arkadaşımın laf sokmasından bıktım .evlilik istemiyorum .

ya işte sende o kız gibisin . gerçekten evlenmek istemiyorum en gibi bir kinim olabilir ki ?
gencim güzelim okudum iş sahibiyim bugün istesem evlenirim . peşimde evlenmek isteyen adamlar dolu . sana öyle geliyor çünkü evlilik odaklı birisin ve sana göre 29 yaş geç bir yaş evlenmek için . türk kadını genel kafası işte .

arkadaşını sevdiğin her cümlenden o kadar belli ki;
**evlenene kadar adamı nasıl ayarttığı, bin türlü başına bela olup zorla evlendiği..
** kısa boylu, şiman olduğu...
**bakımsız olduğu..
** dedikoducu olduğu..
** çalıştığı yerin iş yeri dışında her şeye benzediği..
Hakketten baya sevdiğin o kadar belli ki..

konuda yazdığım gibi zaten yüüznede söyledim .

canım kullandığın cümlelere bakarsan başka bir şey çıkmıyor ki. Kızı seviyorum, eski arkadaşım diyorsun ama demediğini bırakmıyorsun hakkında..
Evlilik odaklı olup olmadığımı şak diye çıkaracak kadar da ön yargılı ve agrasif.
Ayrıca evliyim ve mutluyum o ayrı bir şey.

27 yşındayım
her ortam da aynı muhabbet

ben o kadar alıştım ki artık kendim bile gırgır geçiyorum kendim ile (eski arkadaşlarımın hepsiii evlendi, çoğunun çocuğu var)
diyorum numunelik ben evde kaldım... şaka br yana kısmet bir yerden sonra ben istesem de istemesem de kadar kısmette var ise biran da olmuyor mu bu işler..

canım sen niye bu kadar alındın şişman deyince ?
alınmana gerek yok . ben kompleskli olduğunu belirttim . neyse cevaplamyacağım seni artık konuyu tartışmaya çekmek istediğin belli .

net. budur

Bende büyük bir şirkette çalışıyorum 25 yaşındayım ama kısa boyluyum birazda topluyum manken gibi değilim ama he bi de 10 gün sonra evleniyorum
şişman bayanalr alınsın diye söylememiştim neyse . çok alıngansınız .

Ee sende simdi kizin dedikodusunu yapiyorsun burada :)

Belki evliligi cok guzeldir sizde ayni sekilde mutlu olun istiyordur? Olamaz mi? Ben evlendigimde 30 yasindaydim ki belki 28-29 gibi evlensemde olurmus. Varsa sevdigin biri uzatmanin manasi yok eger sevdigin biri yoksada tani et vs 31-32 olursun. Kizin demek istedigi bu bence. Cokta kompleksli oldugunu dusunmuyorum. Asil inatla manken oldugunu soyleyen sizde biraz kompleks sezdim :) su hayatta her koyun kendi bacagindan asilir. Arkadaslar nasihat ede tavsiye verir ama dinlersin dinlemezsin sen bilirsin. Sonuclarinida hep birlikte gorursunuz :) hayat senin yani ama kiz sana birsey dedi diyede kompleksli falan deme arkadasina. Git hayatima karisma de olsun bitsin. Cok rahatsiz ediyorsada gorusme?!

huzursuz mutsuz ınsanlar karsısındakı ınsanı huzursuz eder
kadın bellıkı evlılıgınden mutsuz kendıne dert yanacak evlı bı arkadas arıyor :) canını sıkma

amaaan nişanlanmadan önce banada aynısını diyolardı . 26 ıma gircem ben simdi . Allahtan nişanlandım da kurtuldum laflarından gerçi onların lafı bitmez önce cocuk nerde die sorarlar sonra 2.cocuk ? 3. cocuk ? yanii milletin lafı bitmez . sallamak en iyisi

ben cidden istemiyorum ama . eskiden çok istiyordum bir kaç kötü ilişkiden sonra soğudum ve evliliğin bana göre olmadığına karar verdim .çünkü kayınvalide,görümce vs vs gibi dertler çekemem . bizde ailelerde evleniyor .
belki yabancı biriyle olur olursa yoksa burda evlenmeyi hiç düşünmüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…