slm kizlar
arkadasimin 3 haftalik bi iiskisi var ve adam bana psikopatmis gibi geldi
1. arkadasima benim yanimdayken her dk nerdesin, resim at gibi msjlar atiyo, bence bu guven sorunu
2. daha bikac hafta olmusken eviik ve cocuktan falan bahsediyo
3. herseye trip atio
4. acayip kiskanio
5. fazlasiyla benimsedi
6. pek cinsellik istemio
7. daha once aldatilmis, ve nisanlanmis
8. arkadasim manyak herkesin soylemesine ragmen seviyo ama psikopat oldugunuda dusunuyo
9. hep evde oturup, ona yemek hazirlamasini vs istiyo
ya bu normal bi adam mi, tek bana mi ters geliyo hareketleri, bide arkadasimla netten gorusurken bende vardm, ilk tanismamizda, bana diyo ki hadi git uyu sen, bizi birak, ki bu arkadasimi cok zamandir gormedigim bi zamanda, ben baya bi kaba buldum bu davranisini
neyse sizce uzak durulmasi gereken biri mi yoksa herhangi bisi soylemek icin cok mu erken?
arkadasimin 3 haftalik bi iiskisi var ve adam bana psikopatmis gibi geldi
1. arkadasima benim yanimdayken her dk nerdesin, resim at gibi msjlar atiyo, bence bu guven sorunu
2. daha bikac hafta olmusken eviik ve cocuktan falan bahsediyo
3. herseye trip atio
4. acayip kiskanio
5. fazlasiyla benimsedi
6. pek cinsellik istemio
7. daha once aldatilmis, ve nisanlanmis
8. arkadasim manyak herkesin soylemesine ragmen seviyo ama psikopat oldugunuda dusunuyo
9. hep evde oturup, ona yemek hazirlamasini vs istiyo
ya bu normal bi adam mi, tek bana mi ters geliyo hareketleri, bide arkadasimla netten gorusurken bende vardm, ilk tanismamizda, bana diyo ki hadi git uyu sen, bizi birak, ki bu arkadasimi cok zamandir gormedigim bi zamanda, ben baya bi kaba buldum bu davranisini
neyse sizce uzak durulmasi gereken biri mi yoksa herhangi bisi soylemek icin cok mu erken?