Arkadasimin sevgilisi onu aldatiyor.

Off kizlar ya,
Nasil bi dert cidden nerden baslasam.
Benim cok sevdigim bir dostum var onun git gelli bir iliskisi var ve benim hic onaylamadigim bir iliski.
Yani basindan beri o cocugun
Guvenilmez oldugunu ona soyledim.

Sorun ise su, benim iliskim var 6 yila yakin.
Bu arkadasimin sevgilisi benim sevgilimin arkadasi.
Biz erkek arkadasimla aramizda asla arkadaslarimizin ozelini paylasmayiz ama
Bugun bir sey duydum.
Arkadasimin sevgilisi eski sevgilisi evleniyor diye megersem nispeten benim arkadasimi kullanmis.
Ben boyle bi duruma asla goz yumamam.
Erkek arkadasim bana asla soyleme vs tarzi bir sey demedi.
Ama ben bunu soylersem onu zor durumda birakirim.
Arkadasima soylersem o asla susmaz, gider soyler falan derken yine bana patlar.
Cocuk bugun arkadasimdan kafami dinlicem diye ayrilmis.
Bende arkadasima barisma, oyle is mi olur kafasina estigonde falan diyerek bir daha barismamasini falan soyledim.
Ama ben eminim cocuk tekrar yazsa barisirlar.

Buna goz yumamiyorum ama anlatamadigim seyleride anlatmam mumkun degil.
O kadar sinirliyimki o cocuga, o kadar uzuluyorumki.
daha az once ogrendiklerimden sonra kendimde buyuk bir sorumluluk hissediyorum.

Erkek arkadasimin guvenini sarsmak istemiyorum laf tasiyarak.
Ama arkadasimada goz yumamam.
Erkek arkadasimla konussam boyle birsey soylememe dogal olarak izin vermez kendi arkadasi ister istemez.

Ne yapacagimi bilmiyorum.
bende yasadım aynısını kandırılan bendim. arkadasım bana soyledi.dayanamadım eski erkek arkadasımın yüzüne vurmak istedim anlattım, sonra inandım yeniden barıstık.kızlada arkadaslığımız bitti bu arada o da sevgilisyle sorun yasadı sana verdiğim sırrı neden paylasıyorsun diye. sonra ben baska seylerden hala kandırıldığımı anladım ayrıldım kızlada barıstık. keske soylemeseydi de o kusluğu hiç yasamasaydık sonradan ben kendim zaten gordum. onuda erkek arkadasıyla kavga ettirdim diye içimde de hala vicdan azabım var.

adam eski sevligisiyle evlenecekmiş dememiş miydin yanlış mı okudum acaba

Hayir, adamin eski sevgilisi evleniyormus.

Sen şu abisinin kız arkadaşının geçmişini bilip abisiyle arası bozulan arkadaş değil misin?Hala birşeylere karışmaya çalışıyorsun yapma etme yine senin başına kalacak :KK14:

Karismasam kotu dost karisirsamda her seye burnunu sokan kiz oluyorum.
Ben anlamadim.
bende yasadım aynısını kandırılan bendim. arkadasım bana soyledi.dayanamadım eski erkek arkadasımın yüzüne vurmak istedim anlattım, sonra inandım yeniden barıstık.kızlada arkadaslığımız bitti bu arada o da sevgilisyle sorun yasadı sana verdiğim sırrı neden paylasıyorsun diye. sonra ben baska seylerden hala kandırıldığımı anladım ayrıldım kızlada barıstık. keske soylemeseydi de o kusluğu hiç yasamasaydık sonradan ben kendim zaten gordum. onuda erkek arkadasıyla kavga ettirdim diye içimde de hala vicdan azabım var.

Anladim, bizim durum gibi.
Kotu olmus

yazı renginiz gözümü aldı..
konunuza gelince karışmayın.

X