Bi dur daha yeni açtı Bismillah :))Yani yardımcı olabileceğiniz paylaşımda bulunabileceğiniz konular aldatıldım kayınvalidem beni hakladı gibi konular mı sadece arkadaşlar :'(
Ya ben kendi yaptığnı yapsam neler neler diyor, ama kendi yapınca çok anormal davranışlarını dahi çok normal görüyor. Acaba diyorum benle arkadaşlığını mı bitirmek istiyor??? Ama birden bişekilde dönüyor yazıyor bişeyler yapıyor çpk tuhaf davranıyor.Arkadaşın niye böyle yapıyor anlayamadım canım
Senin görmezden gelmen lazım o da onun davranış şekli sanırım
Oturup konuşsan da fayda etmiycekmis gibi sanki
Teşekkürler öncelikle. Mesele bana yardım edip etmemesi değil zaten,çok zor bi süreç geçirdim hamileyken ameliyat olmak zorunda kaldım hemde böbrekten. Normalde canı isteyince çıkar gelir ama uğramadı bile beni görmeye gelmedi ki aramadı da bildiği halde. Ben özellikle bu kısmına takıldım. Öncesinde umursamadım ama onun bi şekilde bana yazdıkları soruları beni daha çok düşündürdü ve üzdü açıkcası.Aslinda mantiken arkadasin sana yardim etmek zorunda degil. Siz belki zamaninda ona iyilik yaptiniz ama o simdi yapmiyor ki yapmak zorunda da degil. Bu vicdan meselesidir.
Gorup cevap yazmamasi falan da saygisizliktir.
Ayrica esinin telinden arayip acaba acacak ki acmayacak mi diye beklemesi edepsizliktir.
Resmen sizden supheleniyor gibi.
Bence bir seyler olmus.
iliskinizi kesmek zor olmasa gerek.
Bu halde bi de bunlarla ugrasmayin bosverin.
Allah sifa versin. .
Teşekkürler öncelikle. Mesele bana yardım edip etmemesi değil zaten,çok zor bi süreç geçirdim hamileyken ameliyat olmak zorunda kaldım hemde böbrekten. Normalde canı isteyince çıkar gelir ama uğramadı bile beni görmeye gelmedi ki aramadı da bildiği halde. Ben özellikle bu kısmına takıldım. Öncesinde umursamadım ama onun bi şekilde bana yazdıkları soruları beni daha çok düşündürdü ve üzdü açıkcası.
Peki sence amaç ne? Benle görüşmek istemediğini düşünüyorum bazen. Öncesinde de benzer şeyler oldu. Mesela hal hatır sormak için aradım diyelim açmıyo teli,ben umursamıyorum. Sonra beni arıyo işte hadi yarın gezmeye alışverişe gidelim gezelim diyo...Baya dolmussun belli.
Benimde var ayni boyle biridi, eksik olmasin senin arkadasini aratmaz.
Ben en sonunda yazmamaya basladim.
3 4 gundurde kardesimi rahatsiz ediyor ablan niye yazmiyor diye.
Isin kotusu bu kisi benim kuzenim.
Bosver yazmayin. Caninizi skmaya degmez.
Gormdim diyin bi dahakine sizde.
Geçenlerde bana yazmıştı yine, işte çok eskiden gönderdiğim bi mektubu ( ta 2004 te) okuduğunu,çok duygusal olduğunu falan söyledi. Bende neyin var dedim yine cevap vermedi. Vuruyo kaçıyo,acaba psikolojik sorunlarımı var diyorum bazende. İnanın kafamı çok karıştırıyo :S yani kaç yıllık dostum, birbirimize yıllarımızı verdik diyebilirim.Bence siz bu arkadasinizla iliskinizi kesin. Kendi keyfine göre hareket edemez. .
Whatsapptan mesaj atin ve engelleyin. Bir daha da gorusmeyin. Belli ki kiskanc ve vicdansiz..
Geçenlerde bana yazmıştı yine, işte çok eskiden gönderdiğim bi mektubu ( ta 2004 te) okuduğunu,çok duygusal olduğunu falan söyledi. Bende neyin var dedim yine cevap vermedi. Vuruyo kaçıyo,acaba psikolojik sorunlarımı var diyorum bazende. İnanın kafamı çok karıştırıyo :S yani kaç yıllık dostum, birbirimize yıllarımızı verdik diyebilirim.
Bazen çok mutluyum diyo, bazende çok mutsuzum çok kötüyümCok ilginc ya. Allah Allah.. Olabilir psikolojik sorunlari da olabilir..
Ya da esiyle ilgili sorunlari da olabilir belki..
Acaba o benim bu halimle kendiyle ilgilenmemi mi istiyor? Yoksa keyfine göre beni sallıyo mu? Görüşesi mi yok? Kendisini seviyorum da yoksa bana niye dert olsun zaten. Acaba başka şekilde mi yaklaşayımCok ilginc ya. Allah Allah.. Olabilir psikolojik sorunlari da olabilir..
Ya da esiyle ilgili sorunlari da olabilir belki..
:) ona kızıp silememki. Yakınlarım sıkça yazarlar bana,yeğenimden haberler fotolar videolar geliyo nasıl sileyimWatsappi sil mesaj yazamasin. Hastasin zaten birde uğrasma şunla, sağlığına dikkat et.şuan önemli olan senin sağlığın.
Bence onun size yaptigini siz de ona yapin. Kesinlikle bak. Hic sormayin. mesaj atarsa gorun cevap vermeyin. Bakalim ne yapacak..Bazen çok mutluyum diyo, bazende çok mutsuzum çok kötüyüm
Acaba o benim bu halimle kendiyle ilgilenmemi mi istiyor? Yoksa keyfine göre beni sallıyo mu? Görüşesi mi yok? Kendisini seviyorum da yoksa bana niye dert olsun zaten. Acaba başka şekilde mi yaklaşayımzaten ben Leylayım dedim ya,görüyor musunuz şimdi onun derdine düştüm nesi var diye 
Tamam,yapacağımBence onun size yaptigini siz de ona yapin. Kesinlikle bak. Hic sormayin. mesaj atarsa gorun cevap vermeyin. Bakalim ne yapacak..
Peki sence amaç ne? Benle görüşmek istemediğini düşünüyorum bazen. Öncesinde de benzer şeyler oldu. Mesela hal hatır sormak için aradım diyelim açmıyo teli,ben umursamıyorum. Sonra beni arıyo işte hadi yarın gezmeye alışverişe gidelim gezelim diyo...
Aynen çok benziyolar bu anlamda :) biri beni aradığında teli açmasam cevap vermesem hemen annemi ararlar herkes duyar ay ne mühim yani. Hemen küstün mü vs... Yazmıyorum, arayıp sormuyorum bi süre böyle yapıcam. Zaten bugünde midem çok kötü yanma var herşey burnumdan geliyo,bide başkalarıyla uğraşamicamAmac ne bende bilmiyorum inan.
Galiba dusuncesiz birisi sizinkide.
Ben oyle dusunuyorum kuzenim hakkinda.
Turkiyeden burya yurt disina gelin geldi.
Benim odevlerim var isim gucum var ama o koy hayatindan burya geldigi icin bilincinde degil galiba benm zor bi hayatim oldugunun. Benimkide hadi gezelim tarzina biridir ayni dediginiz gbi, neyseki evli cocugu var cikamaz pek evden.
Hatta bi ara caldirir kapatirdi beni. Sen geri ara diye. Sanki ben bedavadan aliyorm kontorude bi ona parali. Yolda gorse neden geri aramadin diye hesap sorardi. Neyseki whatsapp ayarladida ordan konusuyoz artik.
10 lira kontorum gittigini bilirm onu kiramadigim icin. Oglundan bahseder kocasindan bahseder bende he hm he diywrek dinlemem gerekir.
Ben bi ornek veririm o 4 5 konu acar o dakika.
Dusuncesizlik bu sadece.
Yapicak bisy yok. Engellemistim kurtulmustum kardesimi devreye soktu sapsige neden yazamiyorm??? Diye.
Geri kaldirdim mecburen engeli ama yazmama karari aldim.
Cok yazarsada odevlerim var diyip gecistiriyorm.
Bunlari anlamaya kalksak ooo.
Bosver aynisini sende ona yap.
Kusersede isimize gelir sanki.