Arkadaşımı anlayamıyorum?

Boyle tuhaf tipler benim de hayatimda oldu.
Boyle cevap vermemeler, bir yakin, bir uzak tavirlar,... boyle anlam veremeyip kendi kendine "neden" diye kukumav kusu gibi dusundurmeler... bu insanlar insanin beynini yoruyor, ve sinir bozuyor. Arami actiktan veya hayatimdan cikardiktan sonra oh demişimdir hep arkalarindan. Dogru duzgun insanlar dururken boyle kompleksli, ne yaptigi, neden yaptigi belli olmayan, insani huzursuz eden insanlara yol veriniz, gitsinler.

Hamileyken her kim olursa olsun canınızı sıkan kişiyi hayatınızdan çıkarın tabiki imkanınız varsa ..

Aynen çok benziyolar bu anlamda :) biri beni aradığında teli açmasam cevap vermesem hemen annemi ararlar herkes duyar ay ne mühim yani. Hemen küstün mü vs... Yazmıyorum, arayıp sormuyorum bi süre böyle yapıcam. Zaten bugünde midem çok kötü yanma var herşey burnumdan geliyo,bide başkalarıyla uğraşamicam

Hastande kaybolan kardesi olabilirmi bunlar birbirinin diycem ama benim kuzenim evde dogdu galiba :).
Zaten bunlari cektigin hata.
Nasl zor bi hamilelik cektigin ortada.

Yaklaşık 10 haftalık hamileyim ve daha 4 hafta önce bi ameliyat geçirdim mecburen. Arkadaşım benden 7 yaş büyük ve o da evli ( kendisi 14-15 yıllık dostum olur üstelik) Evlerimizin arasındaki mesafe otobüsle 40 dk,arabayla max 20 dk dır. Herneyse bi geçmiş olsuna gelmedi. Whatsapptan yazarım ay ben görmedim der niyeyse mesajın geldiğinde görünmüyo vs vs, ama kendi yazınca cevap vermesem bi sürü şey söyler. Ameliyatımdan 1 hafta sonra aramış eşinin telinden,ben wc deydim. Zaten çok rahatsızdım,,, herneyse 3-5 kez aramış sonra mesaj atmış. Eşinin telinden eşinin ağzıyla: ( adı ayşe olsun) Cemsss, Ayşe eve gelmedi sende mi merak ediyorum diye... Hemen anladım onun yaptığını çünkü bilirimki eşi öyle bişey yapmaz. Neyse görünce kendini aradım,dedimki beni mi yiyosun? Ya işte açmadığımı sanmış kasıtlı ondan yapmış... Ben kendini bazen ararım defalarca açmaz takmam ama o aradığında açmasam bi sürü laf. Ee malum hamileyim,bi köfte var yörelerine ait niye bilmem kafayı ona taktım. Ve ta 2 hafta önce whatsapptan bana o köfteden yapar mısın dedim oo yaparım tabiii gibisinden bişey yazdı. Dahada sesi çıkmadı,ne aradı ne sordu ne geçmiş olsuna geldi... Günlerdir çok kötüyüm bulantı kusma falan evden dışarı çıkamıyorum,ki progesteron içiyorum ozaman Leyla oluyorum ayakta dahi duramıyorum. birkaç gündür bana Cemsss vs vs diye whatsapptan sesleniyo. Ben can çekişiyorum zaten yazmadım bişey. Bu seferde küstün müüü bilmem ne mesajına başladı! Artık dayanamadım mesaj yazdım dedim ben zaten midemden mahvolmuşum bide sana mı küsücem benim derdim ne,dışarı adım bile atamıyorum eskiden olsa küserdim belki ama artık öyle değil vs yazdım. Görmüş mesajımı cevap yazmamış... Ne yapmaya çalışıyo sizce? Yani ben bu haldeyken sürünürken onun benle derdi ne olabilir? Annem ve eşim yapıyo tüm işimi yemeğimi. Tek yapabildiğim banyo yapmak ve tuvalete gitmek... Yani bu dert mi ne uzun uzun anlattın diyeceksiniz belki ama hamileyim çok sıkıntılıyım ve beni sürekli bi şekilde kendiyle uğraştırıyo,kalbini de kırmak istemiyorum yanlış bişey söyleyip,anlayamıyorum :KK43:
Seni , senin onu gördüğün kadar yakın Görmüyor bencd arkadasın sende onu ciddiye alma ben olsam yavaştan alakamı keserdim

Peki sence amaç ne? Benle görüşmek istemediğini düşünüyorum bazen. Öncesinde de benzer şeyler oldu. Mesela hal hatır sormak için aradım diyelim açmıyo teli,ben umursamıyorum. Sonra beni arıyo işte hadi yarın gezmeye alışverişe gidelim gezelim diyo...
Bence acık acık sor derdın ne diye

Çocugu var mı arkadasının?Eger cocuk ıstıyordu da sen hamıle kaldıysan belkı kıskanmıstır..Öyle düşman gıbı arkadaslardansa...Aklıma bu geldı..Onun dısında ,çocugu yoksa zaten ılk aylarda gecırırlen surecı anlaması da ımkansız..Sahsen ben yasayana kadar ınanmazdım sızlananlara..Hep böyleymıs ama sımdı sen alıngan hassas bı döneme gırıyorsun,acıkca konus cagırıp bence yuzyuze..

Ben hamileyim diye herkes dort donsun itiyorsunuz ama herkes bunu yapmak zorunda degil aileniz yapar ama bunu herkewten beklemek sacma ayri bn ona yazdim o bana yazmadi o bana yazdi bn yazmadim liseli kizlar gibi evli barkli cocuklu kadinlarsiniz ne gerek var

Benim de vardı böyle manyak bir arkadaşım. Kestim selamı, sabahı. Siz de öyle yapın. Çocuk musunuz da milletin kahrını çekiyorsunuz?

Günaydın kızlar :) iki çocuğu var hemde. Ha bu arada ben hamileyim diye etrafımda dört dönülsün mevzusu diye anlam çıkaran arkadaşlar bidaha okusun bence ya da yorum yapmasın anlamadan.
Neyse dün akşam baya uzun bi mesaj gönderdi bana, kırıldığımı düşünmüş. Ben ona kkırılmadığımı söyledim sadece anlamıyorum dedim. Bana korktuğundan beni arayıp sormadığını ve gelmediğini söyledi. Daha önce bi kaybım olmuştu oyüzden aramıyormuş vs. Seni üzmek yaranı deşmek istemedim dedi ama saçma bi düşünce olmuş. Artı ailevi sorunlarından bahsetti genel bi huzursuzluk. Ben aslında kötü bişey olduğunda yanyana olunmalı dedim,iyide herkes olur dostluk böyle günler içindir dedim,,, önce yanlış anladı bana iyi gün dostu mu oldum şimdi dedi,sonra anlattım bidaha merakımı kırgın olmadığımı haklısın dedi. Üzüldüm.aslında düşündüğü şey için, çünkü bana umutlu ol kötüyü aklına getirme bu kez bebeğini kucağına alacaksın demişti ki ben çok iyiyim.şuan ama onun böyle düşüneceği aklıma gelmezdi. geçen sene kardeşim dediğim kuzenimde hayal kırıklığına uğratmıştı beni,hamile olduğunu en son ben başkalarından duymuştum neymiş efendim gözüme sokmak istememiş,ben bebeğimi kaybettiğim için görgüsüzlük olurmuşşşl. Hatta ben aramadım çok üzüldüm bu yaptığına bu seferde bebeği olacağna üzüldüğüm için aramadım sanmış. Ya dedim sen manyak mısın bu benim duyynca havalara uçacağım bi haberken senin beni düşürdüğün şu duruma bak! Ona kırılmıştım hakkaten. Neyse arkadaşlar yine uzun bi yazı oldu ama böyle işte. Bazen en yakınımızdaki insanları anlamak Sınava dönüşüyor

Hastande kaybolan kardesi olabilirmi bunlar birbirinin diycem ama benim kuzenim evde dogdu galiba :).
Zaten bunlari cektigin hata.
Nasl zor bi hamilelik cektigin ortada.
Bu yazdığının aynısını dün ben sana yazacaktım canım yaaa :))) içimi okudun tebrikler :KK70:

Yaklaşık 10 haftalık hamileyim ve daha 4 hafta önce bi ameliyat geçirdim mecburen. Arkadaşım benden 7 yaş büyük ve o da evli ( kendisi 14-15 yıllık dostum olur üstelik) Evlerimizin arasındaki mesafe otobüsle 40 dk,arabayla max 20 dk dır. Herneyse bi geçmiş olsuna gelmedi. Whatsapptan yazarım ay ben görmedim der niyeyse mesajın geldiğinde görünmüyo vs vs, ama kendi yazınca cevap vermesem bi sürü şey söyler. Ameliyatımdan 1 hafta sonra aramış eşinin telinden,ben wc deydim. Zaten çok rahatsızdım,,, herneyse 3-5 kez aramış sonra mesaj atmış. Eşinin telinden eşinin ağzıyla: ( adı ayşe olsun) Cemsss, Ayşe eve gelmedi sende mi merak ediyorum diye... Hemen anladım onun yaptığını çünkü bilirimki eşi öyle bişey yapmaz. Neyse görünce kendini aradım,dedimki beni mi yiyosun? Ya işte açmadığımı sanmış kasıtlı ondan yapmış... Ben kendini bazen ararım defalarca açmaz takmam ama o aradığında açmasam bi sürü laf. Ee malum hamileyim,bi köfte var yörelerine ait niye bilmem kafayı ona taktım. Ve ta 2 hafta önce whatsapptan bana o köfteden yapar mısın dedim oo yaparım tabiii gibisinden bişey yazdı. Dahada sesi çıkmadı,ne aradı ne sordu ne geçmiş olsuna geldi... Günlerdir çok kötüyüm bulantı kusma falan evden dışarı çıkamıyorum,ki progesteron içiyorum ozaman Leyla oluyorum ayakta dahi duramıyorum. birkaç gündür bana Cemsss vs vs diye whatsapptan sesleniyo. Ben can çekişiyorum zaten yazmadım bişey. Bu seferde küstün müüü bilmem ne mesajına başladı! Artık dayanamadım mesaj yazdım dedim ben zaten midemden mahvolmuşum bide sana mı küsücem benim derdim ne,dışarı adım bile atamıyorum eskiden olsa küserdim belki ama artık öyle değil vs yazdım. Görmüş mesajımı cevap yazmamış... Ne yapmaya çalışıyo sizce? Yani ben bu haldeyken sürünürken onun benle derdi ne olabilir? Annem ve eşim yapıyo tüm işimi yemeğimi. Tek yapabildiğim banyo yapmak ve tuvalete gitmek... Yani bu dert mi ne uzun uzun anlattın diyeceksiniz belki ama hamileyim çok sıkıntılıyım ve beni sürekli bi şekilde kendiyle uğraştırıyo,kalbini de kırmak istemiyorum yanlış bişey söyleyip,anlayamıyorum :KK43:

canım öncelikle çok geçmiş olsun sağlıkla evladını kucağına almak nasip olsun inşallah kafanı sadece evladınla meşgul et onunla olacağın zamanları yapacağın şeyleri hayal et bol bol dua et.. arkadaşına gelince atarlı giderli bir tip belli üstelik senden başkada derdi tasası yok eğer seni mutsuz ediyorsa uzaklaşmak en doğrusu çok hassas bir dönemdesin kendini iyi hissettirecek şeyler yapman en doğrusu :KK36:

Ne arkadaşının ne yaptığı belli,ne senin.Çocuk gibisiniz.Sen arkadaşından çok beklenti içerisindesin.Sana mesajlar yazmış görüyorsun ama midem bulanıyor diye mesaja cevap vermiyorsun.Sence bu davranışın normal mi.İnsan 24 saat midesi bulanmaz.Hadi bulandı diyelim.Mesajı okuyabiliyorsun ama.Yani ikinzde birbirinze karşı aynısınız.Görüşme o zaman bu kadar basit.

Ne arkadaşının ne yaptığı belli,ne senin.Çocuk gibisiniz.Sen arkadaşından çok beklenti içerisindesin.Sana mesajlar yazmış görüyorsun ama midem bulanıyor diye mesaja cevap vermiyorsun.Sence bu davranışın normal mi.İnsan 24 saat midesi bulanmaz.Hadi bulandı diyelim.Mesajı okuyabiliyorsun ama.Yani ikinzde birbirinze karşı aynısınız.Görüşme o zaman bu kadar basit.
Zor bi ameliyat geçirdim ve başona gelmedikçe anlayabileceğini düşünmüyorum. Ha benim yazmadığım gibi bir sonuç çıkarmışsın ama o sırada bana yazdıkları şöyle: cemssss...
Ertesi gün cemssssssss huuu gibisinden. Beni sormuyo zten ben kötüyüm ne diycem ona? Biraz mantık lütfen. ve evet sürekli bi bulantı hali ha haklısın 24 saat değl çünkü uyuyordum da....

Zor bi ameliyat geçirdim ve başona gelmedikçe anlayabileceğini düşünmüyorum. Ha benim yazmadığım gibi bir sonuç çıkarmışsın ama o sırada bana yazdıkları şöyle: cemssss...
Ertesi gün cemssssssss huuu gibisinden. Beni sormuyo zten ben kötüyüm ne diycem ona? Biraz mantık lütfen. ve evet sürekli bi bulantı hali ha haklısın 24 saat değl çünkü uyuyordum da....
Kimin ne ameliyat geçirdiğini,ne badireler atlattığını bilemezsin.Senin şu yorumundan bile hep kendi tarafından baktığın o kadar belli ki?.Herkesin evinde hayatında zor anları var.Herkesin bir günü bir gününe uymaz.Sana mesaj atmış mı atmış.Ama cems yazmış ama gülücük atmış.Yani bi cevap verseydin tabiki soracaktır.Sonuçta sana ismini ezberlemek için mesaj atmamış.

canım öncelikle çok geçmiş olsun sağlıkla evladını kucağına almak nasip olsun inşallah kafanı sadece evladınla meşgul et onunla olacağın zamanları yapacağın şeyleri hayal et bol bol dua et.. arkadaşına gelince atarlı giderli bir tip belli üstelik senden başkada derdi tasası yok eğer se 478439"]canım öncelikle çok geçmiş olsun sağlıkla evladını kucağına almak nasip olsun inşallah kafanı sadece evladınla meşgul et onunla olacağın zamankasımapacağın şeyleri hayal et bol bol dua et.. arkadaşına gelince atarlı giderli bir tip belli üstelik senden başkada derdi tasası yok eğer seni mutsuz ediyorsa uzaklaşmak en doğrusu çok hassas bir dönemdesin kendini iyi hissettirecek şeyler yapman en doğrusu :KK36:
Sağol canım,seni kasım annelerinden tanıyorum. Ben aranıza biraz geç geldim çünkü 6 haftalıkken mecburi bi ameliyat geçirdim. Yaklaşık 2 hafta ağrı sancı öektim öncesinde böbrek taşından,gaz sancıları tuvalete çıkamıyodum çiş bile yapamayacak halde kıvrandım günlerce. Acilde yattı. Sonra taşım yüzünden ameliyat kararı aldık çünkü yerimde duramıyordum bulantı da cabası.. Yemek yiyemiyodum su içemiyodum. Neyse dr bebeğe zararı olmaz dedi ameliyatın ama. Yaptırmaya karar verdik bizde iki ucu... değnek. Geçen yıl bebeğimi kaybetmiştim bu arada neredeyse 1 yıldır olmuyordu. Amelşyat masasına yattım tam uyutacaklarken bi kadın geldi başıma,daha Gençsin bi daha olur bebeğin,kaybetme ihtimalin var üzülme vs dedi. Sonra bastılar ilacı...
Ameliyat sonrasıda zor geçti, 3 gün sonra kan pıhtısı geldi benden nerden geldi anlamadım eyvah dedim bebeğim.... Acil dr uma gittik ve ben kürtaj diyecek sanırken kalp atışlarını gösterdi ve dinletti bana :) sonrası bulantılar halsizlik baş dönmesi açlık yani çok zor zamanlar geçirdim. Şimdi burda gelmiş bana diyolarki yok çocuk musun yok ilgi bekliyosun yok bilmem neee... Ne alakası var anlatmak istediğim şeyle çözemedim. Dediğim gibi başına gelmeyen bilemez büyük konuşan arkadaşlara ithafen bu cümlem

Kimin ne ameliyat geçirdiğini,ne badireler atlattığını bilemezsin.Senin şu yorumundan bile hep kendi tarafından baktığın o kadar belli ki?.Herkesin evinde hayatında zor anları var.Herkesin bir günü bir gününe uymaz.Sana mesaj atmış mı atmış.Ama cems yazmış ama gülücük atmış.Yani bi cevap verseydin tabiki soracaktır.Sonuçta sana ismini ezberlemek için mesaj atmamış.
Ya evet evet haklısın doğru söylüyosun ne badireler ne badireler yaşayan bilir ancak. Oyüzden dün arkadaşım özür diledi evet haklısın dedi. Neyse bide senle uğraşamicam değerli fikirlerini kendine sakla arkadaşım

X