slmm arkadaslar sıze en yakın arkadasımın esınden bahsetmek ıstıyorum arkadasımın durumu olmadıgı ıcın bn yazmak ıstedım sıze.neyse uzatmadan yazaym:
arkadasımın esı ona pek ıyı davranmıyormus .bısey soyleyınce terslıyor konusmaynca kızıyo konusunca yıne kızıyormus bu ara onu baya boslamıs aslnda cınsel anlamda bı sıkıntıları yokmus ama davranısları onu yıpratmıs ıyıce olup olmadık yerde olup olmadık ınsanların yannda asagılar olmus .bır keresınde sırf cagırdıgını duymadı dıye bagırdı ona bnm yanmda ne ayıp ama ınsan esını asagılar mı baskalarının yannda asıl baskaları bısey soyleyınce onun esını koruması gerekırken.bunun altında maddı sıkıntıları da var ama gecınıyolar o kadar da kotu degıller.yenı evlı olduklarından evlılık ıs para yetıstırememe falan baya sıkıntılı oluyormus ona ama bu demek olmuyor kı esıne ters davranasın yanı...arkadasım bu ara bıktım yeter dıyo evlılıgın ılk zamanlarında olur boyle seyler dıyorum olmaz dıyoo sabrımın sonuna geldım dıyo .ne yapması gerekıyo bı akıl verın bnm ona verdıgım akıllar kısa surelıgıne ıse yaradı .esıyle her hareketınde konusuyo uyarıyormus onu ozur dılıyormus ama yıne yapıyor aynısı ..onerılerınızı beklıyorum lutfen bı yardımcı olun evlılıklerı daha yenı bıtmesın ılıskılerı bırbırlerını sevdıklerınden emınım..