Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hey Allahım hormonlarını yesinler senin bu kadınla arkadaş ol diye para mı veriyolar sana ,hayırr...eeee sil gitsin yemişim 15 yılını eminim 15 yıl menfaatini gütmüştür böyle bi tip
Ya evet evet haklısın doğru söylüyosun ne badireler ne badireler yaşayan bilir ancak. Oyüzden dün arkadaşım özür diledi evet haklısın dedi. Neyse bide senle uğraşamicam değerli fikirlerini kendine sakla arkadaşım
Sen ne diyorsun Allah aşkına ya.SEn ne biliyorsun ben ne badireler atlattım.Yorumları bile tersinden okuyorsun.aMAN ARKADAŞIN ÖZÜR DİLEMİŞ İŞTE DAHA DERDİN NE.Cem s yazmış,midesi bulanmış cevap vermeiş.yAHU BADİRELERİNLE UĞRAŞ O ZAMAN.Benim derdim büyükken dünya umrumda olmazıd ya,kim aramış kim aramamış kim mesaja ne yazmış yazmamış.Bi deutanmadan senle uğraşamıycam diyor.Şiiişşş güzelim sen o yükseklerden aşağı in biraz.Karşındakiler seni şımartan arkadaşlarına benzemez.Hayatta senin sandığın kadar basit değil.Hadi git arkadaşınla bi kahve iç kendine gel.Kendini geliştireceğin kitaplar oku.Doğacak bebeğinin gelişimyler ilgili kitaplar oku.BVırak elin kızını.
hey Allahım hormonlarını yesinler senin bu kadınla arkadaş ol diye para mı veriyolar sana ,hayırr...eeee sil gitsin yemişim 15 yılını eminim 15 yıl menfaatini gütmüştür böyle bi tip
Heyy sen kasım anası, ne işin var burda :))) çok dertliyim kız varya başıma gelenleri daha önce anlatmadım,kasım annelerinde hiç bahsetmedim kızların canını sıkmayayım diye burda sana yakalandım