Rüya Yorumları Arkadaşımın Gördügü Rüya

Yelbur

cücücükkk
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
7.073
39
Merhabalarrr
ben bir hafta önce 2. bebegimi kaybettigim için kürtaj oldum

dün arkadaşım rüyasında beni görmüş
biz oglum varmış bir yaşında onunla birlikte arkadaşıma gitmişiz bebek çok çok güzel bi erkek çocuguymuş beyazz tenli badem gözlü kara kaşlı falan.ben oglumu masanın üzerine yatırmışım orda uyumuş sonra arkadaşımın annesi mutfakta akşam yemegi için bulgur pilavı ve pirinç pilavı yapmış oda yanımıza gelip oturmuş arkadaşımın annesi gelince oglum uyanmış masanın üzerine oturmuş bi arkadaşıma bi annesine bakmış beni göremeyince dudagı düşmüş tam aglıyacakken arkadaşım bak annen orda demiş bende 3 kere araz diye seslenmişim beni görünce gülmeye başlamış kucagıma gelmiş başını gögsüme yaslayıp arkadaşıma bakmış oda severken uyanmış.

işte arkadaşlar gördügü rüya bu sizce yorumu nedir bilenler varsa yorumlayabilirmii

canım naçizane yorumum pilav bolluk bereket demek diye biliyorum..sen çocuğunu kaybetmişin ve arkadaşın bunu gördüyse ve çocukla pilavı birarada düşününce:), sağlıklı sıhhatli bisürü çocuğun olacak diye yoruyorum...hayırlara inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…