arkadaşlaar bana da yardım edin,akıl verin.

KIRGIN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
19
0
benimde hikayemi dinleyin.benim 3,5 yıllık ilişkim bitti.kısaca terketti beni.3.5 yıldır yere göğe sığdıramadığı beni bir anda yerin dibine indirdi.ne olup bittiğini anlayamadım bile.ufacık herzmanki konularda olan bir tartışmanın sonunda bana,ben seni mutlu edemiyorum haketmiyorum,sen daha iyisine layıksın.gibi cümlelerle ayrılımak istedi.ben aramızda onca kilometreler olmasına rağmen nasıl büyük fedakarlıklar yaptım,işini gücünü bulsun diye bekledim.anneme,çevreme onun açığını vermemek için madden manen nasıl bir mücadele verdim.bana sevmeyi öğretmişti.o kadar güzel duygular hissettirdiki.ne zorluklar yaşadıık ama sevgimizden hiç bişey eksilmiyordu.tek sorunumuz işti bize göre.ama ne olduğunu anlayamadan bana bu acıları yaşattı.bitirmemek için çok mücadele ettim.en sonunda beni ayrılmaya razı edemeyince tek gerekçe iolarak sana olan ilgimi kaybettim,kendimi sana yakın hissedemiyorum,aşkım bitti,bişey hissetmiyorum dedi.ben de niye en son gelişinde söylemedin niye bana hiç hissettirmedin dedim.neymiş bana çaktırmak üzmek istemememiş.herzamanki gibiydi sıcaktı bana karşı.neyse bunların üzerine tartışmalar büyüdü ve ayrılmayı kabul ettim mecburen.benle yüz yüze vedalaşmak istemedi.sana karşı yüzüm yok dedi.ama benim ısrarlarımla bi kaç güz sonra vedalaşmak için yaşadığım şehre geldi.bende bana taktığı alyansı ona iade etnek istedim ve çok ağladım.sonra bana hata ettim,tekrar devam edelim dedi.yalvardı.alyansıda aldı,yakın zamanda ailemle gelicem dedi.söz ver,p gitti.ben de mecburen bi şans daha verdim ona.ama gitti aynı soğukluk devam aramıyor süerkli erteliyor.hiç merak etmiyor falan derken.benimde sabrım tükendi ve patladım.bana dediki yürümüyor ayrılalım dedi.peki neden tekrar başladın dedm.bana dediki senin o halini görünce çok üzüldüm,rol yaptım dedi.çılgına döndüm.devreye ailesi benim arkadaşlarım girdi ama nafile.benle vedalaşmadı bile,ayak üzstü bü konuşmayla ayrıldı.yani ablasından duydum ben kesin kararı.ben haketmememiştim bunları.onca msj attım.hiç önemsemedi.uzatmayalım konuşcak bişey yok vb.cvplar yazdı bana.ara sıra dayanamayıp msj attım.dedim gelip canımı alsaydın.bu acıyla yaşamak istemiyorum dedim.bana yaa saçmalama diye cvp yazdı.yaa o kadar sordum da başka birimi var diye.yemin etti yok diye.zaten bunların üzerine başka bi şehre çalışmaya gitti.yani ben şimdi ayrılığı kabullendim.ama olup biteni anlyamıyorum.psikoljim alt üst oldu.nasıl sevgi denen şey nasıl böyle biter.üstelikte bana hep sen haklısın.sen bunları hakdecej bişey yapmadın dedi.yani madem ben haketmedim niye bile bile yaşattı bunları.yaa ben kendimi kullanılmış hissediyorum böyle.o benim ilkimdi ve herşey evlilik üzerine planlanmıştı.ben onun bana olan sevgisine saygı duyup kabul etmiştim.ama o benim hiç bişeyime saygı duymadı.elimde hiç bişey kalmadı.severken kavuşmak için gözyaşı döktüm hep,şimdi de acımdan döküyorum hergün.acaba günün birinde pişman olur mu.hakkımı helal etmedim ona.

sevse böyle yapar mı,bırakır mı?
*ilgimi kaybettim,kendimi sana yakın hissedemiyorum,aşkım bitti,bişey hissetmiyorum*
bunlar çok ağır kelimeler...bence yol ver gitsin hiç de üzülme,eğer bi gün geri döner mi diye beklersen hayatını düzene sokamazsın ki....

Canım üzülme lütfen dicem ama üzüleceksin..
Erkek arkadaşın belliki bir vicdan olayı yaşıyor..
Aklıma ya başa biriyle evlilik fikri geldi
Yada ailesi ilişkinizi onaylamıyor..
Oda bu yolu tercih etti gibi...

Ama Üzülmeni istemem zaman en güzel ilaç biliyormusun
Kolay değil biliyorum ama yapılacak çok şey yok gibi..
Hakkında hayırlısı olsun canım...

gercektende seni haketmemis...
en nefret ettigim bitirme bicimidir ben sana layik degilim, sen daha iyilerine layiksin felan....
hic inandirici degil ama sunu unutma canim uzaktan iliskiler cok yipratici olur yani beklemekten yorulmus olabilir...
herseyde bir hayir vardir...
dilerim en kisa zamanda unutursun sana aci veren herseyi...

bunub gb bir olayı ben bıryerden hatırlıyorum evet evet bende
bundan 4 ay once bole bırsey yasadım
sankı evet yasadım
cnm hiç üzülme kolay kolay bıtmıyor bende ılk basşlarda bitirmemek
için çokk ugrastım msj attım aradım falan fılan cunku o bana sevmeyı o bna herseyı ogrettı
bende ona ogrettım ama bunuda gözardı etmeyelim neyse bir sürü sorun cıktı sonunda bende pes ettım ve tmm git istemiyorsan git dedim
cok agladım cok zırladım perişan oldum
1.5 ay snr aradı cok pişmn oldugunu neden yaptıklarını anlattı ılk basta kabul etmedim
ama snrdan hersey duzeldi
şimdi herşery yolunda aşk kolay kolay bulunmuyor cnm benim
bırak hıc arama sorma sen ustune gıttıkce anlamaz ayrılıgın ne oldugunu
eminim arıcak seni ama ondan snr sen affeder misin bilmem
rahat bırak biraz ama

Böyle yazilari gördükce kahrediyorum aska!!
Verilen sözler, edilen yeminler..
Inanmiyorum hic birine..

Bosver.. giden gitmistir, gittigi gün bitmistir.
Uzun zaman kendine gelemeyeceksin belki ama sonra kendini toparlarsin canim emin ol.
O da birgün pisman olup dönmek isteyecek sana.
Sen ona yazmaz, aramaz sormazsan seni iyice merak edecektir.
Ama sakin ola kabul etme, sana yasattiklarini sende ona yasat.

Emin ol ne oluyorsa su dünyada, ser zannetigimiz seyler bile hayirli cikiyor.

üzülme..

emin olun pisman olup size dönecektir.
en kötüsüde size görüstügünüzde rol yapmasi ve daha sonra hic aramamasi.
sizin bu yazdiklariniza göre sevginizi hic haketmemis...

ben bu hikayeyi çok yakından biliyorum
erkekler hep dönerler 6 ay sonra 1 yıl sonra
kimisi 3 yıl sonra bile buna cüret edebilir (!)
ama ozaman da sen anlarsın ki gerçekten seni haketmemiş..:kahve:
şuanda ihtiyacın olan tek şey zaman
şu dünyada geçmeyecek acı yok

gecmişi düşünme seni mutlaka sevmiştir sevmese o kadar yıl çıkmazdınız...artık bitmiş bence gelse bile olmaz diye düşünüyorum ayıp etmiş çünkü...sevgisi bitmiştir ve bence ilişkide yaptığın hataları düşün belki de cok kapris biliyorsun erkekleri bıktırıyor bu..bi de şükret ya sevgisi bitse de evlenmeye razı olsaydı evliliğinde cok mutsuz olurdun..yapabilecegin en iyi şey bence maziyi unutmaya calışmak ve eski hatalarını yapmamak yeni bir ilişkide...tabi hata yaptın mı bilmiyorum canım kendinle yüzleş bakalım...

cnm bence aklı çok karışık.. Ve ben asla seni kırmamak için rol yaptıgına inanmıyorum.. Arkadaşlara katılıyorm bende.. zaman herşeyin ilacıdır..Gidebildiğin kadar gitmişsin ilişkini kurtara bilmek adına.. Umarım pişman olur.. Ve arama.. yüzde yüz o hatalı ama dediğim gibi yaşadıgı olaylar, iş bulamamısı.. sen tarafından maden bu kadar desteklenmesi onu ezmiş olabilir.. Bekleyelim bakalım ne olacak.. umarım hakkında hayırlısı olur.. en kısa zamanda bu acının geçmesi dileği ile.. hem anladıgım kadarıyla sen bie meleksin:) eminim seni çok daha iyileri hak ediyordur.. kendine çok ii bak... Üzülme herşey geçera.s.

bence bir erkek ayrilmayi istiyorsa bunun icin caba harcamamak gerekir..cünkü bu dedigi seyi eninde sonunda yapar...
ben yaniyorm yaniyorumda ilk dediginde aglayip zirlayip yeniden basladigima yaniyorum..cünkü daha sonraki yikim cok kötü oluyor...ve isin ilginc yani hep mi böyle yapar bu erkekler birkac gün önce bulursursun konusursun bisy yoktur ama daha sonra bombayi patlatirlar...
bende senin gibi kullanilmis hissetmistim kendimi ama birak yeniden birlesirseniz hicbisy eskisi gibi olmaz,olmadigi gibide icinde her zaman bir korku olacaktir acaba dedigini yapacak mi diye??
o yüzden kendini toplamaya bak cok zor onca sene birseye emek veriyosun ve en cok güvendigin sevigin kisi bunu hic acimadan yikiyor...o yüzden 0 dan basla cok zor ama bunu yap

sana tek kelime başka biri var varmış aynı süre içersinde bence ....kararsız bi arkadaşın varmış ama diger kızla büyük ihtimal senden daha ciddi o yüzden bi de seni kırmak istemiyorum ama kendini tatmin etmek hoşuna gittigi için senin tarafından senden de kopamamıştır diye düşünüyorum..o kadar seneyi kendine kayıp olarak görme..ders al hepsinden..bak anlattıklarından kendin ele veriyorsun..hep fedakar olan özverili olan senmişsin..ömür boyu hep onun ilgisi peşinde hep sen veren taraf olarak nasıl mutlu olabilirdin..aklını başına al.giden seni kaybeder..sen bu özelliklerinle gercekten çok daha iyilerini hakediyorsun..o da suçluluk duydugu için bu cümleleri kullanmış sana bence..senle olmayı senin sevginin agırlıgını taşıyamamış bana kalırsa.insanlar herşeyi yaşayarak ögrenirler canımm benimm .insanlar acı cekerek olgunlaşırlar.. seni çok iyi anlıyorum ama bitmesine şükret mutlaka hayır ara..bak bir de şöyle düşün aslında başlarda sana ipucu vermiş ayrılmak istediğine dair ama ama sen o kadar çok aşkından kör olmuş ve vazgecemez olmuşsun ki her sorunu üstlenmiş her zorlugu yenerim onun için demişsinn..en sonunda böyle şeyler oldu ki sen vazgecebilesin diye..yoksa basit şeyler sen ve senin gibi seven bizleri asla yıldıramaz..önünde kocaman yaşanacak bir ömür var hayıflanıp hala onun için aglamak yerine kendine onsuz bir yol çiz..sebep bahane arama seni istemeyen biri için sen neden alçalacaksın kii..degerini bilmeyenlere deger biçme..yeni umutlarla yeni sabahlara uyanman dileklerimle..bol şans :))

X