tesellı etmek için söylemıssız ama genede kendınızden örnek vermeseydınız keşke...daha sora bu sözlerınız sıze gerı döner..
keske kendinizi ornek vermeseydiniz .
arkadasiniz ilerde bunun dogru olmadigini ogrenirse size kirilabilir cunku onu yaniltmis oldunuz.
en iyisi iyi bir gunde gidin anlatin neden yalan soylemek zorunda kaldiginizi.
arkadasiniz icin de cok uzuldum. yeni evlimi cocuklari var mi.
esi neden dovmus.
gidip sikayetci olabilir gidip doktorda rapor alsaydiniz keske.
hicbir insan dayagi hak etmez ne olursa olsun.
Canim kusura bakma ama yanlis yaptin...benneyaptımki
Bende dayak yiyorum demekle sadece olayi basitlestirdin bana göre....yani normal bosver herkes dayak yiyor anlamina geldi...
Aksine kesinlikle bunun normal birsey olmadigni biran evvel esinle konusmasini ve daha fazla buna müsade etmemesini söylemeliydin...
Elleri kirilasica kocasinacocuklar icin katlaniyorsa birsey diyemem tabiki fakat sen arkadasina yardim etmek istiyorsan ona o gün yalan söyledigni ve muhakkak bu durumdan kurtulmasini söyle... [/QU
haklısın :1no2: doğru birşey değil bu...Amacım herkesin dayak yediğini anlatmak değil kesinlikle ben sadece dikkatini başka bir şeye çekmek istedim .çok kötüydü ...anlatamam..öyle bir bunalımda ki...ve benim yapabileceğim bir şey de yok.Ailesi falan da bilmiyor çocukları için katlanıyor.Ama enteresan olan şu: bunu duyduktan sonra toparlandı.Anlatabiliyor muyum.Ben bunun üstesinden geldim dedim sende gelebilirsin.Ve oturduk üzerine konuştuk
herşey bir yana bende dayak yiyorum sende yiyorsun bu gayet normal der gibi olmuş.. yaşadığının normal olduğunu değil kabul edilemeyecek kadar anormal bir durum olduğunu söylemeliydiniz !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?