• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşıma ev hediyesi

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
688
- Yurtdışı
Merhaba arkadaşlar,

yakın bir arkadaşımın evine ilk defa gideceğim; ev hediyesi sizce uygun fiyatlı ne alabilirim?

ya da ev hediyesi yerine giderken diyorum acaba bir pasta mı alsam ki?

ev hediyesi olarak benim aklıma gelenler:

*tv battaniyesi ya da normal battaniye (50-60TL civarı-English home)
*kupa beğendim 2'li English Home'da ama kupa götürmek istemiyorum eminim herkes kupa götürüyordur diye düşündüm (25tl + pasta tabağı da alabilirim belki bununla beraber 2'li 25tl )

*fotodaki gibi porselen herbal cup (30tl)

Boynere de baktım başka birşey bulamadım..ne dersiniz kızlar şöyle 50tlyi geçmeyecek ne alabilirim sizce? ya da pasta mı alsam sadece? Normalde arkadaşım beni kızdırmamış olsa daha iyi birşey almayı düşünürdüm ama kazık attı bana ve sindiremedim henüz..yine de evine eli boş gitmek istemiyorum..Asıl gitme amacımız ev gezmesi değil ya, başka arkadaşa gidecektik asıl siz bana gelin dedi.

Eklentiler

• herbal cup.webp
    herbal cup.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 1.064
Bana en.makbule gecen hesiyeler zarf icindeki paralar ve altınlardi yapabiliyirsan ko y bir zarfa 50 tl helw ki kredi borcu da varsa ilac gibi gelir soylersin sunlari sinalri dusundum ama borclu insana dha iyi olur bu diye dusundum de...

merhaba arkadaşlar ev ziyaretine hala gidemedim çünkü arkadaşım beni ektiiiii ...artık gitmeyi de düşünmüyorum..
ilginiz için çok teşekkürler..

ben devam ettireyim mi konuyu:)
bi arkadaşa ev hediyesi alacağım ben de ama evi baya abartılı döşenmiş. ne alsam sade kalacak. çok da para vermek istemiyorum :P (bkz. cimrilik :) )
neyse. battaniye fikrini beğendim aslında. gerçi ne alırsam alayım değişim kartı koyacağım da.. madame coco daha bi arkadaşımın tarzı gibi. bi bakalım bakalım:)
değişim kartı koysam da hediyemin değiştirilmesine sinir olurum. o yüzden biraz vakit ayırıp dolaşmak lazım sanırım....
bkz. kendi kendine konuşmak :)

önerilere açığım daha vaktim var...

ben devam ettireyim mi konuyu:)
bi arkadaşa ev hediyesi alacağım ben de ama evi baya abartılı döşenmiş. ne alsam sade kalacak. çok da para vermek istemiyorum :p (bkz. cimrilik :) )
neyse. battaniye fikrini beğendim aslında. gerçi ne alırsam alayım değişim kartı koyacağım da.. madame coco daha bi arkadaşımın tarzı gibi. bi bakalım bakalım:)
değişim kartı koysam da hediyemin değiştirilmesine sinir olurum. o yüzden biraz vakit ayırıp dolaşmak lazım sanırım....
bkz. kendi kendine konuşmak :)

önerilere açığım daha vaktim var...
ya benim aslında taşlı şamdanlar da hoşuma gidiyor ama ne kadarlık birşey almak istiyorsun; benim gördüklerim en az 35tl yani 2 tane tekli alsan 70tl olur..

Ev hediyesi zor iş, her evin eksiği fazlası farklı oluyor. Kiminin battaniyesi çok oluyor, kiminin mutfak eşyası. Şahsen ben hiçbir şeyi abartmamıştım evlilik hazırlığında. Ama modelini beğenmeyip kullanmadıklarım da oldu...

Seçenekler arasında en mantıklısı battaniye geldi bana. O an ihtiyacı yoksa bile kaldırır birkaç sene sonra açar. Benim battaniyeler yıkana yıkana inceldi 3 senede. Birisi 2-3 tane battaniye getirse ne iyi olur:KK48:

Ev hediyesi zor iş, her evin eksiği fazlası farklı oluyor. Kiminin battaniyesi çok oluyor, kiminin mutfak eşyası. Şahsen ben hiçbir şeyi abartmamıştım evlilik hazırlığında. Ama modelini beğenmeyip kullanmadıklarım da oldu...

Seçenekler arasında en mantıklısı battaniye geldi bana. O an ihtiyacı yoksa bile kaldırır birkaç sene sonra açar. Benim battaniyeler yıkana yıkana inceldi 3 senede. Birisi 2-3 tane battaniye getirse ne iyi olur:KK48:
Alışverişe çıkmışken sana da alalım:). Dün biraz baktım madame coco da baya indirime girmis nevresim battaniyeler :) hava soguk oldugundan midir battaniye fikri çok 'sıcak' geliyor

Alışverişe çıkmışken sana da alalım:). Dün biraz baktım madame coco da baya indirime girmis nevresim battaniyeler :) hava soguk oldugundan midir battaniye fikri çok 'sıcak' geliyor

Alın valla, hiç yok demem:KK19:

Kurabiyen böreğim de var, çıkın çıkın gelin:KK73:

Back