- 23 Ağustos 2012
- 969
- 945
-
- Konu Sahibi TheScientist
Bende gordum smdı canım :) Elbisen cok hosmus oncelıkle ıyı gunlerde giy :) Bence yandan toplatabılırsın hos durur.. mesela bak sunun gıbı olabılır..Eki Görüntüle 1459477
Topukluyla asker gbı lap lap yuruyen bırı olarak ben buna yorum yapamıcam kelın merhemı olsa hesabıÇok teşekkür ederim :) Yandan topuz güzel olabilir evet.. Peki bu yürüme işine ne diyorsunuz dikkat etmem gereken bir nokta var mı acaba?
Topukluyla asker gbı lap lap yuruyen bırı olarak ben buna yorum yapamıcam kelın merhemı olsa hesabıtopukluyla yurumekten bı haberım ben valla olmuyor yapamıyorum napıyım spor ayakkabı ınsanıyım ben
Elbise çok şık, saçlarını arkadaşın yolladığı tarz yapabilirsin, keskin olmayan yandan doğal bir dağınık topuz.. Yürüme işine gelirsek, satıcı bayan doğru söylemiş, ayak uçlarına doğru ata ata yürü, sanki önünde top varmışta ayakkabının ucuyla vuruyormuş gibi. Panik yapma bu şekil yürürsen hiçbir şekilde sorun çıkmaz.Evde bir kaç kez denemeler yap, alışıcaksın.Bu tarz elbiseler tercih edildiğinde yürüme şekli hep budur..
Çok teşekkür ederim kızlar, sayenizde kafamda birşeyler şekillendi sağ olun :)