hakaret mi ?herkese hakaret ediyor ya bir tane ona hak veren çıkmadığı ve herkes kompekslerini anladığı için delirdi şu anda memure hanım
saflık bence güzel birşey .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakaret mi ?herkese hakaret ediyor ya bir tane ona hak veren çıkmadığı ve herkes kompekslerini anladığı için delirdi şu anda memure hanım
Kalbin cirkin tatlim yuzun guzel olsa neee olmasa nee anneannem ne derdi biliyormsun " yuzu guzel olana 1 gunde doyulur huyu guzel olana bin yil doyulmaz"..ben ççok çirkinim sen rahat et hadi mutlu ol canım .hakaret etti demedim .evlenmeyi istemediğim halde baskıcı konuşmasından sıkıldım toplu arkadaş
bu durumun bizim toplumun gercegi oldugunu bildiginizi dusunerek, konuyu gereksiz buldum.. hani 'sizde de var mi' demissiniz ya; o sebepten.. her sey ortada cunku.. yani genellikle boyle, ozellikle kizlarin belli bi yastan sonra evlenmesi icin baskilar artar (dogru yapiliyor demiyorum)
siz sanirim 'onlar sacmaliyor, sen gez toz hayatina bak, hic takma' cumlelerini duymak icin actiniz konuyu?
ay sus allah korusun .O yüzden mi Allah Allah aldatılıyor muyum ne diye konu açtınız?
Sizinki gibi karşılıklı güven üstüne kurulu! bir evliliktense bilemiyorum konu sahibesi gibi evdd kalmak! daha iyi bir fikir olabilir sankim.
O yüzden mi Allah Allah aldatılıyor muyum ne diye konu açtınız?
Sizinki gibi karşılıklı güven üstüne kurulu! bir evliliktense bilemiyorum konu sahibesi gibi evdd kalmak! daha iyi bir fikir olabilir sankim.
ay sus allah korusun .
onun gibi olucağımıza oturalım oturduğumuz yerde .
kate falan kaldıramam ben . kocam rus ingiliz götürcek bende evde sakin skain bekleyeceğim .deliririm ben canım katil olurum
hayır öyle demiyorum . herkese göre biri vardır sonuçta . herkesin alıcısı farklı .
ben insanların üstüne gelmesine karşıyım . bir kadın evlenmek istemiyor olabilir bunu neden anlamıyorlar .
evet haklısın canım .Kalbin cirkin tatlim yuzun guzel olsa neee olmasa nee anneannem ne derdi biliyormsun " yuzu guzel olana 1 gunde doyulur huyu guzel olana bin yil doyulmaz"..
Evet topluyum evlendigimde 54 kiloydum.. Simdi 1.74 boyunda 76 kiloyum.. Cokta guzel sayilmam.. 6 yasinda dunyalar guzeli bi evladim var.. Bide geceleri sarilarak uyudugum cok sevdigim bir esim :) onlar olmadiktan sonra manken olsam ne olmasam ne :) asik oldugum adam bana dunyadaki tek kadinmisim gibi davraniyor onemli olan bu :) iyiki evlenmisim iyiki kilo almisim kilo gider ama yanlizlik ve kotu huy baki kalir
hakaret mi ?
saflık bence güzel birşey .
bu toplumun başka işi yok galiba . ben bu zihniyeti anlayamayacağım . mesela çocuğu olmayanalrada aynı şey yapılıyor . yeri geldi söyleyeyim üç senelik evli bir arkadaş var kıza sürekli çocuk çocuk diyorlar sıkıyorlar .ne saçma ya sanane yani .Ama toplum hep bu anlayışta. Klasik olarak evlenince de çocuk soracaklar. Ilk çocuk doğduktan sonra ikinci çocuğu soracaklar eğer iki çocuk da erkek ise ay bi de kız yap diyecekler :)))
Hayat böyle.
evet haklısın canım .
ama yinede şişman olmak istemezdim nedense .
seninde konularına bakmak istemiyorum açsak neler çıkar hadi neyse eşinle mutluluklar tombiş
ben kaldırıyorum gayette . kaldıramadığımı kim söyledi yeşil göz fit vucut ?valla yorunları kaldıramicaksan buraya konu da açmicaksın =) herkes senin duymak istediklerini yazamaz. aaa evet çok güzelsin arkadaşın da şişman sıradan haline bakmadan evlilik baskısı yapamaz demeyecektir. ne biçim arkadaş olduğunu da çok net gösterdin. allah o kızcağızı senden ve senden gelecek zararlardan korusun ne diyeyim...
Iste toplum baskısı dediğimiz şey bu.cogunluk nasılsa onlara uymak zorundasın gibi davraniliyor.bu toplumun başka işi yok galiba . ben bu zihniyeti anlayamayacağım . mesela çocuğu olmayanalrada aynı şey yapılıyor . yeri geldi söyleyeyim üç senelik evli bir arkadaş var kıza sürekli çocuk çocuk diyorlar sıkıyorlar .ne saçma ya sanane yani .
ay arkadaşım brad pittle evlenseydi derdim belki ama neysee şimdi .Eğer sen sadece Arkadaşının muhabbetinden rahatsız OLDUĞUNU söyleseydin çok normaldi. Evlenmek istemiyorum sık Boğaz ediyorlar diyebilirdin ama direk konuya mankenlikten ve güzellikten girmişsin ki bu da Arkadaşının o görünüme rağmen evlendiğini ve sizin oturup ne eksiğimiz var acaba diye düşündüğünüzü gösteriyor.
evlilik öyle mükemmel harika bir şey değil. iyi anlaştığın, saygı çerçevesinde yürüttüğün aşkla başlamış, ailelerin de saygı duyduğu bir ilişkin varsa o zaman hayat 2 kişiyle sonra çocukla filan daha anlamlı daha güzel. evliliğin bir sürü yan etkisi de var: aileler, sosyal gereklilikler, bu toplumda kadına yüklenmiş roller.. evlilik öyle kolay bir şey değil, kabul. ama öyle tu kaka yapılacak, aşağılanacak,hepiniz aldatılıyorsunuz saflar denecek bir durum da göremiyorum.bu bana göre böyle .çoğu evli rkeğin gözü dışarda . güzel evliliklerde var tabi ama az bu benim görüşüm .
böyle gerçekten . e zaten burda türk kadınları var . çevremizdeki insanlar yani . her tipten her insan var . misal çocuk tedavisi görüyor üzülüyor haliyle . bunu neden yapıyorlar anlamıyorum ne oluyor böyle deyince yani ayıp ama insanlar anlamıyor işte .Iste toplum baskısı dediğimiz şey bu.cogunluk nasılsa onlara uymak zorundasın gibi davraniliyor.
Kk da bile böyle değil mi?
ben kaldırıyorum gayette . kaldıramadığımı kim söyledi yeşil göz fit vucut ?
kate inki senden iyimiş kocan söyledi bana