arkadaşımın tuhaf tiplemeleri...

ya açmayınca da niye açmıyorsun baksana diyor sonra o attığı resimle alakalı sorular soruyor muhabbet yapıyor ... yani bakmama şansım yok.

aslında benim de dostumla ilgili öyle herşeyden midem bulanmaz. ama biraz değişik açılardan çekince fotoyu falan garip geliyor bana ne bileyim.

en güzeli alıp karşınıza konuşmak biraz darılacaktır ama sonra unutulur gider canım dostluk bakidir.

nasıl olsa siliniyormuş canım okumayın bakmayın ne biliyim yani program nasıl bişey bilmiyorum ama ondan ileti geldiğini gösteriyorsa bakmayıverin ben bu kadar iğrenenmenize şaşırdım açıkçası belki mideniz hassastır bilmem ama ben dostumun hiçbirşeyinden iğrenmem belkide benim midesizliğimdir.
ay canım oyle deme ya valla ınsan ıgrenır yanı bendede oyle oluyor

Valla bana çirkin değil güzel fotosunu bile atsa her gün hergün sıkılırım herhalde..

bu bayadır böyle zaten ağzını yuzunu eğit fotooledi, uyanınca foto atmalar
yani bunu genc ergen demeden herkes yapıyor
yok dil çıkarıp foto atmalar falan..
her yerde var bunlardan, yanı herkes özenıyor bırbırıne..
Ya bir gun benim cocuklarda yapar diye cok tirsiyirum gecen benim kiz agzini buzdurup foto cekmis oleydimde gormeyeydim bacilaaaar.

en güzeli alıp karşınıza konuşmak biraz darılacaktır ama sonra unutulur gider canım dostluk bakidir.

haklısın yaa bu aralar biraz hassasım falan mı desem ki ...

Valla bana çirkin değil güzel fotosunu bile atsa her gün hergün sıkılırım herhalde..

ya biraz da öyle evet ama işte sorun bana yemek yedirtmeyecek kadar midemi kaldırması :KK43:

Ya bir gun benim cocuklarda yapar diye cok tirsiyirum gecen benim kiz agzini buzdurup foto cekmis oleydimde gormeyeydim bacilaaaar.

ay sempatikhatun çok sempatiksin :KK70:

Bu kız ilgiye ve sevgiye muhtaç ailesiyle arası nasıl anne baba birlikte mi ?

Ona söyleyeceğin bu tiplemeleri ve komik durumu olmadanda onu seveceğini söylersen belki artık gerek duymaz sanırım mutsuzluğunu böyle bastırıyor , ya
anne babası birlikte ama her gün kavga... bir de pek arkadaşı yok yani dost diyebilidği birtek ben varım...

A aa çıldırmış :) üzüldüm senin adına
bunu senin için söyleyebilcek kmse yokmu senin telefonunda onun o miskin wideolarını yada resmlerni gördüğünü we resmen kötü oldugunu yada mide bulandırdıgını ben genelde kardeşim için böyle dewreye girebilirimde hatta daha sert bi şekilde söyleyeblrm bence sen bana yönlendir onu

Kendinle bu kadar barışıksan benim söylediğime de alınmazsın dostum ama yaaa zorunda mıyım en doğal halinle seni görmeye bu kadar özelini paylaşma benimle kocana sakla :KK70: diye yarı şaka, yarı ciddi bir şey yollayın, smileylerle süsleyip.

A aa çıldırmış :) üzüldüm senin adına
bunu senin için söyleyebilcek kmse yokmu senin telefonunda onun o miskin wideolarını yada resmlerni gördüğünü we resmen kötü oldugunu yada mide bulandırdıgını ben genelde kardeşim için böyle dewreye girebilirimde hatta daha sert bi şekilde söyleyeblrm bence sen bana yönlendir onu

ahaha tamam sana söyliyim sağol canım :KK70:

Kendinle bu kadar barışıksan benim söylediğime de alınmazsın dostum ama yaaa zorunda mıyım en doğal halinle seni görmeye bu kadar özelini paylaşma benimle kocana sakla :KK70: diye yarı şaka, yarı ciddi bir şey yollayın, smileylerle süsleyip.

aa hakikaten güzel olur kendinle ne barışıksın desem belki skıldığımı anlar :KK70:

o sana öyle bir şey yollayınca sen de hemen karşılık olarak onun tiksineceği bir şey yolla.
artık neyden tiksiniyorsa kıl tüy börtü böcek :KK48:

snapı ilk defa duydum :KK70:
- kırılmanı istemem ama bu tarz fotoğrafları herkes yayınlıyor artık modası geçti şekerim.. sen kendine özgün bir kızsın ve daha yaratıcı birşeyler bulmanı öneririm diyebilirsin...
Yada gerçekten çok sevdiğin bir arkadaşın ise oda seni tanıyorsa kırılmaz.. açık açık söyleyebilirsin.. kız midemi ağzıma getirme bunlar nasıl fotoğraflar diye..

merhabalar...

ülkecek içinde bulunduğumuz şu günlerde çok da mühim bir dert değil belki ama kendimce benim de kafaya taktığım ve en kısa zamanda çözmeyi istediğim bir konu var.

konu en yakın arkadaşım. birçoğunuz bilir belki, telefonlarda snapchat adında bir uygulama var. bu uygulamada kendi resmini veya başka şeylerin resmini ya da videosunu çekip gönderiyorsun maksimum 10 saniye sonra telefon hafızasından heryerden siliniyor.

neyse bu arkadaşım kendisinin garip garip tiplerini surat ifadelerini resim çekerek veya video çekerek bana atıyor. ağzını şapırdatarak çikolata yerken süt içerken pijamalarıyla dişlerini fırçalarken yeni kalkmış saç baş dağınık halde bilmem bin türlü halini sürekli atıyor ve günde belki 20 tane bu snap dediğimiz mesajları atıyor.

sorun şurda ki benim feci derecede midem bulanıyor.yani arkadaşımın o garip surat ifadelerinden garip açılarla çektiği videolarından gerçekten midem bulanıyor o kadar ki sabah kahvaltı bile yapamadım hala aç aç dolanıyorum.bir de fotolarının altına ne çirkinim dimi hay tipime gibi şeyler yazıyor.

ben bu mesajların kesilmesini istiyorum ama bunu onu kırmadan nasıl söyleyebilirim arkadaşım çok kırılgandır bilemiyorum... ya da ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. önerilerinizi bekliyorum :KK23:

herkese şimdiden teşekkürler...

edit: imla
bu telefonlar olmasaydı ne yapardı bu gençler acaba?
bizim zamanımızda yoktu bu cep telefonları gayet güzeldi hayat..

X