• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan arkadaşımın nişanı!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Zeytin15

Dünyada ölümden başkası yalan...
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
167
28
318
arkadaşlar kafam çok karışık yakın arkadaşım hem okuldan hem iş yerimden en az bi 7 senelik arkadaşımın nişanı var 28 ocakta evde yapılacak küçük bi nişan töreni ne hediye alacağıma karar veremiyorum kimisi diyor çeyizlik bişeyler al kimisi para kimisi altın hangisi daha iyi olur..

bana ne gelse sevinirdim die düşündüm bi :) aklıma söle bişe geldi altın bileklik ve nişanlısının ismi yazan güzel olurdu manevi degeri çok olan bişe al 7 sene az degil. yada çehizine anlamlı bi hediye alabilirsin... oklava all :) üstünede not yaz seni sevindirdiginde bununla börek aç üzdügünde kafasına kafasına :):4:

bana ne gelse sevinirdim die düşündüm bi :) aklıma söle bişe geldi altın bileklik ve nişanlısının ismi yazan güzel olurdu manevi degeri çok olan bişe al 7 sene az degil. yada çehizine anlamlı bi hediye alabilirsin... oklava all :) üstünede not yaz seni sevindirdiginde bununla börek aç üzdügünde kafasına kafasına :):4:

iyi fikir tuttum bunu:9: banada ne gelse sevinirim ihtiyacı olan şeyler düşüneyim bakalım..

Canımm yakın arkadaşın olduğuna göre çeyizinde eksik olan bir şeyi öğren, onun almayı düşündüğü eksik eşyayı sen al onun yerine..
Hem evinde kullanır, hem de çok makbule geçer. Yeni gelin olduğu için altın takanı bol olur zaten. Bence çeyizinde yardımcı olmak, ev eşyası almak daha güzel olur. Ben olsam öyle hediye de daha çok sevinirdim :)

bence çeyizinde ne eksiği varsa onu alabılırsın ama takı olarak bence onun işine yaracak en guzel şey para yada altın olurdu dıye dusunuyorumm

Back