- Konu Sahibi FashionbyHatis
Az evvel arkadaşımla konuştum kız kalp krizi geçirecek nerdeyse sevgilsi vardı uzun suredir cıkıyorlardı 2 sene felan.
çocuğun eski mail adresinin şifresini ogrenmiş ve bakın ıcınler neler cıkmış.
iki mail bulmuş birisi aynen şoyle
sevgılısı birisini savaş adında birine yollamış
baksana yaş 24
aletimiz biraz gelişmemiş olabilir
ama seni zaten pompa olarak kullanmayı düşünüyordu
çağırıyordun şimdi noldu götünmü kalktı hoşuna gitti demi
engellemeyi kaldırda konuşalım
bak biraz göbeyim var ama vucut üçgen düzenli spor yapıyorum
bunu bana soyledıgınde bende anlamadım defalarca okudu ağlıyor surekli eskortşirketine yolladıgı mail de bu
işte o msj
kusura bakmayın trafik kazası geçirdim 1 aydan beri kolum alçıdaydı bu yüzden telefonum kapalı ve spor yapamadığım için diraz şeksiz kaldı vucudum.
o yüzden sizden zaman istiyeceyim
kolay gelsin
Lütfen yardım edin burayı okuyacak ama üyelıgı yok.
kendine birşey yapıcak diye korkuyorum cocua soylemiş cocuk bilmiyoruma rıyorlardı sadece oyle birşey yapmadım demiş inkar etmiş yani başka bir açıklaması olabilirmi arkadaşlar benimde elim ayagım kitlendi resmen arkadaşlar bu çocuk kzın eski sevgilisiyle opusmuş olmasına bile kızıyordu... lutfen yardım edin fikir verin.bu başka ne olabilir_vucudum tutmuyodu dio adam ya
çocuğun eski mail adresinin şifresini ogrenmiş ve bakın ıcınler neler cıkmış.
iki mail bulmuş birisi aynen şoyle
sevgılısı birisini savaş adında birine yollamış
baksana yaş 24
aletimiz biraz gelişmemiş olabilir
ama seni zaten pompa olarak kullanmayı düşünüyordu
çağırıyordun şimdi noldu götünmü kalktı hoşuna gitti demi
engellemeyi kaldırda konuşalım
bak biraz göbeyim var ama vucut üçgen düzenli spor yapıyorum
bunu bana soyledıgınde bende anlamadım defalarca okudu ağlıyor surekli eskortşirketine yolladıgı mail de bu
işte o msj
kusura bakmayın trafik kazası geçirdim 1 aydan beri kolum alçıdaydı bu yüzden telefonum kapalı ve spor yapamadığım için diraz şeksiz kaldı vucudum.
o yüzden sizden zaman istiyeceyim
kolay gelsin
Lütfen yardım edin burayı okuyacak ama üyelıgı yok.
kendine birşey yapıcak diye korkuyorum cocua soylemiş cocuk bilmiyoruma rıyorlardı sadece oyle birşey yapmadım demiş inkar etmiş yani başka bir açıklaması olabilirmi arkadaşlar benimde elim ayagım kitlendi resmen arkadaşlar bu çocuk kzın eski sevgilisiyle opusmuş olmasına bile kızıyordu... lutfen yardım edin fikir verin.bu başka ne olabilir_vucudum tutmuyodu dio adam ya
Son düzenleme: