• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri arkadaşın nişanı için sizce nasıl???

nehir194

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
310
2
46
İçel Mersin
$Muhtesem-Abiye-Elbise-36-38-40-42-44-46__49562477_0.jpg $Muhtesem-Abiye-Elbise-36-38-40-42-44-46__49562477_1.jpg

kızlar haftaya arkadaşımın(çok yakın değil ama) sizce bu elbise modeli nasıl bide hangi rengi fiyat olarak çok uygun ama kararda veremedim yardımcı olursanız sevinirim:)

galiba kimse yardım etmek istemiyor internetten sipariş verceğim için kararsız kalmıştım ve hemen karar vermem lazım ki kargoyla falan ancak yetişir abiye almak istemiyorum çünkü nişanı olan arkadaşımın ne giyeceğini bilmiyorum oyüzdende abiyeyle onu gölgede bırakmakta istemem yanlış mı düşünüyorum acaba:((

iyide tatlım çok yakın değilse abartı durmuyo mu sence? Bence düğün için belki ama nişan için değil gibi:20:

bence süper sahsen cok begendim siyah renkliyi. Asil, sade ve sik..

Bencede eğer çok yakın değilse ki olsa bile nişan için abartılı gibi geldi banada ama elbise çok güzel :))

anaaa siyahını çok beğendim nerde satılıyo buuu bende istiyorummmm

iyide tatlım çok yakın değilse abartı durmuyo mu sence? Bence düğün için belki ama nişan için değil gibi:20:

ayy bilemedim şimdi evet tatlım çok yakınım deil ama mahalleden arkadaşım siyahı birz daha sade düz bi elbise oyüzden ama ozman birz daha farklı bişeyler araştırayım ben çook saol:16:

bende bayıldım gerçekten nerde satılıyor

gittigdyorda var ya birde benm nişan dönemm çok aceleye gelmişti ben uzaktaydm nişan olcaı bile kesin değildi bigittim ertesi gün nişan olsun dediler aceleyle napılabilir herşey berbat oldu hibişey içime sinmemişti ve gerçkten çok kötü olmuştum ogece halaa üzülüyorum oduruma nişandan sonra ilk kez böyle bi ortam olcak oyüzden benm için şık olmak çok önemli düz bişeyde giymek istemiyorum alsam mıı acabaa:)olmadı başka yerde giyerim :1:

kızlar birde nişanlımla ilk defa böyle beraber bir ortama gitcez oyüzdende çok önemli gözler bzmde üzerimzde olcak biliyorum yoksa bende normal kısa bi elbisede giyerdim ama kararsız kaldım iyice:(

yaaaa umarım almışsındır birisini. ben ikisini de çok beğendim. yorumlar da almaman yönündeydi ama son durum ne merak ettim. epey de zaman önceymiş.

Back