-Kim kimin koynunda belli değil , siğil çıkacak şeyinizde
Hep sen geleceksin siğil denince aklımaVelvette
Ya ben de seni etiketlicektim biliyor musun
Güldüm hatta seni düşünüp de dedim kadının başını yakmayayım yine
Ayrıca konuya cevabımı da yazayım gelmişken siğilin de bir sürü çeşidi var, kimilerinde daha sık kontrole, pap a çağırıyorlar
Kimisi zararsız görülüyor
Bunu doktorunuza sorun bence
Valla bu cinsel yolla bulaşan hastalıklar insanın güvendiği dağlara karlar yağdırır :) insanların bildiğim kadarı ile %70inde var hpv virüsü, kaliteye bakmıyor yani pek.nasıl adamlarla birlikte olmuş ki anlamadım, kaliteli insanlarla cinsellik yaşama virali gibi resmen
sık partner değişikliği ve saçma sapan birliktelikler rahim ağzı kanseri yapar, evet. en güzel tedbir seçici olmaktan geçiyor
nasıl adamlarla birlikte olmuş ki anlamadım, kaliteli insanlarla cinsellik yaşama virali gibi resmen
sık partner değişikliği ve saçma sapan birliktelikler rahim ağzı kanseri yapar, evet. en güzel tedbir seçici olmaktan geçiyor
Valla bu cinsel yolla bulaşan hastalıklar insanın güvendiği dağlara karlar yağdırır :) insanların bildiğim kadarı ile %70inde var hpv virüsü, kaliteye bakmıyor yani pek.
Konu sahibi; muhtemelen arkadaşınız cildiyete gitmiştir onlar vajinadaki her çıkıntıyı siğil olarak nitelendirip yakıyorlar. Kadın doğum uzmanına giderse daha sağlıklı bir sonuç alır. Zira ben vajinamdaki yaklaşık 10 yaşımdan beri var olan bir çıkıntıyı öylesine gittiğimde göstermiştim cildiye uzmanına siğil bu yakıcaz dedi dünyam başıma yıkıldısonradan tam 5 tane jinekolojik onkoloji uzmanına göründüm ve hepsi kesinlikle değil dediler.
Bu yorum ciddi mi? Evlenirken bakire olan kadının eşi tarafından hiv bulaştırılan kadinlar var bu dünyada. Yani ciddi iliskiler yaşayanlarim bile başı yanabilir böyle durumlarda. Ön yargılı yaklaşmamak lazım
Kadın hastalıkları doktoruna gidip smear testi verecek. Hpvnin kanser yapanı olup olmadığına bakıyorlar. Çok eşli mi yoksa eşinden mi bulaştı bu nereden geldi sorunun kaynağını araştırmalı.Arkadaşım için yazıyorum. Kendisinde genital siğil çıktı bugün gidip yaktırdı. Fakat hiçbir test yapılmamış gitmiş ve direkt yakmışlar. Sorusu bu siğil rahim ağzı kanseri yapar mı? internettten araştırdık siğil yapan hpv kanser yapmıyormuş. Bilgisi olan yazarsa çok seviniriz teşekkürler kendisi kanserden çok korkuyor
Ama sizin yaptığınız yorumdan bu virüse sahip insanların kalitesiz insanlar olduğu gibi bir anlam çıkıyor ve herhangi bir cinsel yolla bulaşan hastalıktan muzdarip insanlar için hoş bir tabir değil bence. Sadece 1 kişiyle cinsel ilişki yaşayan da 1000 kişiyle cinsel ilişki yaşayan da bu virüse sahip olabilir veya olmayabilir. Ancak demek istediğinizi anladım, elbette sık partner değiştirmek riski artırıyor ama daha ziyade şans işi demek hiç de yanlış olmayacaktır gibime geliyorsizin dediğiniz istisnai bir durum. %70 de bayağı iddialı bir rakam hani.. sık partner değiştirip olmadık tiplerle beraber olmanın daha riskli oldugunu söylüyorum sadece.
valla herşeyin altında bir anlam ararsak öyle de çıkar böyle de çıkar, takılmayın bu kadar. yorumumu yapıyorum ve geçiyorum.siz de öyle yapın, çünkü ne düşünüyorsam onu yazıyorum.Ama sizin yaptığınız yorumdan bu virüse sahip insanların kalitesiz insanlar olduğu gibi bir anlam çıkıyor ve herhangi bir cinsel yolla bulaşan hastalıktan muzdarip insanlar için hoş bir tabir değil bence. Sadece 1 kişiyle cinsel ilişki yaşayan da 1000 kişiyle cinsel ilişki yaşayan da bu virüse sahip olabilir veya olmayabilir. Ancak demek istediğinizi anladım, elbette sık partner değiştirmek riski artırıyor ama daha ziyade şans işi demek hiç de yanlış olmayacaktır gibime geliyor
Ben zaten sizin ne demek istediğinizi anladığımı belirttim burada bir sıkıntı yok ama ifade ediş biçiminiz yanlış anlaşılmaya müsait demek istedim yalnızca. Gariptir ki ben söylemek istediğiniz şeyi yorumunuzdan anlam çıkartarak buldum, anlam çıkarmamaya kalksaydım zaten hoş değil yorumunuzvalla herşeyin altında bir anlam ararsak öyle de çıkar böyle de çıkar, takılmayın bu kadar. yorumumu yapıyorum ve geçiyorum.siz de öyle yapın, çünkü ne düşünüyorsam onu yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?