• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşının karısı bizi özlemiş

kızlar merhaba
benim eşim sürekl, ailesi ve çevresi ile olan ilişkilerimi sorguluyor suçluyor beni o suçladıkça ben çevresnden soğuyorum kendi kendime sinir krizleri geçirip duruyorum
defalarca ailesini arayıp sormam hakkında suçlayıcı eleştiriler yaptı bana
zorlamı diyorum zrola mı
ya zaten bu evlilik için bi sürü fedakarlık yapmışım
arkadaşları çevresi ile ilişkilerimz için de öyle
benim aranıp sorulamamamın lafını etmez benmö arayıp sormadığımın lafını eder
en son bi arkadaşı nın eşi doğum yaptı gittik aylardır da görüşmüyoruz bu süreçte ben düşük yaptım , bi ameliyat geçirdim , o arkadşı ya da karısı beni aramadılar gelmediler gitmediler,
geçenlerde evimize hayırlı olsun a geldiler, kadın dedi ki çok oldu görüşmeyeli özlemişiz dedi,
hafta sonu eşimle tartışırken bana be dese eşim,
kadıncağız özledik sizi dedi kaç aydı rgörüşmedik onlarla da diye beni suçluyor
belli dedim özlediği getrdiği hediyeden sana verdiği değer belli dedim
10 hadi 15 tl ye sokak pazarlarında satılan yatak örtülernden getirmiş. kenarlerından ipler sarkıyor, hatta eşim de dmişti niye bunu getrmişlerki dedi onlar gittiğinde . yeri geldi o kadını eleştrdi daha önceki görüşmöelerimzden sonra ama beni suçlayacak illa ki bişeyler buluyor,
defalarca dedim çevrenle sen dedim iletişim kur plan yap ben uyarım zamanla da ben de duygusal bağa geçerm onlarla diyorum
artık beni o kadar sinirlendiriyor ki bir sürü örnek verebilirim siz kendini hep etrafına karşı suçlu hissediyor ve açığı hep benm kapatmamı bekliyor
sağlığımdan olacağım oldum da zaten

özleyen kadın hasta olunca ameliyat olunca düşük yapınca gelir..Yalandan ağız yapmasın..Kocanda çok seviyorsa değer veriyorsa seni boşayıp o karıyı alsın.Dengesizmidir nedir.

plan yapıp gelmesi de ayrı yanlış
bizimki öyle değil kafasında kuruyor kuruyor
birdenbire bi suçluyor beni
artık tahammül bırakmadı
ve etrfaındaki herkesten soğudum
bzi nişanlı iken de nişanlı bi çiftle buluşacaktık eşimn arkadaşı onlar da
eve çağırsaan dedi
dedm şimdi vakit kısıtlı hazırlık vs evde dağınık dedm
beni taaa ablama şikayet etmiş eşim o zman ki nişanlım
aman efendm nerdeym evde misafir ağırlamak istemiyor evi dağınık bilmem ne
ben tek yaşıyordum o dönemler
o arkadaşı 12 yıllık dostuymuş da ben nasıl evime almazmışım!!!!
keşke o zman bitseydi herşey:KK43:((((((((((
sen eşine karşı acaip dolmuşsun inan bunlar o kadar da bitsin gitsin bütün köprüleri yakalım diyeceğin cinsten problemler değil. ama zamanla bazı şeyler birikiyor tabi anlıyorum seni ama biraz sakinleşmen lazım. yoksa yaktım gemileri deyip çekip gitmek en kolayı. eşinin amacının kötü olduğunu düşünmüyorum bu konuda o da senin kendi yakın arkadaş çevrenle samimi olmanı istiyor ki bu da en doğal hakkı sonuçta sen onun eşisin onlarda yıllardır arkadaşları iki taraftan da vazgeçmeden orta yolu bulmaya çalışıyor ama erkek mantığını da düşün bizim gibi ince düşünüp hareket etmezler bazen kaba saba tepki verebilirler ki bazen dediğim genellikle her zaman oluyo ama olsun :)

plan yapıp gelmesi de ayrı yanlış
bizimki öyle değil kafasında kuruyor kuruyor
birdenbire bi suçluyor beni
artık tahammül bırakmadı
ve etrfaındaki herkesten soğudum
bzi nişanlı iken de nişanlı bi çiftle buluşacaktık eşimn arkadaşı onlar da
eve çağırsaan dedi
dedm şimdi vakit kısıtlı hazırlık vs evde dağınık dedm
beni taaa ablama şikayet etmiş eşim o zman ki nişanlım
aman efendm nerdeym evde misafir ağırlamak istemiyor evi dağınık bilmem ne
ben tek yaşıyordum o dönemler
o arkadaşı 12 yıllık dostuymuş da ben nasıl evime almazmışım!!!!
keşke o zman bitseydi herşey:KK43:((((((((((
sizin eş kova başak yada balık mı?

balık olunca ne oluyor merak ettim :KK70:
balık olunca merkürü balıkta yada kovada filan oluyor insanların düşünsel bi yetersizlik hissiyatları oluyor.yani sanki sürekli birine yaranma ve yaranamadığı zamanda hatasını brine mal etme.değişken burçlarda da çok var.diyelim ki değişken grup burçtan arkadaşınız sabah üzgün benim yüzümden diyor.akşam olmuş hop değişmiş sen böyle yapmasaydın ben hata yapmazdım diyor sizi suçlu çıkarıyor.

balık olunca merkürü balıkta yada kovada filan oluyor insanların düşünsel bi yetersizlik hissiyatları oluyor.yani sanki sürekli birine yaranma ve yaranamadığı zamanda hatasını brine mal etme.değişken burçlarda da çok var.diyelim ki değişken grup burçtan arkadaşınız sabah üzgün benim yüzümden diyor.akşam olmuş hop değişmiş sen böyle yapmasaydın ben hata yapmazdım diyor sizi suçlu çıkarıyor.

hımmm.. eşime uymuyor hiç.. Eyvallahı yoktur kimseye.

bunlarda ırsii
eşimin ababsı da kendi sülalesine sürekli karısı ve çocuklarını öne atarak yaranmaya çalışmış yıllarca, srüekli eksiklik hissi baikaları
bunlarda ırsii
eş,imin ababsı da kendi sülalesine sürekli karısı ve çocuklarını öne atarak yaranmaya çalışmış yıllarca, srüekli eksiklik hissi baikaları yüzünden
eşimi arayıp şu nu aradın mı bunu aradın mı deyip teli suratın a kapatıyormuş eşimin babası, eşim üniversite öğrencisi düşünün
bunlarda ısrii ve ben başedemiyorum artık

bunlarda ırsii
eşimin ababsı da kendi sülalesine sürekli karısı ve çocuklarını öne atarak yaranmaya çalışmış yıllarca, srüekli eksiklik hissi baikaları

bunlarda ırsii
eş,imin ababsı da kendi sülalesine sürekli karısı ve çocuklarını öne atarak yaranmaya çalışmış yıllarca, srüekli eksiklik hissi baikaları yüzünden
eşimi arayıp şu nu aradın mı bunu aradın mı deyip teli suratın a kapatıyormuş eşimin babası, eşim üniversite öğrencisi düşünün
bunlarda ısrii ve ben başedemiyorum artık
Cok sinir bozucu bir durum ama inan sagligindan olmaya degmez , biraz relax olmaya calis , hoslandigin yrelere git vaktin varsa tabi ve cevrendeki insanlara ederi kadar deger ver cunki fazlasi totolarni kaldiriyor ve bu durumlar oluyor , ayni modelden bir adette bende var , o tukenmisligi iyi bilirim
Kendine cici bak canim:KK66:

eski esim de her seyde bana yukleyecek bi suc bulurdu.. asosyal, gorgusuz, gelenek bilmeyen kendisi ve ailesiydi, kisi herkesi kendi gibi bilir hesabi, surekli bi yonetme sevdasindaydi.. ben salak da korkardim, biriyle olur da anlasamazsam yine beni suclayacak diye.. halbuki mecbur muyum o beni suclamasin diye kafama uymayan biriyle samimi olmaya..
ayrilik karari alip davayi acinca da cumleleri şunlar oldu 'al beni adam et ne olur, ben insanligi her seyi sende gordum'.. peh.. su cumle bile ozetliyor; kompleksi yuzunden bende gordugu iyi vasiflari tam tersi gibi lanse edip, beni ezip kendini surekli bi yerlere koyma, yukseltme çabasini.. kompleksli insan yapar bunu, surekli tetikte bekler.. surekli kusur arar, bulamazsa uretir ve urettigini sana yapistirir.. oyle bi hale gelir ki, sen de artik kendini sucly hissetmeye baslarsin, dogal da olamazsin mutlu da.. bu resmen PRANGAdir..
bilemiyorum ne karar alirsin, Allah razi olacagi karari verdirsin..
ama esini iyice analiz edip, kararini vermelisin..
bu surecte cocuk dusunme derim.. skntili evlilikte duzelir umuduyla cocuk isyeyenler, isi daha bi cikmaza sokuyorlar..
hakkinda hayirlisi..

terapiste gideceğim tekrar
bazı kararaları terapiste danışarak alacağım
yuva yıkan olmak sitemiyorum ama ayrı yaşamyı teklif edeceğim eşime

Cok sinir bozucu bir durum ama inan sagligindan olmaya degmez , biraz relax olmaya calis , hoslandigin yrelere git vaktin varsa tabi ve cevrendeki insanlara ederi kadar deger ver cunki fazlasi totolarni kaldiriyor ve bu durumlar oluyor , ayni modelden bir adette bende var , o tukenmisligi iyi bilirim
Kendine cici bak canim:KK66:
vaktim var madii imkanım da var ama kafa dağıtacak bir yerde yaşamıyorum
buraya eşim için geldim ama bana yaptığına bak
ailem yok kimsem yok

seni düşük yaptığında aramamış ,ameliyat olduğunda aramamış insanların samimiyetini sorgularım ben!

eşin tamamen haksız.

artık gerçekten düşünmekten helak olacağım
benm bi beklentim yok kimseden ama eşim öyle yaptıkça o insanların da kusurlarını söylerken ya da düşünürken buluyorum kendimi
sinirli davrandıysam özür dilerim ama nasıl bi çözüm bulacağımı şaşırıyorum
boşanmayı bile düşünüyorum beni bu kadar değersiz kıldığı için
Ben anlamadım, eşin çok gezmeyi mi seviyor? Sürekli ev ziyaretleri, birilerine gidilsin gelinsin mi istiyor? Böyle ise bu gerçekten sinir bozucu. Eşleriyle hiç ortak paylaşımı olmayan insanlar devamlı bir kalabalık ile çevrelenmek derdinde olur.

Eşinin söylediklerini bu kadar ciddiye alma. Sen bildiğini yap bırak ne hali varsa görsün. Eşin konuşmaya başladı mı mal mal bak yüzüne. Hı hı de elinde ne iş varsa ona devam et.

benimkide oğlak yükseleni kova ölür ölür dirilir millete yaranamıcam diye.pandik yer farketmez.millet o hint fakiri bile olsa millete zamanını ve üç kuruş parasını sömürtmeye bayılır.bana bişey almam için suyunu sıkar gibi para verir millete nerdeyse maaşını yatırcak.bana der sen sert duruyon.halbuki millet onun yumuşaklığından onun ezip pestilini çıkarmış.@obiviyante adlı üyeye katılıyorum.böyle yapılabilir.onun harici "ben böyleyim beğenmiyorsan git mükemmel kadınla evlen sana yemek yapsın evini temizlesin karılık yapsın beni sadece sen ilgilendiriyorsun senle huzurlu olmamı istiyorsan çaba gösterirsin yıkıcı olacağına yapıcı ol eleştirmekle zevzekliği karıştırma .benim senle aynı evde olmamın sebebi sensin yoksa ne işim var burda. bana kızacağına kendine kız sonuçta bende senin seçiminim" de topu ona at.aynen dendiği gibi he he de telefonda yapınca bildiğini oku.

Back
X