• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşının karısı bizi özlemiş

benimkide oğlak yükseleni kova ölür ölür dirilir millete yaranamıcam diye.pandik yer farketmez.millet o hint fakiri bile olsa millete zamanını ve üç kuruş parasını sömürtmeye bayılır.bana bişey almam için suyunu sıkar gibi para verir millete nerdeyse maaşını yatırcak.bana der sen sert duruyon.halbuki millet onun yumuşaklığından onun ezip pestilini çıkarmış.@obiviyante adlı üyeye katılıyorum.böyle yapılabilir.onun harici "ben böyleyim beğenmiyorsan git mükemmel kadınla evlen sana yemek yapsın evini temizlesin karılık yapsın beni sadece sen ilgilendiriyorsun senle huzurlu olmamı istiyorsan çaba gösterirsin yıkıcı olacağına yapıcı ol eleştirmekle zevzekliği karıştırma .benim senle aynı evde olmamın sebebi sensin yoksa ne işim var burda. bana kızacağına kendine kız sonuçta bende senin seçiminim" de topu ona at.aynen dendiği gibi he he de telefonda yapınca bildiğini oku.
eşler dışarıya karşı dengeyi kuramayınca iş bize düşüyor
ama en ufak bi tepkimi sen kimseyi istemiyorsun bilmem ne, o kadar kompleksli ki,

kendisi çok samimiyse arasın sorsun konuşsun , ama kendisinin çevresi ile bile ilişkisini ben kurayım kurdurtayım,

çevresi ile ilgili tüm yükü bana atıyor sonra ben yabani oluyorum
artık bu sıfatlara katlanamıyorum
siz nasıl başediyorsunuz

eşler dışarıya karşı dengeyi kuramayınca iş bize düşüyor
ama en ufak bi tepkimi sen kimseyi istemiyorsun bilmem ne, o kadar kompleksli ki,

kendisi çok samimiyse arasın sorsun konuşsun , ama kendisinin çevresi ile bile ilişkisini ben kurayım kurdurtayım,

çevresi ile ilgili tüm yükü bana atıyor sonra ben yabani oluyorum
artık bu sıfatlara katlanamıyorum
siz nasıl başediyorsunuz
yani neden kendi çevresi ile ilgili işleri sana atıyor ki.oldu olacak halı saha maçını da sana ayarlatsın hey Allam.bizimkide öyle faturayı bana keser ben yabani olurum.ama benim umrumda değil zaten onun çevresine karışmam.kapıyı örtünce karı koca evde olunuyor sonuçta sizde kimsede mecbur değil. her zaman onun anası tarafını hep hoş etmeye yada kendi anne babasını arkadaşını eve toplamaya.evlenmiş gitmişsiniz.arkadaşını karısı yerine koyamazki o zaman arkadaşı karılık etsin çocuk doğursun.sizden güzel laflar duymak istiyorsa sürekli suçlayacağına güzel laflar etsin ki güzel laflar bulsun.ben hiçbir karı kocada duymadım bitaraf diğerini sürekli azarlayınca diğeri "aşkııım ölüyom aşkından süpersin" dediğini daha çok evliliğe dinamit koyan şeyler bunlar kim "sürekli" onu azarlayan birinle olmak ister ki bu durum ne kadına has ne erkeğe has insanlık meselesi

ben gerilimi sürekli tazelemiyorum.kızgın sinirli duruyorum sürekli bağırmıyorum çözüm olacağın kendini daha haklı sanıyor.ne nefesimi tüketçem ona tüketince yine kendini haklı sanacak.dön sırtını yat birazda sen küs senle yaşamak istiyorsa mutlaka düşünmesi lazım.onun ihtiyaçları harici pek muhatap olma(ymek çay çamaşır).sende bişey var neden böyle yapıon derse bende yok bişey sende mi var de.bu evde sende oturuyorsun ayrıca sana sormalı müsait olmayabilirsin.ayrıca onun kendi misafirlerine pek karışma kendi ilgilensin sana özel mi çağırdı yani boşver.eğer senden gönüllü misafir perver olmanı istiyorsa ya işin ucundan tutacak yada müsait vakit için sana danışacak.ev sadece onun evi değil bizde yaşadık bu tartışmayı kayınvalidemi tadilatlı evimize getirmiş süpriz yapacak. bn eşime kızdım bu ne halde olur mu diye.valla hiç umrumda değil istedikleri kadar soğuk bulsunlar.ben ancak kendi evime yetebiliyorum.evin içini yaptırcaz.ayrıca eşini maça filan yolla ben çoook kızıyordum.fakat maçı bırakınca başka şeylerle uğraşıyor.gitsin orda stresini atsın seni gıcık edecek enerji bulamasın.önemli olan kimse karışmadan huzurlu mutlu olmak.

Back
X