Bir kaç kez gelenlere cevap olarak IYYYYYKKKKKK yada BÖĞĞĞĞKKK yaz, anlar sanırım
yazman gerekıyor sanada yazık degılmı her halını gormek zorundamısın arkadassa arkadaslıgını bılsınay kırmak da istemiyorum böyle yazarsam çok kırılır
çok sinir bozucu bu snap
ağızlarını eğip eğip atıyolar
yazman gerekıyor sanada yazık degılmı her halını gormek zorundamısın arkadassa arkadaslıgını bılsın
canm bi nevi özentilik bu, bence..aynen ben şahsen tipim düzgün değilse asla atmam yani karşımdakini de düşünürüm ama bu arkadaşım neden böyle yapıyor anlayamıyorum
Söyle bir şey yapsanız silseniz o programdan yada engelleseniz ne oldu diye sorarsada telefon kaldırmıyordu programı falan diyebilirsiniz :/
ay kırmak da istemiyorum böyle yazarsam çok kırılır
canm bi nevi özentilik bu, bence..
Azıcık kırılması mümkün ama senin aç kalmandan iyidir, günah değil mi bu saat olmuş aç açına dolaşıyorsun
bu bayadır böyle zaten ağzını yuzunu eğit foto atmalar, uyanınca foto atmalarnasıl yani bak değişik bir noktaya değinmişsin...
aslında öneriniz güzel ama ortak arkadaşlarımız var ve kesinlikle görür engellediğimi. bir de o programdan annemle görüşüyorum annem şehir dışında yaşıyor. silerek annemle tek eğlencemizi de silmek istemiyorum...
acaba sıkılmıyormu bunları cekerkenkeşke yazabilsem... ne yazsam ki en ufak fikrim yok. nasıl dile getirsem bu sıkıntımı
haklısın aslında. ben öyle herşeyden tiksinmem ama ne bileyim...
bu bayadır böyle zaten ağzını yuzunu eğit foto atmalar, uyanınca foto atmalar
yani bunu genc ergen demeden herkes yapıyor
yok dil çıkarıp foto atmalar falan..
her yerde var bunlardan, yanı herkes özenıyor bırbırıne..
Ortak arkadaş mevzusu kötüymüş " canım resimlerin eğlencelide artık gülmek istemiyorum falan diyebilirsiniz"
Yada şakayla karışık " Bunu sevgiline veya adayına göstereceğim eniştemiz ne kadar seni seviyor görelim falan " derdim atmazdı daha galiba.
acaba sıkılmıyormu bunları cekerken
yanı ne bıleyım cok mu yanlız bırı acaba bu kısı ?
Valla benimde pek tiksinme huyum yoktur ama son zamanlarda bu her şeyi, her hali resimleme modası içimi kaldırıyor, çok eğlenceli diye insanların kafa kafaya verip, suratlarını birbirine yapıştırıp, fırçalanmamış dişlerinin ve burun kıllarının bile detaylıca göründüğü resimler çekilmeye başlandığından beri tiksiniyorum arkadaş yaa, neyin özentisidir bu bilmiyorum
nasıl olsa siliniyormuş canım okumayın bakmayın ne biliyim yani program nasıl bişey bilmiyorum ama ondan ileti geldiğini gösteriyorsa bakmayıverin ben bu kadar iğrenenmenize şaşırdım açıkçası belki mideniz hassastır bilmem ama ben dostumun hiçbirşeyinden iğrenmem belkide benim midesizliğimdir.