Arkadaşımın aşkısın... :(

Velev ki onun da sende gönlü var ve diyelim ki birlikte oldunuz.
Ne olacak ki sanki? Arkadaşını kaybetmeye değecek mi?

yo ağır değil bence gerçekler bunlar sürekli babasız çocuklar doğuyor o yüzden nesil illa ki karışacak

Senin bunu demenle düşündüm de iki arkadaşım ya da tanıdığım başkalarından hamile kaldı iki si de birilerini kandırıp evlendi.

Şimdi bu çocukların asıl babalarının çocuklarına aşık olma ihtimali çok az da olsa var vay be

senin tanıdığın iki tane bir de bunu dünya nüfusuna yaydık mı vay halimize neyse konu dışı oldu çok rotayı değiştirmeyelim

kesinlikle başlamaya böyle bir ilişkiye. böyle konularda biraz empati yapmak gerekiyor. aynısı sizin başınıza gelse yani çok yakın bi arkadaşınızla eski sevgiliniz birlikte olsalar neler hissederdiniz? kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapıp ona bu üzüntüyü yaşatma. ayrıca zaten böyle sağlıksız başlayan bir ilişki de yürümez arkadaşını kaybettiğinle kalırsın.

o işler hiç belli olmaz, arkadaşını kaybetmeye değmez lafları bana çok gerçekçi gelmiyor. aynı durumda kendileri olsa sana verdiği bu akılları uygularlarmıydı tartışılır açıkcası.
bence sadece kalbinin sesini dinle, belkide evleneceğin adamdır. bilemezsin.
hayırlısıysa ve kaderinde varsa yaşarsın bunun önüne kimse geçemez...

Ben geçerim

Belki çocuğun sana ilgisi yok sen ona ilgi duyduğun için her hareketinden anlam cıkartıyor olamaz mısın?
Arkadaşınla ne kadar samimisin? Bence gidip konuşma bu konuyu. Diğer arkadaşların da dediği gibi sadece o arkadaşını değil diğerlerini de kaybedersin. Duygularına ve iradene hakim ol derim.

Kıtlığına kıran girdi erkeklerin çünkü sende gittin arkadaşının sevgilisine aşık oldun demi...Oyy oyy paranoyak oldum bu bdv yi okumaktan..Yanımızdaki arkadaşlarımızada güvenemicez demek artık..

Ayrılmalarını dört gözle bekliyordun değil mi? Dualar ettin mi İnşallah ayrılırlar diye? Ayrıldıklarında zil takıp oynadın mı? Bir köşeye sinmiş, sinsi gibi beklemişsin şimdi çocuğun hareketlerinden anlam çıkarmaya başlamışsın...
Başka erkek mi yok? İnsan bazı konularda duygularına gem vurmak zorunda. Arkadaşımın sevgilisi benim kardeşimdir, sizler nasıl aşık olabiliyorsunuz?

Benim de en güvendiğim en yakın arkadaşım nişanlıma, o zamanlar flört ediyorduk diğer yakın arkadaşlarımıza aşık olduğunu nisanlımın cok komik olduğundan benim onu haketmedğimden falan bahsetmiş. Hem en yakın arkadaş hem adaştık . Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. İnsanlara güvenmiyorum artık sayesinde. O yuzden çevresindekilere dikkat etmeli insan . Benim arkadaşım asla yapmaz demekle olmuyor.

Evet haklısınız,gerçekten güvenmemek gerekiyor..Birde olaylar bu noktaya nasıl geliyor ben anlamıyorum..Yani bizimde vardı ünv. lise zamanlarında arkadaş gruplarımız sevgilisi olanda vardı,olmayanda vardı..Ama biz arkadaşlarımızın erkek arkadaşlarınıda kardeşimiz gibi bilirdik..Kız arkadaşımız neyse onlarda öyleydi bizim için..Yani ne bileyim kendi adıma söyleyim bana ters..Bir erkek benim arkadaşımla bir ilişki yaşamış,hemde ben şahit olmuşum buna,gözümün önünde olmuş ben o adama sevgilim diyemem,birşeyler hissedemem yani..Birde hiçbir erkek için insan arkadaşını gözden çıkarmamalı..Konu sahibinin arkadaşı bu olayı duyunca bir tepki vermese bile eminim içten içe kalbi kırılacaktır..Ben olsam bunu göze alamazdım...

Farkındaysanız bu durum kader değil,midesizlik oluyor..Yapılan yanlışların,kader diyerek arkasına sığınamayız..Bu sadece bir bahane,yapılan hataya kılıf uydurma olur...

Kader diye birşey var arkadaşlar, kader ne zamandan beri hata oldu?
kimse başına gelmeden bilemez, yargılamadan önce empati kurmayı deneyin bence.

Kader diye birşey var arkadaşlar, kader ne zamandan beri hata oldu?
kimse başına gelmeden bilemez, yargılamadan önce empati kurmayı deneyin bence.

Arkadaşın sevgilisinden ayrılcak ikihafta olmuş sen çocukla konuşacaksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…