İkinizde bir tuafsınız bence..
Ama siz yinede insanların sizi sevmesini, özlemesini , saygı duymasını getirdiği hediyeleri kafanızda rakamlandırarak belirlemeyin.
Pazardan almıştır nevresimi ama yinede özlemiştir sizi.
biz o kocanızın arkadaşının eşi değiliz asabiyete lüzum yok..kocanız konusunda da haklısınız.hediyeye laf eden de eşimdi ilk kendi açtı konuyu yoksa benm haddime mi!!!
onun arkadaşı getrmiş
avukat resmen çevresi için
artık gerçekten düşünmekten helak olacağımbiz o kocanızın arkadaşının eşi değiliz asabiyete lüzum yok..kocanız konusunda da haklısınız.
ben senin yerinde olsam kısa fakat çok kısa değil bir müddet kocamı yoksayardım ..misafir mi çağıracak haırlık dahi yapmazdım ..boşayacan mı aha kapı orda yürü git beni bu hale sen getirdin der tartışmaya dahi girmezdim..huzurun dışarda değil hanımının yanında olduğunu ona bi güzel gösterirdim..tıpış tıpış geldiğinde direkt affetmez ama asla tartışmaz benim gözümde kendini bitirdin derdim..zaten kafalarına öyle bir balyoz iniyor ki böyle olunca..bilmiyorum ben tecrübe ettim rahata erdim şükür ..dahada olmaz inşallah mevzum farklı tabi..istersen sende bu politikayı yürüt bi dönem ne dersin..kızgınlığın belli zaten estağfurullah Rabbim huzur versin sana da..artık gerçekten düşünmekten helak olacağım
benm bi beklentim yok kimseden ama eşim öyle yaptıkça o insanların da kusurlarını söylerken ya da düşünürken buluyorum kendimi
sinirli davrandıysam özür dilerim ama nasıl bi çözüm bulacağımı şaşırıyorum
boşanmayı bile düşünüyorum beni bu kadar değersiz kıldığı için
ben böyleyim diyeceksiniz... netartık gerçekten düşünmekten helak olacağım
benm bi beklentim yok kimseden ama eşim öyle yaptıkça o insanların da kusurlarını söylerken ya da düşünürken buluyorum kendimi
sinirli davrandıysam özür dilerim ama nasıl bi çözüm bulacağımı şaşırıyorum
boşanmayı bile düşünüyorum beni bu kadar değersiz kıldığı için
ailesi de öyle kendiler istediği zman arar sorar ben hep mecburumben senin yerinde olsam kısa fakat çok kısa değil bir müddet kocamı yoksayardım ..misafir mi çağıracak haırlık dahi yapmazdım ..boşayacan mı aha kapı orda yürü git beni bu hale sen getirdin der tartışmaya dahi girmezdim..huzurun dışarda değil hanımının yanında olduğunu ona bi güzel gösterirdim..tıpış tıpış geldiğinde direkt affetmez ama asla tartışmaz benim gözümde kendini bitirdin derdim..zaten kafalarına öyle bir balyoz iniyor ki böyle olunca..bilmiyorum ben tecrübe ettim rahata erdim şükür ..dahada olmaz inşallah mevzum farklı tabi..istersen sende bu politikayı yürüt bi dönem ne dersin..kızgınlığın belli zaten estağfurullah Rabbim huzur versin sana da..
o zaman çocuğunda yokken ailen arkandaysa yada maddi durumun varsa ki çalışıyorsun sanırım geç bi davanı aç zaten adamı gözden çıkarmışsın ya düzelir ya da inceldiği yerden kopar..ailesi de öyle kendiler istediği zman arar sorar ben hep mecburum
eşim bunu yaptıkça hiç arayıp sormak istemedim tabi onlarla yaşadığımız sorunlar da cabası
herkes le aramı bozdu adam benim
ve de psikolojimi de
ben senini dediğin gibi yaptığımda da anlamıyor sen böylesin yetim kimsesiz biriyle evlenecektin diyor
artık bırakın dokunmayı yüzünü dahi görmek istemiyorum onun
herkes içi yapıyor bunu etrafındaki kimse ile görüşmek istemiyorum artık sonra da sorunlu insansın diyor
Şu hediyeyi laf eden insanlara da ayrı sinir oluyorum...
artık ailem yoruldu , üzülüyorlar çoko zaman çocuğunda yokken ailen arkandaysa yada maddi durumun varsa ki çalışıyorsun sanırım geç bi davanı aç zaten adamı gözden çıkarmışsın ya düzelir ya da inceldiği yerden kopar..
plan yapıp gelmesi de ayrı yanlışgenelde ailelerde planları hanımlar yapar belki eşinde senin bu konuda sosyalleşmeni istiyodur. bizde de eşimin arkadaşlarıyla dahi olsa planları benim yapmamı ister çünkü evde ya da başka yerde plan varsa bayanlar ayarlar o yüzden o arkadaşından teyit alsa bile benim hanım senin eşini arar planlaşırlar ona göre görüşürüz der. bende başlarda senin gibiydim sen ara sen ayarla ben uyarım diyodum ama bi yerden sonra o plan yapıp geldikçe gıcık olmaya başlıosun bana sormadan nası yaptın benim kendi kafamda başka şeyler vardı vs die en güzeli orta yolu bulmak bence eşinde onu yapmaya çalışıo ama doğru ama yanlış yoldan ona bişi diemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?