• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımdan hoşlanıyorum yardım edin lütfen :/

HAvinminel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
6
2
1
34
Aslinda bu kisi benim cok cok samimi arkadasim degildi fakat uzun yillardir tanisiyoruz. beni son 1 senedir yakin arkadas olarak gormeye basladi bense ondan holsanmaha basladim fakat beni arkadas olarak gprdugunun farkindayim. Arkadas ortamimiz da ayni. Beni fiziksel olarak begendigini biliyorum ama sevgili olarak aklinda yokum... sizcs onun aklina girmek icin ne yapmam lazim? Biz hergun duzenli konusuypruz gorusuyoruz belli bir samimiyetimiz var. ayni arkadas grubunun icerisindeyiz ve gun gectikce arkadaslik boyutumuz ilerliyor fakat ben biseyler hissetmeye basladim. Onun aklina sevgili manasinda girmek icin nasil bir yontem olabilir? Konuyla alakasiz yorumlar olmasin lutfen ! Ornegin onunla basbasa daha fazla vakit gecirmeye calismak gjbi yontemler olabilir.. direkt olarak soyleyemem cunku ortamimiz ayni ve neredeyse hergun gorusuyoruz eger aksi bir cevap alirsam uzulurum o ortamda.. benm istedigim onun benden bir sekilde hoslanmasi o zaman zaten kendiliginden olaagini dusunuyorum. Ayrıca kendisi balık burcu

Beraber sinemaya gidelim mi diye teklif edebilirsin
Bir restoran varmış çok güzel bir yer diye duydum bende gitmek istiyorum beraber gidelim mi
Yani bu şekilde başbaşa daha çok zaman geçirip yakınlık oluşabilir
Ve o er veya geç senin ondan hoşlandığını hissedecektir

Bence bu işler zorla olmaz aklına gönlüne düşeceğin olsa zaten düşerdin çoktan. Bu konulara girip arkadaşını kaybetme derim. Onun kalbini kazanmaya çabalamak yerine otur ondan hoşlanmana engel olmaya çabala odak noktanı değiştir felan. Emin ol sevgili olup ayrılırsan keşke arkadaş kalsaydık diycen. Arkadaş olarak çok iyi olan biri sevvgiliyken bambaşka olabiliyor bumuymuş diyorsun hayal kırıklığı felan . Ondan yiyecrğin kazık yabancıdan yediğinden daha ağır geliyor. Girme o topa

Bence bu işler zorla olmaz aklına gönlüne düşeceğin olsa zaten düşerdin çoktan. Bu konulara girip arkadaşını kaybetme derim. Onun kalbini kazanmaya çabalamak yerine otur ondan hoşlanmana engel olmaya çabala odak noktanı değiştir felan. Emin ol sevgili olup ayrılırsan keşke arkadaş kalsaydık diycen. Arkadaş olarak çok iyi olan biri sevvgiliyken bambaşka olabiliyor bumuymuş diyorsun hayal kırıklığı felan . Ondan yiyecrğin kazık yabancıdan yediğinden daha ağır geliyor. Girme o topa

Evet bu konuda sana hak veriyorum ama aman aman çok samimi oldugum birisi değil zaten. Bir de kimse ayrılmak için sevgili olmayı istemz ki hemen ayrılık dusunuyor herkes :) cok uzun yıllardır ortsmlarmız ayni oluyor arkadaslarımıx ayni oluyır sadece son zamnlards sammiyrtimiz ilerledi.

Beraber sinemaya gidelim mi diye teklif edebilirsin
Bir restoran varmış çok güzel bir yer diye duydum bende gitmek istiyorum beraber gidelim mi
Yani bu şekilde başbaşa daha çok zaman geçirip yakınlık oluşabilir
Ve o er veya geç senin ondan hoşlandığını hissedecektir

Bunları zaten yapıyoruz daha dun aksam arkadasin evinde tv izledik sohbet ettik heoberabdr ama.. cok yakin bir arkadasimin da cok yakin arkadasi ama bn soylemkteb cejiniyorum :/

Zatrn ondan bklıyırym ama aklında bellki arkadas olarak varım...onun bnm hakkımda acaba olabilir mi bşrlşkte olsak nasıl olur dusuncesi yerlesmesi yeterli bunu bılıyırum

Size ilgi duysa söyler sanırım
Adın atmakta sorun yok
Aksi halde Arkadaşlığınız da biter

Evet bu konuda sana hak veriyorum ama aman aman çok samimi oldugum birisi değil zaten. Bir de kimse ayrılmak için sevgili olmayı istemz ki hemen ayrılık dusunuyor herkes :) cok uzun yıllardır ortsmlarmız ayni oluyor arkadaslarımıx ayni oluyır sadece son zamnlards sammiyrtimiz ilerledi.
Belki bnm başıma geldiği için korkarak yaklaşıyo olabilirim duruma ;)

Back