arkadaşımın laf sokmasından bıktım .evlilik istemiyorum .

Benimde meslek sahibi at gibi arkadaşlarım hala evlenemedikleri için karalar bağlıyorlar.
Hatta bazılarına ben de çok şaşırıyorum nasıl bulamıyorlar diye.
Bu zamana kadar hiç bir bekar arkadaşıma da evlen diye baskı yapmadım evlenmek istiyorum diyenlere de evlen de gör gününü diyorum.
Yapı meselesi her insan aynı kefeye konulamaz. O arkadaşın evlilik yanlısı biri demek ki. Kötü niyeti olduğunu sanmıyorum.

hayır olmuyor tabikide . ama bunu kompleks yapıp insanların üstüne saçma sapan nedenlerden dolayı gelenler bence ikinci sınıf oluyor . kendinle barışık olmayan biri . zar zor koca buldu evlendi ki evlenen kadar neler çektiğini biz biliyoruz o adamla ne kadar peşinde koştuğunu vs vs . hadi tamam istediğini aldı kendince bize neden karışıyor . bu sözlerin altında kompleks yatar . çünkü ben gerçekten evlenmek istemiyorum . evlilik insanı değilim çünkü yapım böyle . eskiden çok istiyordum ama karşıma bir kaç yanlış insan çıktı ve artık soğudum kesinlikle düşünmüyorum . bütün bunları bile bile hala evlen evlen evlen . iki dakkada bir muhabbeti gerdi .
onu seviyordum ama şu yaptıkları sinir bozucu . nasihat isteyenlere nasihat versin . onun yaşı başı kaç ki bana nasihat vericek .
Allah senin gibi arkadastan korusun amin.

Pfffffff ne bayık bir muhabbet.

Maratona girip ille de evlenmeliyim diyen kadınlar genelde sevmedikleri birinin kucağında kalıveriyor sonrası mutsuzluk.

İlle de evleneyim derseniz mutlaka evlenirsiniz zaten, hepimizin etrafında çekim duymadığımız ama hoşlanan adamlar var. Öte yandan aşkı bulmak zor iş.

Evde kalma muhabbeti yapan insanlar hem bayıcı hem enerji sömürücü.
Görüşmezsiniz olur biter.

amaaan nişanlanmadan önce banada aynısını diyolardı . 26 ıma gircem ben simdi . Allahtan nişanlandım da kurtuldum laflarından gerçi onların lafı bitmez önce cocuk nerde die sorarlar sonra 2.cocuk ? 3. cocuk ? yanii milletin lafı bitmez . sallamak en iyisi :KK25:
zerrrinsaklı ve çiğdemlik86 vardı bir zamanlarda. onu hatırlattın bana. zerrinski kalmış nick aklımdada zerrinsaklıydı baktım şimdi.
canım neyden bahsettiğini bilmiyorum . o yüzden yorum yapmamıyacağım . herkesin benzer dertleri olabilir . burda aldatılıp dayak yiyen kadınlar konu açıyor sürekli hepsi birbirine benziyor bana göre konuların . gerçi benim konularım farklı gelebilir biraz ama hepimiz kadınız sonuçta .

Pfffffff ne bayık bir muhabbet.

Maratona girip ille de evlenmeliyim diyen kadınlar genelde sevmedikleri birinin kucağında kalıveriyor sonrası mutsuzluk.

Evde kalma muhabbeti yapan insanlar hem bayıcı hem enerji sömürücü.
Görüşmezsiniz olur biter.
görüşüyorsun mecburen lise arkadaşım . bide yaşadıklarımı biliyor evlilikten soğudumu vs vs .
hala böyle yapması can sıkıcı . sanırım mesfemi koyacağım artık .

Kıyasalyacaksın ??

Kıyaslayacaksın diye yazılır o :)

Yoo merak ettim yawrum manken gibi değince boy 1.80 mi acaba diye düşündüm..
canım bir yandan iş yetiştiriyorum bir yandan teldeyim bir yandanda burda yazıyorum . yazım yanlışlarımı düzeltmek sana mı kaldı kıyamam . yoğun bir insanım ne yaparsın .
sana boy fotomu atayım unutturma . her manken 180 değil ayrıca .

türkiyede uzun boylu kadına nasıl hsetlik yapanlar var bu konudada gördüm .herkes için söylemiyorum tabi yapanlar ortada zaten .

İki sene önce lise arkadaşım ve eşiyle karşılaşmıştım yolda 26 yaşındaydık ikimiz de ve ben o dönem KPSS.ye hazırlanıyordum arkadaşım beni görür görmez ilk lafı "ayy canım ya daha evlenmedin miii"

İki sene önce lise arkadaşım ve eşiyle karşılaşmıştım yolda 26 yaşındaydık ikimiz de ve ben o dönem KPSS.ye hazırlanıyordum arkadaşım beni görür görmez ilk lafı "ayy canım ya daha evlenmedin miii"
aynen . benimde anneme soruyorlar sürekli . birde görücü usulü tanışmak isteyenler oluyor nefretlik bir durum .
evlenmek istemedğimi anlatamıyorum kimseye .

burda hepimiz cüceyiz zaten uzun olan bi sen varsın
ne yapalım canım kader kısmet inşallah maşallah .
niye kıskandınız ki bu kadar ?bir kadının kendine güvenli olması suç mu ?
ben övünmek için yapmamıştım . ayrıca arkadaşımında çok güzel olduğunu vurguladım ama atladınız orayı işte .

ne yapalım canım kader kısmet inşallah maşallah .
niye kıskandınız ki bu kadar ?bir kadının kendine güvenli olması suç mu ?
ben övünmek için yapmamıştım . ayrıca arkadaşımında çok güzel olduğunu vurguladım ama atladınız orayı işte .
bak canım kimse senin boyunun uzun olduğunu dahi bilmiyordu bunu vurgulayan sensin, konuna gelince memur ve evli olan arkadaşın kısa şişman ve kilo aldı, sen gibi plaza çalışanı arkadaşında manken gibi uzun ve fit. Peki ben ve benim gibi memurlar çirkin mi oluyor bu durumda? Hem arkadaşın sizi gerçekten düşünüp samimiyetinize inanıp sizi düşündüğüiçin söylemiş olamaz mı? Sen en yakın arkadaşından artniyet arıyorsunda biz neden konuşmalarında artniyet aramayalım?

X