- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.304
üç arkadaş geçen bir yere yemeğe gittik . ben memurum diğer iki arkadaşta beyaz yaka çalışıyor plaza kadınları .
ikimiz bakımlı ayıptır söylemesi ama manken gibi kızlarız boylu poslu ,hoş alımlı . diğer arkadaşta kısa boylu toplu bir arkadaş . evlilikten sonra iyice kilo almış .
evli olan arkadaş yemek boyu laf sokuyor sürekli . siz niye evlenmiyorsunuz ?yaşınız geçiyor çocuk olmaz bir yaştan sonra .üçümüzde 29 yaşındayız . neyse gerdi gerdi ortamı sürekli aynı konu . akrabasının kızı varmış geç evlenmiş çocuğu olammış vs vs . ayy yeter dedim bende altta kalmayı seven biri değilim . canım dedim biz hayatımızdan memnunuz .bizde aşklar,ilişkiler yaşıyoruz rahibe hayatı yaşamıyoruz . yada evde koca baklemiyoruz yani bizim içib üzülmeyi bırak . biraz kendine odaklan . her bekar kadın mutsuz değil hayatta . şahsen evliliğie sıcak bakmıyorum . çocuk bilmiyorum olmasada olur gibime geliyor . evlilik istemedğim halde sanki evlenmeye can atıyormuşum gibi sık boğaz edilmekten hiç hoşlanmıyorum . sizdede var mı bu sorunlar ?
güzel cevap verişsin
ama canım şimdi sizde kadının yanında 2 dirhem bir çekirdek olunca
muhtemelen kendini ezik hissetti
benim sahip olduğum onların olmadığı ne varsa onun üzerine oynayayım dedi
tabi tamamen iyi niyetli de olabilir
kızkurusu OLARAK kalmanızı istememiştir belkide :))))))
boşverrr hayat size güzel