ya işte sende o kız gibisin . gerçekten evlenmek istemiyorum en gibi bir kinim olabilir ki ?şimdi biz ikinizi de tanımıyoruz, anlattıklarından yola çıkarak yorum yaptık.
Dediğim gibi bazı çocuklara bakarsın büyümüş de küçülmüş gibi boyundan büyük laflar eder, yetişkin gibi sana akıl verir. Bu sene tatilde havuzda 8-9 yaşlarında bir kızla konuştum aklım başımdan gitti nasıl laflar. Büyüdüğünde o kızı düşünemiyorum. Yani bu yapı meselesi, nasihatçı biri de olabilir. Ülkemizde 7 den 70 e herkes evlilik nasihatı verir. Bunun yaşla alakası olduğunu sanmıyorum. Kızma ama içinde evlenmediğin için gizli bir kin var gibi. en azından öyle yansıyor biraz. Ha dediğin gibi fesat da olabilir ama ortamda yoktuk bizler...
konuda yazdığım gibi zaten yüüznede söyledim .madem eski arkadşınız bu söylediklerinizi rahatlıkla söyleyebilrsiniz kendisine..bu kadar sıkıntı yapmaya gerek yok ki..benim yakın ark. olsa derim,evlenmek istemiyorum neden devamlı bundan bahsediyorsun diye..
yok eğer o kadar samimi değilseniz de görüşme sıklığını azaltırsınız olur biter...
canım kullandığın cümlelere bakarsan başka bir şey çıkmıyor ki. Kızı seviyorum, eski arkadaşım diyorsun ama demediğini bırakmıyorsun hakkında..ya işte sende o kız gibisin . gerçekten evlenmek istemiyorum en gibi bir kinim olabilir ki ?
gencim güzelim okudum iş sahibiyim bugün istesem evlenirim . peşimde evlenmek isteyen adamlar dolu . sana öyle geliyor çünkü evlilik odaklı birisin ve sana göre 29 yaş geç bir yaş evlenmek için . türk kadını genel kafası işte .
canım sen niye bu kadar alındın şişman deyince ?arkadaşını sevdiğin her cümlenden o kadar belli ki;
**evlenene kadar adamı nasıl ayarttığı, bin türlü başına bela olup zorla evlendiği..
** kısa boylu, şiman olduğu...
**bakımsız olduğu..
** çalıştığı yerin iş yeri dışında her şeye benzediği..
Hakketten baya sevdiğin o kadar belli ki..
e evlenmiyorum zaten . millete dert oluyor nedense.evlenmeyin sizde
net. budurmadem eski arkadşınız bu söylediklerinizi rahatlıkla söyleyebilrsiniz kendisine..bu kadar sıkıntı yapmaya gerek yok ki..benim yakın ark. olsa derim,evlenmek istemiyorum neden devamlı bundan bahsediyorsun diye..
yok eğer o kadar samimi değilseniz de görüşme sıklığını azaltırsınız olur biter...
şişman bayanalr alınsın diye söylememiştim neyse . çok alıngansınız .Bende büyük bir şirkette çalışıyorum 25 yaşındayım ama kısa boyluyum birazda topluyum manken gibi değilim ama he bi de 10 gün sonra evleniyorum
baydı resmen . eskiden böyle değildi .yeni yeni böyle olmaya başladı nedense . sürekli dedikodu yapıyor herkes hakkında . bu kimle olmuş bunun kocası falancayla aldatmış vs . zaten çalıştıkları yer maşallah iş yeri değil başka birşey . kimin eli kimin cebinde belli değil . böyle oluncada sürekli dedikodu yapıyor oda .
ben cidden istemiyorum ama . eskiden çok istiyordum bir kaç kötü ilişkiden sonra soğudum ve evliliğin bana göre olmadığına karar verdim .çünkü kayınvalide,görümce vs vs gibi dertler çekemem . bizde ailelerde evleniyor .27 yşındayım
her ortam da aynı muhabbet
ben o kadar alıştım ki artık kendim bile gırgır geçiyorum kendim ile (eski arkadaşlarımın hepsiii evlendi, çoğunun çocuğu var)
diyorum numunelik ben evde kaldım... şaka br yana kısmet bir yerden sonra ben istesem de istemesem de kadar kısmette var ise biran da olmuyor mu bu işler..
neden merak ettin ?Bende de boy 1.60 kiloda 52.5 manken miyim değil miyim :)
Sizin boyunuz kaç konu sahibi, merak ettim de...
zerrin seki ne anlamadım ?zerrinskiyi hatırlattınız bir an bana. onunda böyleydi yazdığı şeyler. sahi nerede o
nick nick..zerrin seki ne anlamadım ?