kim kimin çocuğu belli olmadığı için nesil zaten karışacak haliyle
yo ağır değil bence gerçekler bunlar sürekli babasız çocuklar doğuyor o yüzden nesil illa ki karışacakAğır oldu ama haklısın
yo ağır değil bence gerçekler bunlar sürekli babasız çocuklar doğuyor o yüzden nesil illa ki karışacak
senin tanıdığın iki tane bir de bunu dünya nüfusuna yaydık mı vay halimizeSenin bunu demenle düşündüm de iki arkadaşım ya da tanıdığım başkalarından hamile kaldı iki si de birilerini kandırıp evlendi.
Şimdi bu çocukların asıl babalarının çocuklarına aşık olma ihtimali çok az da olsa var vay be
senin tanıdığın iki tane bir de bunu dünya nüfusuna yaydık mı vay halimizeneyse konu dışı oldu çok rotayı değiştirmeyelim
Merhaba kızlaar. Ben bi süredir takip ediyodum ve burdaki dayanışmadan çok hoşlandım ben de üye olup derdimi anlatmak istedim dinlerseniz(
Sorun şu kii bizim 6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Burda iki arkadaşımız eskiden sevgiliydi 2 hafta önce ayrıldılar. Benim bu çocuk için bir süredir hislerim vardı zaten ama bastırıyodum arkaşımın sevgilisi diye. Şimdi ayrıldıktan sonra bana bi ilgisi varmış gibi hissediyorum. Bana belli şeyler söylemese ben aklımdan bile geçirmezdim ama şimdi kafam çok karışık. Arkadaşıma söylesem ne der bilmiyorum. Kimseyi üzmek istemiyorum(( çıkmazdayım yardım ediiin
Ben geçerimo işler hiç belli olmaz, arkadaşını kaybetmeye değmez lafları bana çok gerçekçi gelmiyor. aynı durumda kendileri olsa sana verdiği bu akılları uygularlarmıydı tartışılır açıkcası.
bence sadece kalbinin sesini dinle, belkide evleneceğin adamdır. bilemezsin.
hayırlısıysa ve kaderinde varsa yaşarsın bunun önüne kimse geçemez...
Belkide çocuk bu seferde konu sahibesinin başka arkadaşıyla..Velev ki onun da sende gönlü var ve diyelim ki birlikte oldunuz.
Ne olacak ki sanki? Arkadaşını kaybetmeye değecek mi?
Benim de en güvendiğim en yakın arkadaşım nişanlıma, o zamanlar flört ediyorduk diğer yakın arkadaşlarımıza aşık olduğunu nisanlımın cok komik olduğundan benim onu haketmedğimden falan bahsetmiş. Hem en yakın arkadaş hem adaştık . Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. İnsanlara güvenmiyorum artık sayesinde. O yuzden çevresindekilere dikkat etmeli insan . Benim arkadaşım asla yapmaz demekle olmuyor.Kıtlığına kıran girdi erkeklerin çünkü sende gittin arkadaşının sevgilisine aşık oldun demi...Oyy oyy paranoyak oldum bu bdv yi okumaktan..Yanımızdaki arkadaşlarımızada güvenemicez demek artık..
Ben geçerim
Evet haklısınız,gerçekten güvenmemek gerekiyor..Birde olaylar bu noktaya nasıl geliyor ben anlamıyorum..Yani bizimde vardı ünv. lise zamanlarında arkadaş gruplarımız sevgilisi olanda vardı,olmayanda vardı..Ama biz arkadaşlarımızın erkek arkadaşlarınıda kardeşimiz gibi bilirdik..Kız arkadaşımız neyse onlarda öyleydi bizim için..Yani ne bileyim kendi adıma söyleyim bana ters..Bir erkek benim arkadaşımla bir ilişki yaşamış,hemde ben şahit olmuşum buna,gözümün önünde olmuş ben o adama sevgilim diyemem,birşeyler hissedemem yani..Birde hiçbir erkek için insan arkadaşını gözden çıkarmamalı..Konu sahibinin arkadaşı bu olayı duyunca bir tepki vermese bile eminim içten içe kalbi kırılacaktır..Ben olsam bunu göze alamazdım...Benim de en güvendiğim en yakın arkadaşım nişanlıma, o zamanlar flört ediyorduk diğer yakın arkadaşlarımıza aşık olduğunu nisanlımın cok komik olduğundan benim onu haketmedğimden falan bahsetmiş. Hem en yakın arkadaş hem adaştık . Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. İnsanlara güvenmiyorum artık sayesinde. O yuzden çevresindekilere dikkat etmeli insan . Benim arkadaşım asla yapmaz demekle olmuyor.
Farkındaysanız bu durum kader değil,midesizlik oluyor..Yapılan yanlışların,kader diyerek arkasına sığınamayız..Bu sadece bir bahane,yapılan hataya kılıf uydurma olur...kaderin önüne geçilemez...
kaderin önüne geçilemez...
Farkındaysanız bu durum kader değil,midesizlik oluyor..Yapılan yanlışların,kader diyerek arkasına sığınamayız..Bu sadece bir bahane,yapılan hataya kılıf uydurma olur...
Kader diye birşey var arkadaşlar, kader ne zamandan beri hata oldu?
kimse başına gelmeden bilemez, yargılamadan önce empati kurmayı deneyin bence.