- 1 Haziran 2018
- 6
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi HAvinminel
Aslinda bu kisi benim cok cok samimi arkadasim degildi fakat uzun yillardir tanisiyoruz. beni son 1 senedir yakin arkadas olarak gormeye basladi bense ondan holsanmaha basladim fakat beni arkadas olarak gprdugunun farkindayim. Arkadas ortamimiz da ayni. Beni fiziksel olarak begendigini biliyorum ama sevgili olarak aklinda yokum... sizcs onun aklina girmek icin ne yapmam lazim? Biz hergun duzenli konusuypruz gorusuyoruz belli bir samimiyetimiz var. ayni arkadas grubunun icerisindeyiz ve gun gectikce arkadaslik boyutumuz ilerliyor fakat ben biseyler hissetmeye basladim. Onun aklina sevgili manasinda girmek icin nasil bir yontem olabilir? Konuyla alakasiz yorumlar olmasin lutfen ! Ornegin onunla basbasa daha fazla vakit gecirmeye calismak gjbi yontemler olabilir.. direkt olarak soyleyemem cunku ortamimiz ayni ve neredeyse hergun gorusuyoruz eger aksi bir cevap alirsam uzulurum o ortamda.. benm istedigim onun benden bir sekilde hoslanmasi o zaman zaten kendiliginden olaagini dusunuyorum. Ayrıca kendisi balık burcu