arkadaşımın laf sokmasından bıktım .evlilik istemiyorum .

bak canım kimse senin boyunun uzun olduğunu dahi bilmiyordu bunu vurgulayan sensin, konuna gelince memur ve evli olan arkadaşın kısa şişman ve kilo aldı, sen gibi plaza çalışanı arkadaşında manken gibi uzun ve fit. Peki ben ve benim gibi memurlar çirkin mi oluyor bu durumda? Hem arkadaşın sizi gerçekten düşünüp samimiyetinize inanıp sizi düşündüğüiçin söylemiş olamaz mı? Sen en yakın arkadaşından artniyet arıyorsunda biz neden konuşmalarında artniyet aramayalım?
offf yanlış anlamışsın canım . iyi oku yazdıklarımı .
memur olan benim . plaza çalışanı onlar bu bir
ben kimseye çirkin demedim buda iki

valla yıllarca evliliğe saçma bir şeymiş gibi bakıp aşağılayan, bizim imzaya ihtiyacımız yok diyen sertap erener de kısa sürede başkasıyla evlendi. demek ki neymiş adam evlenmek istemediği için yıllarca evlenmemiş. siz de yarın bir gün birine aşık olursunuz, bi bakmışsınız bohça muhabbetine girmişsiniz, burada kayınvalide konusu açıyorsunuz. bu toplumda yetişip de, evlenmek istemiyorum diyen kızlara inanmıyorum ben. bizim genetik şifrelerimizde var bu.
ha evlilik çok matah bir şey değil orası ayrı konu.
arkadaşınız laf sokmamıştır belki, geç çocuk sahibi olmanın risklerinden bahsetmiştir.

ne kadar alıngan insan var ya .
bilseydim yazmazdım . ben onu kadının komplesk yaptığını vurgulamak için yazdım bir nedeni var yani .
nedense bu ülkede kendine güvenen kadına bir nefret duyuluyor .

Konu sahibi çok eğlenceli. Ben büyük bir şirkette çalıştığım için sabah işe geldiğimde daha uyanamamıştım ama sağolsun çok eğlenceli şeyler yazıyor uyandım sayesinde. Şimdi de kahve içiyorum bir yandan da yoğun tempo iş güç malum iş kadınıyım ben :KK47: ama dediğim gibi manken gibi değilim

bilseydim yazmazdım . ben onu kadının komplesk yaptığını vurgulamak için yazdım bir nedeni var yani .
ay ne alaka acaba sadece yazdıklarınızdan bile havalı , insanları aşağılayan biri olduğunuz belli zaten :110:

valla yıllarca evliliğe saçma bir şeymiş gibi bakıp aşağılayan, bizim imzaya ihtiyacımız yok diyen sertap erener de kısa sürede başkasıyla evlendi. demek ki neymiş adam evlenmek istemediği için yıllarca evlenmemiş. siz de yarın bir gün birine aşık olursunuz, bi bakmışsınız bohça muhabbetine girmişsiniz, burada kayınvalide konusu açıyorsunuz. bu toplumda yetişip de, evlenmek istemiyorum diyen kızlara inanmıyorum ben. bizim genetik şifrelerimizde var bu.
ha evlilik çok matah bir şey değil orası ayrı konu.
arkadaşınız laf sokmamıştır belki, geç çocuk sahibi olmanın risklerinden bahsetmiştir.
genetik kodlarımızda yok canım . o sizin dünyanızda öyle .
demiri tanıyorum bu arada yeri gelmişken söyleyeyim . onların ilişkisi çok özeldi . lütfen insanların özeline girmeyin . sertabı tanımam ama demiri tanırım ve severim iyi bir insandır . bazı insanlar evlenmek istemez çokda önemli değildir zaten yıllarca birlikte yaşadılar . imzalı imzasız birşey farketmez . zaten birlikteydiler . sertab daha öncede evlilikler yapmıştı zaten . tekrar evlenmiş olabilir mutluluklar onada tabi .
siz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz sıkıntı orda . ben evlenmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum .çünkü dediğim gibi aile muhabbetleri beni geriyor . bohça vs asla yapmayacağım şeyler gerekirse büyükde konuşurum .
belki yabancı biriyle herşeyden uzak olabilir nasip kısmet ama onun dışında bohçaydı,kırmızı kurdeleydi vs hiç işim olmaz . koskoca kadınların kırmızı kurdele beline bağlayıp evlenmesi bana göre değil .

Tutturmussun bir kompleks.. ne biliyorsun karsidakinin kompleksi olduğunu. Belki sende vardır o dediginden de güzelim boyluyum söyleyim böyleyim diyerek bastirmaya calisiyorsundur.

Liseden arkadasmis mecbur görüşüyormus. Kim mecburen lise arkadaşıyla görüşür ya..

Ayıp cidden ayıp. Bir sürü hakaret ettiniz arkadaşım dediğiniz insana. Bırakın görüşmeyi kesin.. O gariban da fazladan bir arkadaşım var demesin

genetik kodlarımızda yok canım . o sizin dünyanızda öyle .
demiri tanıyorum bu arada yeri gelmişken söyleyeyim . onların ilişkisi çok özeldi . lütfen insanların özeline girmeyin . sertabı tanımam ama demiri tanırım ve severim iyi bir insandır . bazı insanlar evlenmek istemez çokda önemli değildir zaten yıllarca birlikte yaşadılar . imzalı imzasız birşey farketmez . zaten birlikteydiler . sertab daha öncede evlilikler yapmıştı zaten . tekrar evlenmiş olabilir mutluluklar onada tabi .
siz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz sıkıntı orda . ben evlenmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum .çünkü dediğim gibi aile muhabbetleri beni geriyor . bohça vs asla yapmayacağım şeyler gerekirse büyükde konuşurum .
belki yabancı biriyle herşeyden uzak olabilir nasip kısmet ama onun dışında bohçaydı,kırmızı kurdeleydi vs hiç işim olmaz . koskoca kadınların kırmızı kurdele beline bağlayıp evlenmesi bana göre değil .
hahahah bak ben de daha önce ki eşini biliyorum Sertap ın Levent Yüksel ben de kendisini tanırım :KK50:

bu arada kişilerin seçimlerini aşağılamamak gerekir. kişi isterse evlenir istemezse evlenmez. o azınlığa girenlerden biriyim. seçimdir bu.
kız kurusu evde kalmış gibi terimlerle kadınların aşağılanmasına kızıyorum o ayrı. insanlar bunun tercih olabileceğini idrak edemiyorlar. herkesi kendi gibi düşünmek ve davranmak durumunda sanıyorlar
evliliğe herkes sıcak bakmak zorunda değil.

Tutturmussun bir kompleks.. ne biliyorsun karsidakinin kompleksi olduğunu. Belki sende vardır o dediginden de güzelim boyluyum söyleyim böyleyim diyerek bastirmaya calisiyorsundur.

Liseden arkadasmis mecbur görüşüyormus. Kim mecburen lise arkadaşıyla görüşür ya..

Ayıp cidden ayıp. Bir sürü hakaret ettiniz arkadaşım dediğiniz insana. Bırakın görüşmeyi kesin.. O gariban da fazladan bir arkadaşım var demesin
şişman ve ortlma bir tip olduğu için komplesk yapmış kız işte ona buna sarıyor . onun ayptığı daha ayıp bence .

bu arada kişilerin seçimlerini aşağılamamak gerekir. kişi isterse evlenir istemezse evlenmez. o azınlığa girenlerden biriyim. seçimdir bu.
kız kurusu evde kalmış gibi terimlerle kadınların aşağılanmasına kızıyorum o ayrı. insanlar bunun tercih olabileceğini idrak edemiyorlar. herkesi kendi gibi düşünmek ve davranmak durumunda sanıyorlar
evliliğe herkes sıcak bakmak zorunda değil.
bende bunu anlatmak istiyorum . istesek buluruz yani zor mu ?
aslında herkes istermişte bulamayınca istemiyoruz ayağına yatıyormuşuz bla bla .
insanların evlenmek istemeyecekleri kimsenin aklına gelmiyor çünkü kendileri evliliğe çok anlam yüklüyorlar .

şişman ve ortlma bir tip olduğu için komplesk yapmış kız işte ona buna sarıyor . onun ayptığı daha ayıp bence .

ne seni tanırım ne arkadaşını. ama senin kendini öven ve onu yerin dibine sokan tabirlerin bana onun değil asıl senin aşağılık kompleksi olan biri olduğunu düşündürdü. kimbilir, belki de sen onun evli olmasını kıskanıyor o yüzden sana verdiği nasihatlere sinir oluyorsun? bi kere uyarır tatlı dille evlen baskısından sıkıldığını söyleyebilirdin ama bunun yerine ona acayip sinir olmuş gazını alamamış buraya gelip konu açmış kendi mankenliğini onun şişman sıradanlığını yazmışsın.

fiziğin mi bozulur evlenirsen ?

hayır anlamıyorum sen manken gibi ol arkadaşın bücür şişko sana akıl versin olacak iş değil!!

bu ayrıntı dışında haklısın. kimse evlenmek zorunda değil.

Bazı insanlar sıradan görünüme sahiptir, bi erkek çıkar karşısına, o manken gibi olan Kızın yaşamayacağı duygular yaşatır. Her şey manken gibi olmak değildir. Bazen bi gülüş, bazen bi bakış, bazen bi duruş 1000 tane mankenin önüne geçirir o sıradan kızı:KK66: o Yüzden manken gibiyim ama şuna bak ya o bile evlendi dememek Lazım bence.

Kıyasalyacaksın ??

Kıyaslayacaksın diye yazılır o :)

Yoo merak ettim yawrum manken gibi değince boy 1.80 mi acaba diye düşündüm..

Bir şey demek istiyorum konu sahibinin avukatı değilim hatta kk da bana sert gelen uyelerden birisidir ancak onun yazım yanlısini bulup gülümseyen birisinin hiç yanlış yapmaması lazım. Ya da bariz yanlışlar yapmaması lazım.

Mesela bizde w diye bir harf yok ama ben senin bir çok msjinda bu harfi görüyorum. Ya da degince yazılmaz mesela.

Konuya gelirsek konu sahibi eğer bu kişi seni sinirlendirip enerjini alıyor ise görüşmezsin olur biter.

ne seni tanırım ne arkadaşını. ama senin kendini öven ve onu yerin dibine sokan tabirlerin bana onun değil asıl senin aşağılık kompleksi olan biri olduğunu düşündürdü. kimbilir, belki de sen onun evli olmasını kıskanıyor o yüzden sana verdiği nasihatlere sinir oluyorsun? bi kere uyarır tatlı dille evlen baskısından sıkıldığını söyleyebilirdin ama bunun yerine ona acayip sinir olmuş gazını alamamış buraya gelip konu açmış kendi mankenliğini onun şişman sıradanlığını yazmışsın.
canım kilolu kısmına alınacağınız aklıma gelseydi yazmazdım
evlilik meraklısı olsaydım bu tiple bu kültürle çoktaann bir öküzcan bulurdum kendime sen dert etme yavrum benim .
aşağılık kompleski olanlar kendini belli ediyor zaten . ben kimsenin hayatına burnumu sokmuyorum . milletin hayatına burun sokanlarda var bir sıkıntı işte . evlenmiş ama kimle evlenmiş önemli olan evlendiği kişi bana göre .

X