Aynı Sınıftalar ama son bir kaç aydır arkadaşım için dünya daha farklı..Ne kadardir durum boyle?
19-20Yaşlar kaç ?
Bunu yapıcam ama ikisi de aynı Sınıfta..üstelik çocuk da bişi yoksa diye de çekiniyorum.yani alaya alma durumu olur mu ondan korkuyorum.yoksa benim hatta Arkadaşımın da kaybedecek hiç bir şeyi yok..Bence cocukla kızın haberi olmadan,kızla da cocugun haberi olmadan konusun.Arkadasınız oyle der ama bunun yarayacagından haberi olmaz.Cocuga da kızın haberi olmadıgını ondan habersiz konusmaya geldiginizi söyleyin tabiki
kızlar arkadaşım bi çocugu seviyor uzun zamandır baya muhabbetleri de var aslında ama olmuyor ikisi de birbirine çok benziyor.biri birinİ kıskandırsa o kıskanıyor.sonra o diğerini kıskandırmaya Çalışıyor.çocuk da belli ediyor sevdiğini bizimki de.Ama olmuyor gitmiyor.bişi yapmam Lazım diyorum ama bilirsiniz konuşayım desem,yapma falan diyor arkadaş.ki bana da öyle oluyor yani arkadaşıma bu konuda bişi diyemem.bu arada çocugun Burcu BAŞAK başak erkeğini harekete geçirmek için napılır bi fikri olan var mı? Arkim de balık.o da utangaçtır.bi yardım ediverin :)
Bir de arkadaşım dün 10 gibi mesaj atmış naber diye.çocuk sabah 4 gibi iyidir sendenDemiş.diyorum buluşalım de diye..işi var yoğun.kızdırdı beni.gelmez şimdi falan diyor.halbuki önceden de buluştular.
Çok teşekkürler.Vazgeçtim zaten ben kendi ilişkime bakarım ya.ne uğraşıcam çünkü baya muhabbetleri var şuan öğrendim işler de baya karışıkmış.yapan sonucuna katlanır.ben derdim değil.çok teşekürler :)arkadaşım bence sen hiçbir şey yapma
daha önce buluşmuşlar, arkadaşın mesaj atmış 6 saat sonra cevap almış
o çocuk, sen ne kadar arkadaşından gizli de konuşsan bunun "gizli" olduğuna inanmaz
arkadaşını hiç istemediği bir duruma sokma ihtimalin yüksek
bu "o onu kıskandırıyor, o da onu kıskandırıyor" durumu da çok enteresan, sanki yaşlar 19-20 değil de 14-15
erkekler sizin zannettiğiniz kadar komplike yaşamıyor hayatı
kızı seviyormuş da olmuyormuş, adım atmıyormuş
kızı sevse, bu kadar tanışıklık, muhabbet, mesaj vs
belirli 2 adım atmaz mı, atar
sizin sevgi zannettiğini muhtemelen "ilgi", herkese mavi boncuk misali
erkek kıskandırmaya çalışıyor diye algıladığınız da çocuğun normal tavırları olabilir
eğer arkadaşın reddedilme riskini almak istemiyorsa sakın karışma bence
Öyle yapar artık.çok teşekkürler ilgin için canım :)Hiç bir şey yapmayın bence. Isyeyen ne yapar eder gelir.Arkadaşınız da fazla orali olmasın ilgi yi kessin. Unutmayın kaçan kovalanir. Başak erkeği zordur. Tavsiye etmem.