Arkadasima dogum gunu hediyesi

Emily19

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
439
403
Merhaba . Arkadaşıma doğum günü hediyesi almak istiyorum. Diğer arkadaşı Pandora almış. Bana söylemedi ama paylaşmış sosyal medyada. Ondan gördüm. Kendimi eksik hissettim. Ona uygun bütçeli ne alabilirim. Diğer arkadaşım çalışıyor ama ben çalışmıyorum 19 yaşında ve sınava hazırlanıyorum.o kadar da butcem yok . Basit takı da almak istemiyorum ne önerirsiniz?
Arkadaşım kapalı ve süslü şeyleri sever. Butcem en fazla 500 tl

Son düzenleme:
Merhaba . Arkadaşıma doğum günü hediyesi almak istiyorum. Diğer arkadaşı Pandora almış. Bana Değeri osöylemedi ama paylaşmış sosyal medyada. Ondan gördüm. Kendimi eksik hissettim. Ona uygun bütçeli ne alabilirim. Diğer arkadaşım çalışıyor ama ben çalışmıyorum 19 yaşında ve sınava hazırlanıyorum.o kadar da butcem yok . Basit takı da almak istemiyorum ne önerirsiniz?
Arkadaşım kapalı ve süslü şeyleri sever.
Manevi değeri olan maddi değeri düşük , arkadaşlığınızla ilgili şeyler de alabilirsin. En yakın arkadaşımın peluş oyuncak, kupa gibi hediyelerini hala saklarım çok da severim. Pandora falan boş iş, maksat sevgi saygı olsun. Ayrıca öğrencisin daha.

Başkasının ne aldığını önemseme kendini eksik hissetme herkes kendi bütçesine göre alır ya da almak zorunda da değilsin zaten ama tarzını biliyosundur şal alabilirsin mesela

Merhaba . Arkadaşıma doğum günü hediyesi almak istiyorum. Diğer arkadaşı Pandora almış. Bana söylemedi ama paylaşmış sosyal medyada. Ondan gördüm. Kendimi eksik hissettim. Ona uygun bütçeli ne alabilirim. Diğer arkadaşım çalışıyor ama ben çalışmıyorum 19 yaşında ve sınava hazırlanıyorum.o kadar da butcem yok . Basit takı da almak istemiyorum ne önerirsiniz?
Sal , eşarp al.kimseyle yarışa girme.uzulursun.

Gram altın al

Herkesin bütçesi kendine göre. Yarışacak birşey yok. Maksat hatırlamak, değer vermek.
Öğrenci halinizle ne alsanız mutlu olması lazım ayrıca.
Şal, eşarp, çanta, çelik takı, kupa bardak olabilir.

Cilt bakım ürünü gibi şeyler alabilirsin, şuan adını yazmayım ama içeriğinin çoğunluğu organik olan, doğumgünününde 2 al 1 öde yapn firmada indirim var
Ya da mesela şöyle saç sirkesi saç prfümü gibi bir tamamlayıcı set yapbilirsin

Tarzına uygun, seveceğini düşündüğün bir kitap alabilirsiniz bence öğrenci olduğunuz için kendinizi zorlamaya gerek yok. Veya bazı züccaciye mağazalarında çok şirin süslü kupalar var onları da düşünebilirsiniz.

Cilt bakım ürünü gibi şeyler alabilirsin, şuan adını yazmayım ama içeriğinin çoğunluğu organik olan, doğumgünününde 2 al 1 öde yapn firmada indirim var
Yok o işlere girmem sivilce tedavisi görüyor . Cildi bozulur falan.. vebali üstüme olmasin

Güzel bir şal olabilir şöyle kullanabileceği türden.

Kız ben yaptım öyle bi set 1500 tuttu😂😂 o da bütçe dostu değil anlayacağın. İçinde de duş jeli dudak balmı saç spreyi ve vücut losyonu vardı

X