanın renk kataloğuna bakarak bir çıkarımda da bulundum o da renk değiştirmek amaçlı olmadığı

Son düzenleme:
Canım çok bi renk değişimi olmayacak şuraya yazıyorum (Ya az bişey koyulaşır)
Köpük boyanın renk kataloğuna bakarak bir çıkarımda da bulundum o da renk değiştirmek amaçlı olmadığı

hımm neyse o zaman en azından bi canlılık gelir sacıma,peki ben kumral rengi elde edemezmiyim canım köpük boyayla değilde diğer boyalarla

köpük boya ile ilgili forumlar var bak istersen kutu üzerindeki boya ile içindeki ayrı çıkabilir yor muş dikkat et bi forumları oku derim =))

Keşke boyamaya karar vermeden önce sorsaydın
Saçının şuanki rengini de ekleseydin iyi olurdu
Ama arkadaşların dediği gibi koyu tutar
Ve kızıllığı 7.1 gibi küllü renkler alır

eğer hala boyamadıysan bunu okuyosundur umarım.Hatta bnm de koleston köpük boya başlıklı konum var ve olduğundan çook daha koyu oluyo maalesef.. hayal krıklığına uğramak istemiosan boyama derim

saçlarımı sabah boyadım kumral renk ile ..ve sonuc tan gayet memnun kaldım :) ama ben beklenenden az tuttum daha cok tutsaydım daha cok koyulasıcaktı,cok mutluyum korktugum gibi olmadı bundan sonrada ya küllü kumral ile yada acık kumral ile boyayabilirim...

çok sewindim cnm istediğin gibi olmasına resimde koyarsan iyi olur merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…