Yaklaşık 10 haftalık hamileyim ve daha 4 hafta önce bi ameliyat geçirdim mecburen. Arkadaşım benden 7 yaş büyük ve o da evli ( kendisi 14-15 yıllık dostum olur üstelik) Evlerimizin arasındaki mesafe otobüsle 40 dk,arabayla max 20 dk dır. Herneyse bi geçmiş olsuna gelmedi. Whatsapptan yazarım ay ben görmedim der niyeyse mesajın geldiğinde görünmüyo vs vs, ama kendi yazınca cevap vermesem bi sürü şey söyler. Ameliyatımdan 1 hafta sonra aramış eşinin telinden,ben wc deydim. Zaten çok rahatsızdım,,, herneyse 3-5 kez aramış sonra mesaj atmış. Eşinin telinden eşinin ağzıyla: ( adı ayşe olsun) Cemsss, Ayşe eve gelmedi sende mi merak ediyorum diye... Hemen anladım onun yaptığını çünkü bilirimki eşi öyle bişey yapmaz. Neyse görünce kendini aradım,dedimki beni mi yiyosun? Ya işte açmadığımı sanmış kasıtlı ondan yapmış... Ben kendini bazen ararım defalarca açmaz takmam ama o aradığında açmasam bi sürü laf. Ee malum hamileyim,bi köfte var yörelerine ait niye bilmem kafayı ona taktım. Ve ta 2 hafta önce whatsapptan bana o köfteden yapar mısın dedim oo yaparım tabiii gibisinden bişey yazdı. Dahada sesi çıkmadı,ne aradı ne sordu ne geçmiş olsuna geldi... Günlerdir çok kötüyüm bulantı kusma falan evden dışarı çıkamıyorum,ki progesteron içiyorum ozaman Leyla oluyorum ayakta dahi duramıyorum. birkaç gündür bana Cemsss vs vs diye whatsapptan sesleniyo. Ben can çekişiyorum zaten yazmadım bişey. Bu seferde küstün müüü bilmem ne mesajına başladı! Artık dayanamadım mesaj yazdım dedim ben zaten midemden mahvolmuşum bide sana mı küsücem benim derdim ne,dışarı adım bile atamıyorum eskiden olsa küserdim belki ama artık öyle değil vs yazdım. Görmüş mesajımı cevap yazmamış... Ne yapmaya çalışıyo sizce? Yani ben bu haldeyken sürünürken onun benle derdi ne olabilir? Annem ve eşim yapıyo tüm işimi yemeğimi. Tek yapabildiğim banyo yapmak ve tuvalete gitmek... Yani bu dert mi ne uzun uzun anlattın diyeceksiniz belki ama hamileyim çok sıkıntılıyım ve beni sürekli bi şekilde kendiyle uğraştırıyo,kalbini de kırmak istemiyorum yanlış bişey söyleyip,anlayamıyorum