arkadaşımın ellerindeki çatlaklar

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
68
Antalya
iyi akşamlar kızlar :) benim arkadaşımın elleri sürekli çatlıyor doktora gitmiş her kremi denedi fakat yıllardır bi çözüm bulamadı aynı sorunu yaşayıp çözüm bulabilen var mı ?

Kesinlikle lapidak el kremini tavsiye ederim canım.Gerçekten çok işe yarıyor.

iyi akşamlar kızlar :) benim arkadaşımın elleri sürekli çatlıyor doktora gitmiş her kremi denedi fakat yıllardır bi çözüm bulamadı aynı sorunu yaşayıp çözüm bulabilen var mı ?

en güzel ve doğal yöntem zeytinyağı ve limon arkadasım limon topuktaki çatlaklara bile cok iyi geliyor :)

en güzel ve doğal yöntem zeytinyağı ve limon arkadasım limon topuktaki çatlaklara bile cok iyi geliyor :)

arkadaşım zeytinyağını denememiş ama limonu tek başına denemiş bunları karıştırmak mı gerekir?

vazeline limon sıkıp sürsün gece yatarken
benim de çatlıyodu kremler geçirmiyodu komşumuz bunu önerdi yaptım artık hiç çatlak problemim yok
ona da doktor tavsiye etmiş zaten

Ellerini surekli kremli tutsun. Yatarken, gun icinde, vs. Her daim yaninda krem olsun, ara ara tazelesin.
Eskiden kis aylarinda ellerim catlamaktan kanardi. Ne zaman devamli nemlendirmeyi akil ettim, kac senedir boyle bir sorun yasamiyorum.
Neutragena, bepanthen merhem ve kremleri iyidir tavsiye olarak.
Bir de disarda eldivenle gezsin cok soguk olunca.

Son düzenleme:
Zeytinyağı diyecektim arkadaşlar zaten önermişler, günlük kullanım için de eczanede satılan saf vazelinler var belki gün içinde yeni çatlaklar oluşmasını önleyebilir.

Hiç yara kremleri verilmiş mi peki? Belki bepanten'in merhem olanı gibi yara kremleri de fayda verebilir.

Neutrogena. Kesinlikle piyasada bulabileceğimiz en iyi çatlak kremi. Biraz pahalı ama kullanınca anlıyosunuz verdiğin parayı son kuruşuna kadar hak ettiğini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…