• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın bitmeyen aşk çıkmazı

Avetis_lady

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
225
253
23
Çocukluktan beri arkadaşım olan kişiden dolayı açıyorum konuyu. Yıllardır ayrılıp barıştığı bir sevgilisi var. Defalarca evlenmek isteyip yarı yolda bırakıldı. Her defasında terkedilip ağlayarak yanıma geldi, günlerce teselli ettim. Saçma sebeplerle ortadan kaybolan ve aylar sonra yeniden hortlayan adam dün yine dönmüş ona. Sevinçle bana anlattı. Hiçbirşey olmamış gibi davranmamasını artık benim bile bıktığımı söyledim. Dört yıldır aynı kısır döngü var. Sert bir konuşma geçti aramızda. Sadece yeniden üzülmesini istememiştim. En son onun mutluluğuna engel olduğumu kötü ve herkese nefretle bakan biri olduğumu artık benimle görüşmeyeceğini söyledi. Kapadı. Hala şoktayım ben

Çocukluktan beri arkadaşım olan kişiden dolayı açıyorum konuyu. Yıllardır ayrılıp barıştığı bir sevgilisi var. Defalarca evlenmek isteyip yarı yolda bırakıldı. Her defasında terkedilip ağlayarak yanıma geldi, günlerce teselli ettim. Saçma sebeplerle ortadan kaybolan ve aylar sonra yeniden hortlayan adam dün yine dönmüş ona. Sevinçle bana anlattı. Hiçbirşey olmamış gibi davranmamasını artık benim bile bıktığımı söyledim. Dört yıldır aynı kısır döngü var. Sert bir konuşma geçti aramızda. Sadece yeniden üzülmesini istememiştim. En son onun mutluluğuna engel olduğumu kötü ve herkese nefretle bakan biri olduğumu artık benimle görüşmeyeceğini söyledi. Kapadı. Hala şoktayım ben
hiç şaşırmadım konunun sonuna ben:))
boşver bırak kendi haline.
ne üzüleceksin.
kendi hayatı.
yalnız bir süre sonra sana tekrar dönecektir ağlanmaya.
o zaman yumuşama lütfen:))
bu tiplerden hiç hoşlanmıyorum.

Saçma bir aşk gözünü bürümüş. Ayrılınca Avetiiissss yardım etttt diye yırtar kendini. Hiç sıkma canını zira saçma bir konu için bebeğine yazık..

En çok zoruma giden de onunla yıllarım geçti beraber büyüdük yedik içtik. Nasıl buna dili varır o kadar çok üzüldüm ki.

En çok zoruma giden de onunla yıllarım geçti beraber büyüdük yedik içtik. Nasıl buna dili varır o kadar çok üzüldüm ki.
üzülme.
gerçek yüzünü görmüşssün:))
bir tecrübe sana.
böyle kazıklar yiye yiye dostum demiyorsun artık kimseye yaş ilerledikçe

E sende bırak gitsin ne hali varsa görsün. Yine yarı yolda kalırsa sende teselli etme ama.

Bir gün gelir uzanacağı bir dost eli bulamayınca anlar senin değerini,üzülme.

Bi an benim arkadaşımın başka bir arakadsı olduğunu düşündüm :D aynısından bende de var ve bende en sonunda kalbini kırcam ama kesinlikle beni dinlemiyor.

benim de vardı bi arkadaşım iki kişi arasında sürekli gidip geliyordu. sonra ağlaya ağlaya bana anlatıyordu. bi gün yeter artık dinlemek istemiyorum dedim. bana söyledikleri evlere şenlik... onu kıskanıyormuşum eski sevgilisiyle nispet yapıp bile isteye onun canını acıtıyormuşum, ona sürekli kendini rezil edecek tavsiyeler veriyormuşum bla bla bla...

çok şükür artık hayatımda değil... sürekli mızık mızık beni arayıp başımı ağrıtan kişi kalmadı hayatımda

sizin için iyi olmuş bence hayatınızdan böyle gereksiz biri çıkmış oldu.

cellatına aşık olduysa bırakın ne hali varsa görsün.

Geri döneceğini sanmıyorum artık ama herkese beni ne kadar kötü anlatacağını tahmin edebiliyorum arkadaş çevremiz aynı. Çok sevilen masum yapıda biri olduğu için şeytan gibi anlatır beni. Sırlarını tek bilen benim sonuçta. Resmen evli olmasam sevgilisinde gözü olduğumu bile diyecekti o kadar ağır nasıl konuşabiliyor ki. Geri dönüp yine ağlarsa bütün nefretimi belirtirim umurumda olmaz.

Mantığı tamamen devreden çıkarıp bu kısır döngüye yeniden teslim olması sağlıklı bir durum değil. Yine aynı şeyi yaşayacak, evlense dahi o adamla uzun sürmez, siz en doğrusunu yapmışsınız. Bırakın ötede bayılsın şimdi. :işsiz:

Çok iyi olmuş.
Var bende de öyle bir salak.Kendini o kadar değersiz,çirkin vs buluyor olmalı ki adam her seks ihtiyacında bunu arar,hevesi geçince köpek kovar gibi kovar.O da alıştı.
Bana gelme tekmeyi yiyince dedim,ağlayamıyor da artık bana.
Ne hali varsa görsün,kendi değerini bilmeyeni ben hiç sallamam.
Beyni ergenlikte kalmış.

Aylarca ortadan kaybolan ve birden hortlayan adam mı? Evlidir o adam büyük ihtimalle. Arkadaşınız gözünü dört açsa iyi olur. Siz o istemedikçe arkadaşınızın iyiliği için de olsa bişey yapamazsınız ama

Öyle pahalı hediyelerle sözlerle ağlayarak geliyo ki evli değil adamı da tanıyoruz ama dengesiz biri. Anlamıyorum insanlar eziyetten zevk alıyor demek ki.

oooo en güzeli sizin yapmanız gereken şeyi yapmış bir de bence siz arkadaşlığınızı kesmeliydiniz.

Back