Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Arkadaşımın siyah-beyaz-kırmızı salonu. belki fikir verir

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

cillibom

DEMİR 19/11/2014
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.381
995
448
herkese merhaba.. Sitede siyah beyaz ve kırmızı evlerin cok revaçta oldugunu görünce arkadaşımdan rica ettim kendi evinin fotolarını göndermesine. o da kırmadı beni :)) belki fikir verir sizlere dedim

Eklentiler

• $photo.webp
    $photo.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 226
  • $2.webp
    $2.webp
    31 KB · Görüntüleme: 241
  • $3.webp
    $3.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 164
  • $4.webp
    $4.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 197
  • $5.webp
    $5.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 201
  • $6.webp
    $6.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 183
  • $9.webp
    $9.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 181
  • $3.webp
    $3.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 211
  • $2.webp
    $2.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 208
Son düzenleme:
kesin bir iç mimarla çalışılmış bence enfesss harikaaaaaaaaa çok beğendim iyi günlerde yaşasınlar.....

Aslında kombini güzel oluşturmuş fakat bana bir ev havası vermedi açıkçası hani daha çok showroom gibi olmuş bilemiyorum ben öyle hissettim .siyahı çok kullanmış olmasından kaynaklı biraz basık hava vermiş .

Secimler degisik olmus, klasik evlerden cok uzak kendine ait bi tarzi var evin...
Ama cok karmasik geldi gözüme, inanilmaz derecede gözümü yordu nedense...
Önemli olan arkadasinin sevip, mutlu olmasi. Güle güle otursunlar insallah...​

Siyah beyaz kırmızı üçlemesine rağmen zevkli döşenmiş bir salon, güle güle otursunlar.

cok guzel salonu. ben cok begendim kendi tarzi olmus salonun. cok $ik ve mdern mutlulukla otursun

evin diger bolumlerini merak ettim dogrusu :)

evet siyah-beyaz-kırmızı üçlemesinden cidden sıkılmış biri olarak çok beğendim gerçekten başarılı kombinler ,bi kaç detayı söylemeden geçemeyeceğim ama sanırsam ;) sehpa üzerindeki ağaç deseni ve cam önündeki kırmızı figürü birebir aynı çok hoş bütünleşmiş güzel duruyorlar fakat yemek masası ve konsol üzerindekiler fazla mobilyanın kendisinde olan bir desen sanırım ama keçe ve benzeri bir aksesuarsa kaldırması daha uygun olurdu bence, cam önündeki bitkiler ve perdeler odaya çok hoş bi hava vermiş tabloda dahil çok beğendim siyah duvar kağıdıda çok iddaalı fakat harika ama antrasit koltuğu beğenmedim keşke oda siyah olsaymış, birde konsol üzerindeki aksesuarları biraz azaltıp tek renk tutsa yani herbir aksesuarında siyah beyaz kırmızı karışımı olması göz yoruyor tek bir renkte yoğunlaşsa ve araya gri gümüş renklerde katsa mükemmel olur fikrindeyim :34: güle güle otursunlar yinede şahanee

Kırmızı-beyaz-siyah. Artık modası geçsin ya lütfen. Nerde yeni evli var nerde evini yenileyen var bu renkler. :27:
Bu renklerle sanırım en iyi dizayn ve kombin bu. Çok iyi kullanılmış, zevkli çalışılmış.Özellikle aksesuarlar çok hoş.
Güle güle otursunlar.:16:

siyah rengi ve kırmızıyı evde sevmiyorum.makyajta ve kıyafette güzel renkler.füme gibi tonda koltuklar oluyor.buradaki koltuklara benzeyen mağzalarda hoşuma gidiyor o tonlar.dekorasyonu beğendim.yalnız günlük kullanım olarak.salon olarak klasik seviyorum.ama sık kullanılacak alanlar için bu tarz mobilyaları.çünkü kullanımı rahat .

Güle güle otursunlar.

Şimdiye kadar bu renklerde gördüğüm evlere nazaran daha dozunda ve uyumlu bir renk geçişi var.
Aksesuarlar da büfenin üzerindeki yüksek vazo hariç,başarılı.

Ancak yaşam alanında siyahı bu kadar yoğun kullanmak,renk enerjisi açısından pek uygun değil.
Ağaç figürünün özel bir anlamı var mı merak ettim.

Çerçeveleri görmesem,arkadaşın erkek mi diyecektim :)
Bekar bir erkeğin evine benziyor doğrusu.

Güle güle otursunlar.

Şimdiye kadar bu renklerde gördüğüm evlere nazaran daha dozunda ve uyumlu bir renk geçişi var.
Aksesuarlar da büfenin üzerindeki yüksek vazo hariç,başarılı.

Ancak yaşam alanında siyahı bu kadar yoğun kullanmak,renk enerjisi açısından pek uygun değil.
Ağaç figürünün özel bir anlamı var mı merak ettim.

Çerçeveleri görmesem,arkadaşın erkek mi diyecektim :)
Bekar bir erkeğin evine benziyor doğrusu.

o vazo kayınvalidesinin hediyesi :9: yoksa onu dakoymazdı eminim..
arkadaış genel olarak zaten hep koyu giyinri renklerle alakası yoktur. tam kendini yansıtan bir ev oldu aslında.. ben ondan kırmızıyı bile beklemezdim aslında.. ben ve arkadaşlarım çok beğeniyoruz evini. bazı arkadaşlar yorucu geldi demiş ama ne bileyim biz gittiğimzide hiç öyle hissettirmedi bize, hissettirmiyo da. tabii herkesin kendi zevki. hepimzi mutlu mutlu oturalım inş evlerimizde

Back
X