- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Bilmiyoruz ki bilemiyoruz nedenini 13 yaşında kızınk kaybetti geçen sene kanser hastasıydı yeğenim ondan sonra stres yaptı da yaptı karnı şişmeye başladı 6 ayda müthiş kilo werdi dr lar net bişey söyleyemiyo bezmialeme geldi orda bi dr bulduk ona baktırıyolar yarın eus filmi yapılcak ondan sonra netleşicek inşallah kötü hastalık değildir o yzden onun içinde böyle bi gönüllerimizi birleştirsek dualarda buluşsak beraber el açsak semaya belki sizin dualarınız okuduğunuz ayetler şifa olur
Canım Allah razı olsun senden annemin adı Fethiye bu Arada salı günü hastahaneye yatacak yanı ameliyatı ne zaman yapar bilmiyorum o yüzden Salı değilde Perşembe’ye kadar okunabilir çünkü 3 gün falan ilaç tedavisi yapıp geçmezse ameliyat yapacakmışftmclk Fatma arkadaşımızın annesi rahatsız beyninde görülen lekeden dolayı ilaç tedavisi olacakmış iyileşemezse ameliyat olacakmış
salı gününe kadar 41 yasin okuyacağız yardım eder misiniz?
Fatmacım annenin ismini yazar mısın?
ALLAH RAZI OLSUN
Rabbim dualarınız vesilesiyle şifa versin.
KALAN 41
senden de razı olsun canım tamam perşembye kadar olsun o zaman inşAllah ameliyata gerek kalmazCanım Allah razı olsun senden annemin adı Fethiye bu Arada salı günü hastahaneye yatacak yanı ameliyatı ne zaman yapar bilmiyorum o yüzden Salı değilde Perşembe’ye kadar okunabilir çünkü 3 gün falan ilaç tedavisi yapıp geçmezse ameliyat yapacakmış
İnşallah canım benim ben 4 tane alıyorum inşallah başka nefesler katılsın istiyorum inşallah okuyanlar olur şimdiden Allah razı olsun hepsindensenden de razı olsun canım tamam perşembye kadar olsun o zaman inşAllah ameliyata gerek kalmaz
İnşallah canım benim ben 4 tane alıyorum inşallah başka nefesler katılsın istiyorum inşallah okuyanlar olur şimdiden Allah razı olsun hepsinden
Canım etiket mi yapsak acaba yoksa kimse okumayacak gbiKalan 37
Yapalim canimCanım etiket mi yapsak acaba yoksa kimse okumayacak gbi
Z Zehra_gns @Lokumcukk @HemDeliHemAsikJudy_K
icroc kızlar 1 tane bile okusanız yeter yardımcı olurmusunuz şimdiden Allah razı olsun hepinizden
Sağol canım Allah razı olsunOkurum tabi canım inşaALLAH adetim bugün bitse yarın okurum. Rabbim acil şifalar versin
Allah razı olsun canımCanım ben biliyorsun hatimden yasin almıştım onları daha bitiremedim ama yine de 1 tane alayım inşaallah okurum .
Rabbim şifa versin ..
Allah razı olsun canımBen şu anda müsait değilim.ne zamana kadar canım
Gördüm şimdi perşembeye kadarmış.o zamana kadar bitermi bilmem.müsait olursam okurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?