Iyi aksamlar bu aralar kafam pek yerinde degil duygusal bir bosluktayim .
Ben 2 sene once cok severek nisanlimdan ayrildim . Ayriliktan 6 ay sonra eski sevgilimle tanistim kendisine duygusal bisey hissediyomuydum bilmiyorum cunku ilk askim gibi deli divane degildim 6 ay kadar birlikte olduk . Mukemmel bi insandi bi kere kırmadi hic ihmal etmedi beni yurtdisina cikardi iner inmez hat alip beni arardi ama bilmiyorum biseyler vardi bir arada yapamadik mesafede etkiliydi ben yeni bi iliskiden çıkmıştım...
Sonra aylar sonra benim dogum gunumu kutladi ve biz 1 senedir ara ara konusuyoduk 1 haftadir izne yani benim memleketime surekli konusuyoruz senin yanina gelince sarilcam seni cok ozledim fln diyo ama lafa gelince arkadasiz geldi burda yasiyo gelmeden goruselim fln diye konustuk . Ama aramizda 5 dk olmasina ragmen bi cafeye davet etmek yerine bana " sinemaya gidelimmi araba bozuk baska ne yapacagiz ki " yani ilce disina cikmaktan bahsediyo ve biz gorusemedik . Ben ailem le yasiyorum serbest bi insan degilim ve bugun bana sehir disina cikiyorum beraber gidelim dedi ve israr etti . Bende 5 dk uzagimdasin bi cay icmeye davet etmeyip senin icin baska sehire cagiriyosun gorusmek istiyosan ben burdayim gelemem hic bir yere dedim oda bugun belli oldu gidecegim zaten gelince görüsuruz teklif ettim sadece dedi . Aradan 1 saat gecti musaitsen balkona cikda seni goruyum dedi ve gitti sonra ...
Ben bu kisiyi kisilik olarak cok seviyorum benim icin cok degerli eski sevgiliden arkadas olmaz goruyoruz ama hayatimdan cikmasini istemiyorum hic ama dengemi bozuyo sizce amaci . Ben galiba eski ilgisini özlüyorum ...