- Konu Sahibi tourmaline
-
ya benim aslında taşlı şamdanlar da hoşuma gidiyor ama ne kadarlık birşey almak istiyorsun; benim gördüklerim en az 35tl yani 2 tane tekli alsan 70tl olur..ben devam ettireyim mi konuyu:)
bi arkadaşa ev hediyesi alacağım ben de ama evi baya abartılı döşenmiş. ne alsam sade kalacak. çok da para vermek istemiyorum(bkz. cimrilik :) )
neyse. battaniye fikrini beğendim aslında. gerçi ne alırsam alayım değişim kartı koyacağım da.. madame coco daha bi arkadaşımın tarzı gibi. bi bakalım bakalım:)
değişim kartı koysam da hediyemin değiştirilmesine sinir olurum. o yüzden biraz vakit ayırıp dolaşmak lazım sanırım....
bkz. kendi kendine konuşmak :)
önerilere açığım daha vaktim var...
Olabilir aslinda :)ya benim aslında taşlı şamdanlar da hoşuma gidiyor ama ne kadarlık birşey almak istiyorsun; benim gördüklerim en az 35tl yani 2 tane tekli alsan 70tl olur..
Alışverişe çıkmışken sana da alalım:). Dün biraz baktım madame coco da baya indirime girmis nevresim battaniyeler :) hava soguk oldugundan midir battaniye fikri çok 'sıcak' geliyorEv hediyesi zor iş, her evin eksiği fazlası farklı oluyor. Kiminin battaniyesi çok oluyor, kiminin mutfak eşyası. Şahsen ben hiçbir şeyi abartmamıştım evlilik hazırlığında. Ama modelini beğenmeyip kullanmadıklarım da oldu...
Seçenekler arasında en mantıklısı battaniye geldi bana. O an ihtiyacı yoksa bile kaldırır birkaç sene sonra açar. Benim battaniyeler yıkana yıkana inceldi 3 senede. Birisi 2-3 tane battaniye getirse ne iyi olur
Alışverişe çıkmışken sana da alalım:). Dün biraz baktım madame coco da baya indirime girmis nevresim battaniyeler :) hava soguk oldugundan midir battaniye fikri çok 'sıcak' geliyor