Ben de öyle düşünüyorum yani birine kafayi takti mi hep onun olsun istiyor ne sartta olursa olsun... Ne diyeyim Allah akil fikir versinBence sorun senin arkadaşta... Çok saplantılı bir kız... Sen onu yüzbin kerede uyarsan işe yarayacağını sanmıyorum...
bitane de bende var böylesi
benim çok akıllı arkadaşım çocuk iphone 6 alsın diye kredi çekip eline veren bi tip
daha neler neler yedi bitirdi bizim kızı olsun o mutlu olsun diyo bizimkisi hala
annesi babası ağlıyo bu kız nasıl bu hale geldi diye yok kimsenin ne gözyaşı ne uyarması kar etmiyo
biz boşverdik kenara çekildik artık arayan belasınıda bulur mevlasınıda diyoruz
Kiz arkadasini dovdugunu gormedim yazida eger oyle birsey varsa elbet haklisiniz .. Korkunc.Kiz arkadaşını döven birini tanimayi zaten istemem ben .. Çocuk net olarak asabi, kavgaci, mesleği olmayan bir tip ancak.
Hem de çok...Kiz arkadasini dovdugunu gormedim yazida eger oyle birsey varsa elbet haklisiniz .. Korkunc.
Ben olsam bir kere karsima oturtur, sakin sakin anlatirim. Bak bunu bir kere soyleyecegim bir daha da konusunu acmayacagim. Bu adam boyle boyle, ileride cok mutsuz olacaksin, cok pisman olacaksin bunu bil. Yine de evlenmek istiyorsan karar senin saygi duyuyorum de. Bir daha da gercekten konusunu acma. Cunku zorla gercekleri gostermeye calisirsan ters teper zaten.
Ben bu filmi daha önce görmüştüm. Sıkı durun hayatından çıkaracağı kişi siz olacaksınız. Çünkü böyle tiplerde özel olmaz, her söyleneni aktarmıştır olduğu gibi.
sen uyarmışsın zaten.bırak bu hayatı yaşamak istiyorsa yaşasın.ne kadar hata yaptığını anlasın.sen sürekli yorumda bulunursan "arkadaşım yapma etme dersen"suçlu durumuna düşersin.haklıyken haksız olursun.