Arkadasiniz toto dan ikramiye kazandi ve...

ilayda26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
922
3
0
Fransa
En yakin arkadasiniz, size toto oynamak istedigini (bizim burda loto diyorlar ve 6li noyu bilen büyûk ikramiye kazaniyor) ama sifreleri sizin vermenizi istiyor. Sizde kafadan uydurup rakam veriryorsunuz. Bir kaç gün sonra, altili ganian çikiyor ve büyük ikramiye arkadasiniz kazaniyor. Ikramiyenin fiyati ise 200 000 YTL kafamçokkarıştı Hakkinizi gidip istermisiniz yoksa takmazmisniz?:uhm: Unutmamak lazim sizin sayenizde bu parayi kazaniyor.

Sahsen ben, gururuma yedirip istemezdim ama gelip hakkimi vermesini isterim :icecream:

Buyurun kizlarrrr samimi cevaplarinizi bekliyorumm:enbuyukkk:

Ben de istemezdim ama onun düşünmesi gerekir diyorum .Çünkü bu ikramiye bana çıksa ve numaraları arkadaşım verse ,elbette ona hakkı olan parayı muhakkak veririm yoksa bir daha onun yüzüne bakamam .

Ne ondan isterim, ne bu işten hakkım olduğunu düşünürüm.. Bu ticaret değil ki, kazanamadığı zaman numarayı sen söyledin, senin yüzünden zarardayım deme hakkını verir bu arkadaşıma..

ee kankaa nasıl kırışıyoruz parayı derim :)
artık kaç kolon oynamışsan para sendendi kazanan numaralar benden derdim
jeyyar

arkadaşım benden bir şey istemiş bende yardım etmişim oda kazanmış şimdi ver hakkımımı diyeceğim. Taş atıp kolummu yorulduki hak iddia edeceğim.Alt tarafı 6 tane sayı atıp söylüyorum. Arkadaşım aldığı parayı Anasının ak sütü gibi yiyebilir tek kuruş talebim olmaz. Teklif etsede almam. Alacağım en büyük şey onun teşekkürü olur.

ben birşey istemezdim.
ama bir güzellik yapsa fena da olmaz hani.
eğer hiç bir şey yapmazsa en iyi arkadaşım olarak görmeye devam edemem heralde.
çünkü bana çıksa ben paylaşırım.

onun adına çok mutlu olurum dum...
zaten benim arkadaşlarım ben istemedende bana güzellik yaparlar çünki okarakterde insanlar..1 kuruşu bile paylaşırız yeri gelince...

zaten arkadasim olmayi hakettiyse....
benim gercek arkadasimsa kendisi teklif eder....
ama onemsiz biriyse hic isim olmaz.....kismet....
a.s.

ben sayıda söylemezdim at yarışı düpedüz kumar
söylesem bile para filan istemezdim versede almazdım
Allah herkese alın teriyle kazanılmış parayı yemek nasip etsin.

"Canım arkadaşım ben seni çoook seviyorum biliyorsun değil mi " diye söze başlardım sırnaşık şey.E gerisinide anlardı zaten o :roflol:

Şaka bir yana alın teri ile kazanılmamış bir kuruşun bile boğazımdan geçmesini istemem.:1closedeyes:

İşte böyle sorunlara sebep olmaması için kimseye loto, toto, ganyan numarası vermem ben.
Herkes kendi şansını yaratsın canım Allah Allaaaahhh.. :1closedeyes:

ehh ortak ne haber derimjeyyarjeyyar

yok ya saka, istemezdim ama onun teklif etmesini beklerim.ben olsam veririm çünki

loto değil de buna benzer bir durum gelmişti başıma. lisedeyken şiir yazardım kendimce. daha sonra bir şiir yarışmasının açıldığını duyduk arkadaşımla. ikimizde benim yazdığım birer şiirle katıldık yarışmaya. tabi benden bişey çıkmadı. ama arkadaşımın gönderdiği şiir ödül almıştı önemli bir ödül değildi mansiyondu. o zamanın parasıyla 6 ya da 7 tane cumhuriyet altını ödül vermişlerdi. arkadaşım ödülü almaya gitti ve kendisine bir telefon almıştı. bana hiç bir şey söylememişti.
isteyememiştim ama insan bir kötü oluyor benim emeğim sonuçta. hiç olmazsa bir teklif bekliyor insan .hoş etseydi de istemezdim.

Akrabayız.
hepimiz kardeşizzzzz
ya çok yakınız derdim :)
şaka bir yana
kendim ve yakınlarım dahil. bu tür oyunlardan uzak tutarım gerçek hayatta. kime çıktıysa rezil olmuşlar. Haydan gelen hu ya gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…