arkadasimin psikopat sevgilisi

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
slm kizlar

arkadasimin 3 haftalik bi iiskisi var ve adam bana psikopatmis gibi geldi

1. arkadasima benim yanimdayken her dk nerdesin, resim at gibi msjlar atiyo, bence bu guven sorunu

2. daha bikac hafta olmusken eviik ve cocuktan falan bahsediyo

3. herseye trip atio

4. acayip kiskanio

5. fazlasiyla benimsedi

6. pek cinsellik istemio

7. daha once aldatilmis, ve nisanlanmis

8. arkadasim manyak herkesin soylemesine ragmen seviyo ama psikopat oldugunuda dusunuyo

9. hep evde oturup, ona yemek hazirlamasini vs istiyo

ya bu normal bi adam mi, tek bana mi ters geliyo hareketleri, bide arkadasimla netten gorusurken bende vardm, ilk tanismamizda, bana diyo ki hadi git uyu sen, bizi birak, ki bu arkadasimi cok zamandir gormedigim bi zamanda, ben baya bi kaba buldum bu davranisini

neyse sizce uzak durulmasi gereken biri mi yoksa herhangi bisi soylemek icin cok mu erken?

benım fıkrım kesınlıkle uzak durması arkadasının bu kısıden.cunkı normal bır bırlıktelıge benzemıyor davranısları resmen karısı gıbı sahıplenmıs ılerde daha kotu sonuclar olmadan ayrılması ıcın ıkna edın.ilişki ilerledikçe çocuk dahada yuz goz olacak gıbıme gelıyor sizinde dostlugunuzu zedeleyebılır bu tarz bı bırlıktelık basıma gelmıstı

slm kizlar

1. arkadasima benim yanimdayken her dk nerdesin, resim at gibi msjlar atiyo, bence bu guven sorunu

3. herseye trip atio

4. acayip kiskanio

5. fazlasiyla benimsedi

6. pek cinsellik istemio

8. arkadasim manyak herkesin soylemesine ragmen seviyo ama psikopat oldugunuda dusunuyo

ya bu normal bi adam mi, tek bana mi ters geliyo hareketleri, bide arkadasimla netten gorusurken bende vardm, ilk tanismamizda, bana diyo ki hadi git uyu sen, bizi birak, ki bu arkadasimi cok zamandir gormedigim bi zamanda, ben baya bi kaba buldum bu davranisini

neyse sizce uzak durulmasi gereken biri mi yoksa herhangi bisi soylemek icin cok mu erken?

Aynı eski sevgilim, tıpkısının aynısı, oda böyleydi, böyleleriyle ilişki falan olmuyor canım, ne kadar çok sevsen de, sevilsen de olmuyor, yürümüyor, arkadaşına söyle bi an önce ayrılsın o kişiden, böyle psikopatlarla hayat geçmiyor, yaşadım ve gördüm, neler çektiğimi bi Allah bide ben bilirim.

Cinsellik yok,hep kontrol,temizlik ev işi çinliler robot icat etmişlerdi işini görür o şahsın :37:

slm kizlar

3. herseye trip atio

4. acayip kiskanio

5. fazlasiyla benimsedi

6. pek cinsellik istemio

Cok tanidik haller aynisini yasamis biri olarak sirf sunu söyleye bilirim daha fazla üzülmek istemiyorsa baglanmadan cok sevmeden ayrilsin..

ileride cok buyuk acilar yasayabilir.. bende yasadim fakat benimki bunlari yaparken kontrol amacli oldugunu düsündürtmeden yapdi anladigimda gec olmusdu..
benim ona dürüst ve acik olmama ragmen süpheci davranislarnda git gide yogunlasdi suan bizi öyle bir cikmaza sokduki anlatamam.
cünki kendi sirlari vardi ve cok yalan söyledi :(

suan benim ona dürüst olmadigimi savunarak onun sevgisini hakketmedigimi söylerek bunun gibi bir sürü suclamalarla benden ayrildi.

Arkadasina söyle simdiden bunlari yapan ileride daha fazlasini yapicak bundan emin olsun!

3 haftada cinsellik isteseydi o zaman normal erkek olurdu heralde :37: evlilik ve çocuktan bahsetmesi psikopatlık ama cinsellik istese normal olarak karşılancak:37:

Back