arkadaşımın laf sokmasından bıktım .evlilik istemiyorum .

üç arkadaş geçen bir yere yemeğe gittik . ben memurum diğer iki arkadaşta beyaz yaka çalışıyor plaza kadınları .
ikimiz bakımlı ayıptır söylemesi ama manken gibi kızlarız boylu poslu ,hoş alımlı . diğer arkadaşta kısa boylu toplu bir arkadaş . evlilikten sonra iyice kilo almış .
evli olan arkadaş yemek boyu laf sokuyor sürekli . siz niye evlenmiyorsunuz ?yaşınız geçiyor çocuk olmaz bir yaştan sonra .üçümüzde 29 yaşındayız . neyse gerdi gerdi ortamı sürekli aynı konu . akrabasının kızı varmış geç evlenmiş çocuğu olammış vs vs . ayy yeter dedim bende altta kalmayı seven biri değilim . canım dedim biz hayatımızdan memnunuz .bizde aşklar,ilişkiler yaşıyoruz rahibe hayatı yaşamıyoruz . yada evde koca baklemiyoruz yani bizim içib üzülmeyi bırak . biraz kendine odaklan . her bekar kadın mutsuz değil hayatta . şahsen evliliğie sıcak bakmıyorum . çocuk bilmiyorum olmasada olur gibime geliyor . evlilik istemedğim halde sanki evlenmeye can atıyormuşum gibi sık boğaz edilmekten hiç hoşlanmıyorum . sizdede var mı bu sorunlar ?

güzel cevap verişsin
ama canım şimdi sizde kadının yanında 2 dirhem bir çekirdek olunca
muhtemelen kendini ezik hissetti
benim sahip olduğum onların olmadığı ne varsa onun üzerine oynayayım dedi
tabi tamamen iyi niyetli de olabilir
kızkurusu OLARAK kalmanızı istememiştir belkide :))))))

boşverrr hayat size güzel
:KK66:

bu toplumun başka işi yok galiba . ben bu zihniyeti anlayamayacağım . mesela çocuğu olmayanalrada aynı şey yapılıyor . yeri geldi söyleyeyim üç senelik evli bir arkadaş var kıza sürekli çocuk çocuk diyorlar sıkıyorlar .ne saçma ya sanane yani .

Ehhh meseleyi anlamışsın işte toplumun işi yok. Yani gerçekten yok. Toplumumuz kocakarı kıvamında :) varsa yoksa öteye beriye burun sokmak.

Bunu yaparken insanlar iyice densizleşiyor. Burda kaç konu açıldı çocuk sahibi olmak isteyip olamayan hatunlar etrafın hadsizce yorumlarından üzülüyorlar, alınıyorlar. Keşke insanlar dambur dumbur başkasının mahremine girmeden önce biraz düşünse.

evet haklısın canım .
ama yinede şişman olmak istemezdim nedense .
seninde konularına bakmak istemiyorum açsak neler çıkar hadi neyse eşinle mutluluklar tombiş
eski konularima eski mesajlarima baksanaaaa nolurrr nolurrr hadi bak :)) hadi baksana mesajlarima kompleksli abla :KK70:

Uff konuyu kisa ve tombul evli hatunlar basmis:KK53: ben sizin demek istediginizi anladim. Bizde de var bu turden. Yiyecek elmegi yok denir ya oyle durumu kotu oyle sıkıntı cekiyo ama yine de bu muhabbetleri yapabiliyo. Bi gun ben de onu bozicim neyse. Bazilari ben cektim o da ceksin kafasinda ilginc ama. Ama belki de laf olsun diye konusuyodur milletimiz sever bilirsin.

Ya valla konu sahibi, sana o kadar sinir oldum ki. sen haddini bilene kadar da ayrılmicam sayfandan. ne kadar çirkin ve basit bir üslubun var. ne hakla millete saldırıyorsun açık bulmaya çalışıyorsun ki? sen evlenemiyorsan napalım yani neden bozuluyorsun, "manken" gibi olmana rrağmen neden evde kaldığnın bilimsem bir açıklaması olmasına gerek yok. bu tavırların o "öküzlere" itici geldiği için evlenememiş olmayasın :KK70:
öküzlere itici gelmem iyi birşey kendi adıma .
itici geldiğim diğer noktada kimseye güvenmemem .
ben sana hiç sinir olmadım aksine eğleniyorum .
bence kate e haddini bildir o senin için tehlike . mazaalah dul falan kalırsın ne yaparsın sonra .
ay çok gülüyorum iyice battın . evde kaldın evde kaldın tek bildiğin bu .valla senin gibi olmadığım için şükürler olsun . kocasını paylaşmak hemde yabancılarla zor olsa gerek .senide anlamak lazım .

öküzlere itici gelmem iyi birşey kendi adıma .
itici geldiğim diğer noktada kimseye güvenmemem .
ben sana hiç sinir olmadım aksine eğleniyorum .
bence kate e haddini bildir o senin için tehlike . mazaalah dul falan kalırsın ne yaparsın sonra .
ay çok gülüyorum iyice battın . evde kaldın evde kaldın tek bildiğin bu .valla senin gibi olmadığım için şükürler olsun . kocasını paylaşmak hemde yabancılarla zor olsa gerek .senide anlamak lazım .

aldatılmadığımı kalın kafanın alması için daha ne yapmam gerek :KK70: hayır dönüp dolaşıp kate diyorsun da o mesele çoktan halloldu diyorum :KK70: ama senin evde kalmış ve çirkin olduğun değişmeyecek bir gerçek işte.

evlilik öyle mükemmel harika bir şey değil. iyi anlaştığın, saygı çerçevesinde yürüttüğün aşkla başlamış, ailelerin de saygı duyduğu bir ilişkin varsa o zaman hayat 2 kişiyle sonra çocukla filan daha anlamlı daha güzel. evliliğin bir sürü yan etkisi de var: aileler, sosyal gereklilikler, bu toplumda kadına yüklenmiş roller.. evlilik öyle kolay bir şey değil, kabul. ama öyle tu kaka yapılacak, aşağılanacak,hepiniz aldatılıyorsunuz saflar denecek bir durum da göremiyorum.
bence herkesin, erkek veya kadın fark etmez aldatma potansiyeli vardır. hepimizde katil olma potansiyeli olduğu gibi.
ben herkes için demedim buraya gelip ahkam kesenlere baktım içler acısı halleri . yoksa güzel evliliklerde var tabi .
ben kendi adıma bu yüklerden korktuğum için evlenmiyorum . birde ülkenin geleceği belli değil çocuk istemiyorum bu ülkeye neden böyle işte .

tamam tombiş ama işim var sonraa komleksli sensin bence diyet yap bol su iç iyi gelir
Ayyy tatlimm kilo vermenin yollari varda beyin zayifliginin pek bi yolu yok yaa napcan sen peki :KK70: bide yanliz uyumuyorum demissin onla bunla takiliyorsun adin cikmis demkki arkadasin sana iyilik yapmak istiyor seni kurtarmak icin simdi haydeee isine :KK66:)

aldatılmadığımı kalın kafanın alması için daha ne yapmam gerek :KK70: hayır dönüp dolaşıp kate diyorsun da o mesele çoktan halloldu diyorum :KK70: ama senin evde kalmış ve çirkin olduğun değişmeyecek bir gerçek işte.
kateeee
kızım buz gibi aldatmış işte . hala konuşuyorsun . hayır atarı kate e yapsana .. gerçekleri görmek hoşuna gitmiyor tabi .
çok çirkinim çok ama nedense aldatılmadım hiç ..

Ayyy tatlimm kilo vermenin yollari varda beyin zayifliginin pek bi yolu yok yaa napcan sen peki :KK70: bide yanliz uyumuyorum demissin onla bunla takiliyorsun adin cikmis demkki arkadasin sana iyilik yapmak istiyor seni kurtarmak icin simdi haydeee isine :KK66:)
sana mı dert yalnız uyumamam ?
adım mı çıkmış ay çok güldüm . sen ilk kocanla uyumuşsundur kesin eminim . namus dersi veren çok gördüm ben hadi neyse .

Arkadaşını tanımıyorum belki öylesine akıl veriyordur, yapısı nasihata müsaittir. Bazı insanlar öyle olabilir.
Ama senin onu sevmediğin hatta beğenmediğin kesin.Aşağıladığın da..
Onun sana karşı olan düşüncelerini anlamadım, ancak senin ona karşı olan düşüncelerin her cümleden fışkırıyor.
Neden sevmediğin biriyle görüşüyorsun ki? Kendin gibi manken başka arkadaşlar bulabilirsin? Toplu ve kısa boylu insanlar ikinci sınıf oluyor galiba:KK59:
Aynen sana katılıyorum arkadaşından mı dert yanmış yoksa evden kaldım korkusuna kapılmış anlayamadım..yok istemem yan cebime koy misali..

X