Arkadaşıma bir yardım edin lütfen :(

Hem suçlu, hem güçlü, hem yalancı.
Alttan ala ala tepesine çıkarmış arkadaşınız belli.
Hesap vermem falan, dili de kendi gibi yoldan çıkmış.
Vursun tekmeyi bir güzel.

Eşi olan birinden Kıskanmak bana abartı gekir hep ama burda durum farklı. Ve karşıdaki kadına da karısı olacak kişiyi ezdirmiş. Burdan belli nasıl koca olacağı. Ben ayrılırdım net. Eğer ayrılmazsa arkadaşın da kusura bakma da akıl yok derim. İnsan kendini bile isteye ateşe atmamalı ya

He bi de nişanlısına burayı okutsa ne olacak o kafadaki bir adam he ben hatalıyım özür dilerim mi diyecek. Hiç sanmam. He bu saatten sonra özür dilese kaç yazar. Nişanlıyken böyle yapıyosa... Böyle biriyle devam etmek için insanın kendini sevmemesi kendine hiç değer vermemesi gerekir. Buraya konu açıldığına göre de durum öyle galiba.

alttan aldıkça daha beter eder bunlar. pislik gibi davranacaksın böyle tipteki erkeklere.bir şey diyeyim mi;bu işin sonu belli.bence kız çabuk davranıp ayrılsın. daha iyi erkekleri hakettiğine eminim

Çok haklısınız psikolojik şiddet yapıp pireyi deve yaptın diye kıza yükleniyor inşallah ondan ayrılma gücünü Rabbim ona verir görüşmüyor zaten arkadaşım bu kararının arkasında durur

Arkdasina tek tek okut buralari.
Sakin geri donmesin..hem suclu hem guclu.
Cok cker bu adamdan cook.

Arkadaşın haklı.Üstelik ne demek hesap vermem? Ek olarak elin kızı çocuğun nişanlısına nasıl sen karışamazsın tarzı konuşabiliyor bu yüzü nerden buluyor ve yine ek olarak adam eğer adam olsaydı nişanlısını korur elin kızının sen karışamazsın demesine izin vermezdi.Arkadaşının aklı başındaysa bu çocukla evlenme fikrinden vazgeçsin.Yoksa o kucağında çocuk adam eve gelsin diye bekler,adam ya gelir ya gelmez soramazsında nerdeydin diuye,çünkü arkadaşın ona hesap soramaz belliki zaten adamda cevap vermez.Öyle mutsuz bi evlilik.Benim hayatımı geçiriceğim insana dış kapının mandalı sen karışamazsın nası der ağzını bitarafına kadar yırtarım o kişinin kadın halimle.

He bi de nişanlısına burayı okutsa ne olacak o kafadaki bir adam he ben hatalıyım özür dilerim mi diyecek. Hiç sanmam. He bu saatten sonra özür dilese kaç yazar. Nişanlıyken böyle yapıyosa... Böyle biriyle devam etmek için insanın kendini sevmemesi kendine hiç değer vermemesi gerekir. Buraya konu açıldığına göre de durum öyle galiba.
Yüzüğü verirken okutacak galiba nişanlsına bunda ne var senin gibi düşünen olmaz demiş abarttığını düşünüyor kızı paranoyak suçlu yaptı ona normal geliyor gitmesi

Arkadaşın haklı.Üstelik ne demek hesap vermem? Ek olarak elin kızı çocuğun nişanlısına nasıl sen karışamazsın tarzı konuşabiliyor bu yüzü nerden buluyor ve yine ek olarak adam eğer adam olsaydı nişanlısını korur elin kızının sen karışamazsın demesine izin vermezdi.Arkadaşının aklı başındaysa bu çocukla evlenme fikrinden vazgeçsin.Yoksa o kucağında çocuk adam eve gelsin diye bekler,adam ya gelir ya gelmez soramazsında nerdeydin diuye,çünkü arkadaşın ona hesap soramaz belliki zaten adamda cevap vermez.Öyle mutsuz bi evlilik.Benim hayatımı geçiriceğim insana dış kapının mandalı sen karışamazsın nası der ağzını bitarafına kadar yırtarım o kişinin kadın halimle.
Kız daha neler söylemiş arkadaşıma da o terbiyesinden susmus cahile uymayım diye dedi

Arkadaşım çok zor durumda olayı anlatacağım ve yorumlarınızı nişanlısına okutacak...
Bir yıldır nişanlılar ve nişanlısı geçen akşam bir arkadaşının evine arkadaşı evde yokken eşi ve iki kızı varken yemeğe yani oturmaya gidiyor ve nişanlısına da cevap vermiyor iki saat sonra tur attım geldim diye yalan söylüyor. Nişanlısı yalan söylediğini dökümandan öğreniyor ve o kızı tanıdığı için mesaj yazıyor sizlemiydi diye kızda evet bizdeydi yemek yedik film izledik sen niye bizden kıskanıyorsun diyor ve arkadaşımı suçlu çıkartıyor fotoğraf çekildik istersen atayım her gün görüşürüz sen karışamazsın tarzında cümleler kullanıyor. Nişanlısıyla ertesi gün arkadaşım konuşuyor ve sana hesap vermem istediğim yere giderim arkadaşım varkende yokkende giderim anneme babama hesap vermem diyor sana asla vermem yalan söylediğine de cevap vermiyor pireyi deve yaptın diye üste çıkıyor.

O olaydan sonra arkadaşım aramadı nişanlısıda aramadı ve kız haketmediğini düşündüğü için çok üzülüyor ve nişanlısı olayı abarttığını düşünüyor sizce arkadaşım mı nişanlısı mı suçlu? Siz olsanız ne yapardınız bu ana kadar da üzüldüğü alttan aldığı olaylar çok olmuştu arkadaşımın bu olay onu taşırdı artık bu arada o evine gittiği kızların yaşı 21 civarında şimdiden teşekkürler yorumlarınız için..
arkadaşının tez elden ayrılması lazım sonu kötü bu haysiyetsizle

bir kere arkadaşınızın nişanlısı haksız, arkadaşınız haklı ve sakın alttan almasın
ne demek ben kimseye hesap vermem
yalan söylemişsin işte bi de üste çıkmaya çalışma bari
hele o kızın pişkinliğine tavırlarına ayrı bi sinir oldum terbiyesiz hadsiz
arkadaşın bu adamla evlenirse mutlu olabileceğini hiç sanmıyorum daha şimdiden elalemin insanına müstakbel karısını ezdiren adam evlenince neler yapmaz :KK43:

Ağzını yüzünü kıracaksin ikisinin de. Durduk yere gizli saklı is yapıp uste cikiyorlar bir de. Tövbe yarabbi ya. Kızın kocası nerdeymis

zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalıştıklarına göre hiç de masum değiller.
belki sadece film izlediler bilemiyorum da hiç hoş hareketler değil bunlar.
midesi geniş insan lazım onlara eş olarak.

Bu kızın rahatlığının nedeni ( evine gidilen kiz) erkek arkadasinin ona verdiği yüzden kaynaklaniyor. Aman, ayrılın gitsin efendim b..a basmayın sonra af edersiniz

yorumları beyfendi (!) okuyacak diye dayanamadım yazıyorum
aynısı sana yapılsa napardın?
sen madem yanlış bişi yapmıyorsun, ozaman giderken adam gibi nereye gittiğini söyle!
o gittiğin sözde arkadaşlarının da nişanlınla nasıl konuşması gerektiğini sen öğreteceksin onlara bu ne laubalilik?
hiç üste çıkmaya çalışma, kendini haklı çıkaramazsın,
kız evlenip boşanacağına inşallah erkenden basar tekmeyi sana da görürsün ozaman!

bacım sende bırak bu adamı allah aşkına şimdiden bunu yapan ileride neler yapar, tecrübeyle sabit, buna benzer hareketleri olan bi koca boşadım ben!

Daha ayrılmadı mı? Bazıları gerçekten mutsuz olmak istiyor ya tutarsa diye. Şu sinan Akyüz ün piruze romanını okuyan vardır belki. Ben okurken o kadına öyle üzülemedim bile değil ağlamak. Tuttu bir haftadır tanıdığı adam için ailesini ezerek tek başına suriye gibi bir yerde evlendi. Sonra da neler geldi başına. Neyse konu o değil de işte arkadaşınız da ayrılma da buna benzer şeyler olacak. Ben taa buralardan sinir oldum arkadaş nasıl duruyor o adamla hala

X