arkadaşımın tuhaf tiplemeleri...

queenEb

herkesin bir popisi var.
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
2.349
2.847
merhabalar...

ülkecek içinde bulunduğumuz şu günlerde çok da mühim bir dert değil belki ama kendimce benim de kafaya taktığım ve en kısa zamanda çözmeyi istediğim bir konu var.

konu en yakın arkadaşım. birçoğunuz bilir belki, telefonlarda snapchat adında bir uygulama var. bu uygulamada kendi resmini veya başka şeylerin resmini ya da videosunu çekip gönderiyorsun maksimum 10 saniye sonra telefon hafızasından heryerden siliniyor.

neyse bu arkadaşım kendisinin garip garip tiplerini surat ifadelerini resim çekerek veya video çekerek bana atıyor. ağzını şapırdatarak çikolata yerken süt içerken pijamalarıyla dişlerini fırçalarken yeni kalkmış saç baş dağınık halde bilmem bin türlü halini sürekli atıyor ve günde belki 20 tane bu snap dediğimiz mesajları atıyor.

sorun şurda ki benim feci derecede midem bulanıyor.yani arkadaşımın o garip surat ifadelerinden garip açılarla çektiği videolarından gerçekten midem bulanıyor o kadar ki sabah kahvaltı bile yapamadım hala aç aç dolanıyorum.bir de fotolarının altına ne çirkinim dimi hay tipime gibi şeyler yazıyor.

ben bu mesajların kesilmesini istiyorum ama bunu onu kırmadan nasıl söyleyebilirim arkadaşım çok kırılgandır bilemiyorum... ya da ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. önerilerinizi bekliyorum

herkese şimdiden teşekkürler...

edit: imla

Söyle bir şey yapsanız silseniz o programdan yada engelleseniz ne oldu diye sorarsada telefon kaldırmıyordu programı sildim falan diyebilirsiniz :/

Söyle bir şey yapsanız silseniz o programdan yada engelleseniz ne oldu diye sorarsada telefon kaldırmıyordu programı falan diyebilirsiniz :/

aslında öneriniz güzel ama ortak arkadaşlarımız var ve kesinlikle görür engellediğimi. bir de o programdan annemle görüşüyorum annem şehir dışında yaşıyor. silerek annemle tek eğlencemizi de silmek istemiyorum...

Ortak arkadaş mevzusu kötüymüş " canım resimlerin eğlencelide artık gülmek istemiyorum falan diyebilirsiniz"
Yada şakayla karışık " Bunu sevgiline veya adayına göstereceğim eniştemiz ne kadar seni seviyor görelim falan " derdim atmazdı daha galiba.

haklısın aslında. ben öyle herşeyden tiksinmem ama ne bileyim...

Valla benimde pek tiksinme huyum yoktur ama son zamanlarda bu her şeyi, her hali resimleme modası içimi kaldırıyor, çok eğlenceli diye insanların kafa kafaya verip, suratlarını birbirine yapıştırıp, fırçalanmamış dişlerinin ve burun kıllarının bile detaylıca göründüğü resimler çekilmeye başlandığından beri tiksiniyorum arkadaş yaa, neyin özentisidir bu bilmiyorum

haklısın evet ksinlikle...

ya buna benzer bişey söyleedim de dimi yaa çok tipsizim ahaha falan dedi sonra yine attı

acaba sıkılmıyormu bunları cekerken
yanı ne bıleyım cok mu yanlız bırı acaba bu kısı ?

tek iyi anlaştığı arkadaşı benim diyebilirim... çok arkadaşı var ama anlık hepsi...

aynen yani bu kadar midemi bulandıra bulandıra soğucam sorun orda...

nasıl olsa siliniyormuş canım okumayın bakmayın ne biliyim yani program nasıl bişey bilmiyorum ama ondan ileti geldiğini gösteriyorsa bakmayıverin ben bu kadar iğrenenmenize şaşırdım açıkçası belki mideniz hassastır bilmem ama ben dostumun hiçbirşeyinden iğrenmem belkide benim midesizliğimdir.

ya açmayınca da niye açmıyorsun baksana diyor sonra o attığı resimle alakalı sorular soruyor muhabbet yapıyor ... yani bakmama şansım yok.

aslında benim de dostumla ilgili öyle herşeyden midem bulanmaz. ama biraz değişik açılardan çekince fotoyu falan garip geliyor bana ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…