Tabii ki hiç birşeyinden sorumlu Değilim ama bi sorununu anlattığında aman ne halin varsa Gör diyemiyorum yumuşak bi insanım elimden geldiğince çok müsrif olduğunu söylüyorum zaten ne yapabilirim başka siz söyleyin o zaman
Tabii ki hiç birşeyinden sorumlu Değilim ama bi sorununu anlattığında aman ne halin varsa Gör diyemiyorum yumuşak bi insanım elimden geldiğince çok müsrif olduğunu söylüyorum zaten ne yapabilirim başka siz söyleyin o zaman
Eşim de öyle diyor sorun şu ki kızar bozulur bir iki hafta sonra tekrar istemeye başlar yani ne dersen de öyle bi durumdaki elektrikleri kesiyolar evinde çocuklara yemek yapamadım karanlıkta oturdu diyor. Aldığı şeyleri görüp kızıyorum ben mutfaktan kısıyorum diyor .insan mutfağından kısabilirmi yahu faturalar ödenmiyor hemen elektriği kesiyorlar Ben bazen borç bazen öylesine veriyorum ama artık sinirlerim bozuluyorPara verip de kötü olacağınıza, vermeden kötü olmuşsunuz ki önceki borçlarına sadık kalmamış
Araya daha fazla para muhabbeti girerse arkadaşlığınız bozulacak gibi..
Bi de sizin elinizde para varken kendinize bi araba almanız mı önceliğiniz; yoksa o araba alsın diye parayı ona vermeniz mi??
Diyorum neler demiyorum ki sürekli akıl veriyorsun diyorSorununu anlattığında ne halin varsa gör demeyeceksiniz ki? Arabayı kullanmak istediğinde paranı biriktir de kendi arabanı kullan diyeceksiniz, bozulursa kendi bilir. Şu yumuşak bir insanım, vicdanlıyım bahanelerinin arkasına saklanmaya devam ederseniz problemler çözülmez, başka çözenler de vicdansız ve katı yürekli olmuyorlar. Benim de arkadaşlarımla aramda para muhabbeti bile olmaz cebimizdeki son kuruşa kadar vermekten hiç gocunmayız ama bir güne bir gün benden veremeyeceğim parayı borç isteyemezler, ben de onlardan isteyemem. Çünkü dostluğumuzun içine kırgınlığı/kullanılmayı bir kere soktuğumuz zaman geri dönüşü yok.
Eşim de öyle diyor sorun şu ki kızar bozulur bir iki hafta sonra tekrar istemeye başlar yani ne dersen de öyle bi durumdaki elektrikleri kesiyolar evinde çocuklara yemek yapamadım karanlıkta oturdu diyor. Aldığı şeyleri görüp kızıyorum ben mutfaktan kısıyorum diyor .insan mutfağından kısabilirmi yahu faturalar ödenmiyor hemen elektriği kesiyorlar Ben bazen borç bazen öylesine veriyorum ama artık sinirlerim bozuluyor
Diyorum neler demiyorum ki sürekli akıl veriyorsun diyor
Diyorum ki tele cevap vermiyorum Kapıya dayanıyor. Neyini terkedeceksiniz ama şöylede bi durum var kendi elinde olsa ben zor durumda kalsam yardım eder öyle bi insan bunu da biliyorum Gerçi öyle bi durum yaşanmadı amaE görüşmeyin o zaman, başka arkadaş bulamayacak kadar aciz misiniz? Aile değil, eş değil, evlat değil (ki onlardan bile kaçmayı yeri geldiğinde doğru bulurum) bir arkadaşı da terkediverin ya.
Diyorum ki tele cevap vermiyorum Kapıya dayanıyor. Neyini terkedeceksiniz ama şöylede bi durum var kendi elinde olsa ben zor durumda kalsam yardım eder öyle bi insan bunu da biliyorum Gerçi öyle bi durum yaşanmadı ama
Diyorum ki tele cevap vermiyorum Kapıya dayanıyor. Neyini terkedeceksiniz ama şöylede bi durum var kendi elinde olsa ben zor durumda kalsam yardım eder öyle bi insan bunu da biliyorum Gerçi öyle bi durum yaşanmadı ama
İşin komik tarafı da şu ki psikojisinin bozuk OLDUĞUNU kendi de biliyor. Ama git doktora dediğinde bütün suçu kocasına atıyor ilgilenmiyor diye. Yani evindeki mutsuzluğu alışveriş yaparak çıkartıyor. Kendine acıması yok çocuklarına da yok. Sanki Afrika ülkesindeyiz öyle gelişimsiz çocukları. Birlikte aile olup bir sofraya oturmamışlardır siz hesap edin artık. Ona göre suç kocasındaO önce kendine yardım etsin..
Yahu pahalı kıyafetler alıp kendi boğazından kısabilir; ama insan çocuklarını elektriksiz bırakır mı hiç
Bence bi desteğe ihtiyacı var; ama bu sizin onu arkadan iteleyip kakalamanız olmamalı
Ciddi psikolojik bir desteğe teşvik edin