arkadaşımın laf sokmasından bıktım .evlilik istemiyorum .

yine konumun içine edenlar oldu . milleti kocası boynuzluyor biz suçlu oluyoruz ne ilginç .
üff neyse vakit geçti işime dönmem lazım artık . konu kapanırsa kapansın . takip etmeyeceğim yazın durun .

Konu Sahibi öyle böyle ciddi bir evlilik takıntısı içinde olduğunu düşünüyorum olumlu ya da olumsuz bu konu sürekli gündeminde, diğer nickinde de bu böyleydi
benim tek nickim var bilmeden konuşma . sendin yine galiba hatırllamıyorum senin başka nickin avr demiştin ç. birden fazla nickle üye olamıyorsun zaten forum kurallarını oku . varsa şikayetin git moda söyle .
ikide bir gelip gelip senin başka nickin vardı deme . senin var herlde kişi kendinden bilir işi .

ne eğlendirdin beni ya sabah sabah :KK70: he canım kate e gitti he :KK70:

neden o kadar kıskanıyorsun evlileri ya. elbet seni de alan çıkar umudunu kesme :KK70:
senin gibileri hiç kıskanmıyorum inan bana . acıyorum hatta . yalan dünyanda mutluluklar . gerçekçi bir insanım . kate le falan uğraşamam . daha yeni evlenmişsin ilk günden foslamış adam . hala evliyim mutluyum pozları . hadi canım işim var benim . ne olduğun belli senin bir baktım konuna anladım ne olduğunu . ama şunuda anladım bazı kadınlar hak ediyor saırım aldatılmayı .

Yuh ne yapıyorsunuz ya?
Hiç mi düşünmüyorsunuz bu konuyu okuyup benzer seyler yasayan insanlar kırılacak, üzülecek.
Evet gercekten evlenmeyi istemeyenler oldugu gibi, hayatında aksilikler yaşadığı için evlenememiş olanlar da var kız kurusu, evde kalmış falan ne kadar cirkin!
Diğer taraftan da evlilik aşağılanıyor, küçümseniyor.
Boy konusuna zaten hiç girmiyorum insanın değiştiremeyeceği bir özellik olan boy konusunda övünmesi veya uzulmesi kadar sacma bir olay yok.
Ama koca koca kadınlar olarak şu yaptıgınız hiç olmuyor.
Özellikle konu sahibi, vermeye calıştıgın elit, marjinal ve güçlü kadın havasından çok uzaksın şuan.

benim tek nickim var bilmeden konuşma . sendin yine galiba hatırllamıyorum senin başka nickin avr demiştin ç. birden fazla nickle üye olamıyorsun zaten forum kurallarını oku . varsa şikayetin git moda söyle .
ikide bir gelip gelip senin başka nickin vardı deme . senin var herlde kişi kendinden bilir işi .

Birden falan değil zaten, diğeri tedavülden kalktı burdan devam ediyosun

yine konumun içine edenlar oldu . milleti kocası boynuzluyor biz suçlu oluyoruz ne ilginç .
üff neyse vakit geçti işime dönmem lazım artık . konu kapanırsa kapansın . takip etmeyeceğim yazın durun .

bana saldırmak zorunda değildin. hazımsız olduğun ilk yaptığım yoruma verdiğin seviyesiz cevapla belli oldu. ezik gibi geçmiş konumu araştırmışsın ama ordan da ekmek çıkmadı :KK70: ayrıca sen memur değil misin ya boş beleş otur işte. ne işi.

Birden falan değil zaten, diğeri tedavülden kalktı burdan devam ediyosun
ben buraya üye olduğumdan beri aynı nickleyim .
git sor moda o zaman .
yalan yanlış konuşma .
ne tuhafsın ya .bela mısın sen?
bir konu yazıyorum hoop atlıyor sen falanca değilmiydin ?
başka konu açıyorum hooop sen şu değilmiydin ?
kızım senin başka işin yok mu ?

senin gibileri hiç kıskanmıyorum inan bana . acıyorum hatta . yalan dünyanda mutluluklar . gerçekçi bir insanım . kate le falan uğraşamam . daha yeni evlenmişsin ilk günden foslamış adam . hala evliyim mutluyum pozları . hadi canım işim var benim . ne olduğun belli senin bir baktım konuna anladım ne olduğunu . ama şunuda anladım bazı kadınlar hak ediyor saırım aldatılmayı .

hiiiç tanımadığın biri hakkında aptal saptal yorumlarda bulunuyorsun şu an. ne kadar ön yargılı ve cahilsin. evliliği benim kadar mutlu ve sorunsuz giden insanlar daha çok olsa keşke...rüyanda bile göremeyeceğin bir mutluluğu yaşıyorum evliliğimde ama sana bunu kanıtlamak zorund a değilim. sadece önermelerinin bomboş ve kendi ezik halini bastırmak için olduğunu bil istedim. ama zaten biliyosun :KK66: bu konuda herkes senin kompleksli ve evde kalmış bir çirkin olduğun konusunda hemfikir. biraz aynaya bakmayı neden denemiyorsun?

bana saldırmak zorunda değildin. hazımsız olduğun ilk yaptığım yoruma verdiğin seviyesiz cevapla belli oldu. ezik gibi geçmiş konumu araştırmışsın ama ordan da ekmek çıkmadı :KK70: ayrıca sen memur değil misin ya boş beleş otur işte. ne işi.
evet seni gerdi galiba boş beleş oturuorum üstüne para alıyorum .
sen önce üniverste oku sonra kpps ye girkazan sende boş otur akşama kadar .
senin aldatıldığın ortada bunun acısını benden çıkarma .git kocanın başına ekşi . yemiyor ona konuşmak burda gelmiş sanaldan sallıyorsun ona buna .

ben buraya üye olduğumdan beri aynı nickleyim .
git sor moda o zaman .
yalan yanlış konuşma .
ne tuhafsın ya .bela mısın sen?
bir konu yazıyorum hoop atlıyor sen falanca değilmiydin ?
başka konu açıyorum hooop sen şu değilmiydin ?
kızım senin başka işin yok mu ?

Benim didikleyecek konumu bulamadın dimi :))

Başka isim olsa burda isim ne, ama sen yazmıcam dediğin halde hala yazıyorsun

evet seni gerdi galiba boş beleş oturuorum üstüne para alıyorum .
sen önce üniverste oku sonra kpps ye girkazan sende boş otur akşama kadar .
senin aldatıldığın ortada bunun acısını benden çıkarma .git kocanın başına ekşi . yemiyor ona konuşmak burda gelmiş sanaldan sallıyorsun ona buna .

hayal bile edemeyeceğin bir mesleğim var ama burda ifşa edemeyeceğim canım başka kapıya :KK70: benle ilgili salladığın hiçbir şey tutmuyor farkında mısın :KK70: feci eziksin.

X