benimde hikayemi dinleyin.benim 3,5 yıllık ilişkim bitti.kısaca terketti beni.3.5 yıldır yere göğe sığdıramadığı beni bir anda yerin dibine indirdi.ne olup bittiğini anlayamadım bile.ufacık herzmanki konularda olan bir tartışmanın sonunda bana,ben seni mutlu edemiyorum haketmiyorum,sen daha iyisine layıksın.gibi cümlelerle ayrılımak istedi.ben aramızda onca kilometreler olmasına rağmen nasıl büyük fedakarlıklar yaptım,işini gücünü bulsun diye bekledim.anneme,çevreme onun açığını vermemek için madden manen nasıl bir mücadele verdim.bana sevmeyi öğretmişti.o kadar güzel duygular hissettirdiki.ne zorluklar yaşadıık ama sevgimizden hiç bişey eksilmiyordu.tek sorunumuz işti bize göre.ama ne olduğunu anlayamadan bana bu acıları yaşattı.bitirmemek için çok mücadele ettim.en sonunda beni ayrılmaya razı edemeyince tek gerekçe iolarak sana olan ilgimi kaybettim,kendimi sana yakın hissedemiyorum,aşkım bitti,bişey hissetmiyorum dedi.ben de niye en son gelişinde söylemedin niye bana hiç hissettirmedin dedim.neymiş bana çaktırmak üzmek istemememiş.herzamanki gibiydi sıcaktı bana karşı.neyse bunların üzerine tartışmalar büyüdü ve ayrılmayı kabul ettim mecburen.benle yüz yüze vedalaşmak istemedi.sana karşı yüzüm yok dedi.ama benim ısrarlarımla bi kaç güz sonra vedalaşmak için yaşadığım şehre geldi.bende bana taktığı alyansı ona iade etnek istedim ve çok ağladım.sonra bana hata ettim,tekrar devam edelim dedi.yalvardı.alyansıda aldı,yakın zamanda ailemle gelicem dedi.söz ver,p gitti.ben de mecburen bi şans daha verdim ona.ama gitti aynı soğukluk devam aramıyor süerkli erteliyor.hiç merak etmiyor falan derken.benimde sabrım tükendi ve patladım.bana dediki yürümüyor ayrılalım dedi.peki neden tekrar başladın dedm.bana dediki senin o halini görünce çok üzüldüm,rol yaptım dedi.çılgına döndüm.devreye ailesi benim arkadaşlarım girdi ama nafile.benle vedalaşmadı bile,ayak üzstü bü konuşmayla ayrıldı.yani ablasından duydum ben kesin kararı.ben haketmememiştim bunları.onca msj attım.hiç önemsemedi.uzatmayalım konuşcak bişey yok vb.cvplar yazdı bana.ara sıra dayanamayıp msj attım.dedim gelip canımı alsaydın.bu acıyla yaşamak istemiyorum dedim.bana yaa saçmalama diye cvp yazdı.yaa o kadar sordum da başka birimi var diye.yemin etti yok diye.zaten bunların üzerine başka bi şehre çalışmaya gitti.yani ben şimdi ayrılığı kabullendim.ama olup biteni anlyamıyorum.psikoljim alt üst oldu.nasıl sevgi denen şey nasıl böyle biter.üstelikte bana hep sen haklısın.sen bunları hakdecej bişey yapmadın dedi.yani madem ben haketmedim niye bile bile yaşattı bunları.yaa ben kendimi kullanılmış hissediyorum böyle.o benim ilkimdi ve herşey evlilik üzerine planlanmıştı.ben onun bana olan sevgisine saygı duyup kabul etmiştim.ama o benim hiç bişeyime saygı duymadı.elimde hiç bişey kalmadı.severken kavuşmak için gözyaşı döktüm hep,şimdi de acımdan döküyorum hergün.acaba günün birinde pişman olur mu.hakkımı helal etmedim ona.