Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adetime 6 gün kala yaptığım kan testi 0 çıkmış,koskocaman 0. çok üzüldüm,oysa ki bu ay sanki hissetmiştim,Allahım nolur hayırlısı neyse o olsun ama çok istiyorum.böyle işte...
bende adetime 7-8 gün varken kan testi yaptırdım negatif çıktı çok üüzlmüştüm
ama adetim gecikince 1-2 gün gecikti ve idrar testi yaptım ama hiç umudum yoktu ve ikinci çizgi silik çıktı
ben soklardayım kan testi yanlış sonuc vermez çünkü
ama sonra tekrar kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı bence sende bekle biraz daha adetin gecikşrse idrar testi yaparsın
bende adetime 7-8 gün varken kan testi yaptırdım negatif çıktı çok üüzlmüştüm
ama adetim gecikince 1-2 gün gecikti ve idrar testi yaptım ama hiç umudum yoktu ve ikinci çizgi silik çıktı
ben soklardayım kan testi yanlış sonuc vermez çünkü
ama sonra tekrar kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı bence sende bekle biraz daha adetin gecikşrse idrar testi yaparsın
ay inşallah yaaaa,geç yumurtlama olduğunu düşünmüyorum ama,çünkü çok çok düzenlidir adetlerim,yumurtlamam da öyle tam ortasındaydı dönemimin.peki bu durumda da belli olması gerekmezmiydi acaba?bi de bugün doktora muayeneye gidicem çünkü hiç geçmeyen kasık ağrılarım var.şuan 5 gün var adetime,acaba rahim kalınlığım adet olacaksam şimdiden azalmışmıdır?
canım üzülme yaa o hayal kırıklığını bende yaşadım ne hissettiğini tahmin edebiliyorum bende erken bakmıştım negatif çıkmıştı arkadaşlar da geccikirse tekrar bak falan dediler maalesef benim gecikmedi canım şuanda sen bi beş gün daha sabret canım eğer geçerse tekrar yaparsın test hem o zaman dr kontrol için gitmiş olursun
canım üzülme yaa o hayal kırıklığını bende yaşadım ne hissettiğini tahmin edebiliyorum bende erken bakmıştım negatif çıkmıştı arkadaşlar da geccikirse tekrar bak falan dediler maalesef benim gecikmedi canım şuanda sen bi beş gün daha sabret canım eğer geçerse tekrar yaparsın test hem o zaman dr kontrol için gitmiş olursun
canım çok teşekkür ederim,destek oldun.eşime bile söylememiştim test yaptığımı olursa sürpriz yapacaktım ama olmadı.bi tek sizlerle paylaşabiliyorum,iyiki varsınız.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.AMİN
adetime 6 gün kala yaptığım kan testi 0 çıkmış,koskocaman 0. çok üzüldüm,oysa ki bu ay sanki hissetmiştim,Allahım nolur hayırlısı neyse o olsun ama çok istiyorum.böyle işte...
Canım yaa lütfen üzülme olmadıysa zamanı gelmemiştir.bak hayırlısı neyse o olsun diyorsun zaten ama seni cok iyi anlıyorum.bak ben de hic beklemediim bir anda cuma günü gbe oldugumu öğrendim.aksi gibi bu ay bir sürü ilaç kullandım daha kalp atışlarını duymadım saglıklımı bilmiyorum daha.gecen sene de erken dogumla bebegimi kaybettim.insan başına ne gelecegini kestiremiyor.bebişin de inşallah en uygun zamanda sana gelir biraz sabır yalnızca