arkadasımın yüzündeki bu şey ne kızlar

month

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
5.004
64
kızlar arkadasım bi sürü cilt doktoruna gitmiş kremler falan kullanmış ama hiç biri geçirmemiş temre demişler okutmuş geçmemiş doğum lekeside değilmiş 6.sınıfta olmuş üzerindeki sivilceler fontoten ve kapatıcı sürdüğü için olmuş sıcaklardan normalde olmuyomuş bende dedim kadınlar kulübü bayanlarına sorayım bende anlamadım ne olduğunu kızarık gibi duruyo sanki orda kan durmuş gibi elinle gerdirince gerdildiği için belli olmuyo ve kışında daha az belli oluyomuş sıcaklardan koşunca yorulunca terleyince daha çok kızarıyomuş çok üzülüyo çok doktora gitmiş ama 2 senedir gitmiyomuş doktora geçmiyceni anladım diyo haa 3 seans düşük dozda mı artık nasıl oluyosa lazer yaptırmış küçük bi bölgesine ama yine geçme olmamış sizce ne olabilir bu

Son düzenleme:
Tam olarak neresinde ? Benim de vardı böyle bişey burnumun kenarında yanağımda. Bazen kaşınıyordu. Doktor krem falan verdi ama geçmedi. Sonra kendi kendine geçti. İnşallah arkadaşınınki de geçer:KK71:

Tam olarak neresinde ? Benim de vardı böyle bişey burnumun kenarında yanağımda. Bazen kaşınıyordu. Doktor krem falan verdi ama geçmedi. Sonra kendi kendine geçti. İnşallah arkadaşınınki de geçer:KK71:

yok cnm kaşınmıyomuş sadece kırmızılık var dedi benim elimde çıkmıştı böyle bişey kaşınıyodu benimkide babaannem temre dedi olmuş okumuştu geçmişti arkadasımın anlında var

X