arkadaşım ve sevgilim tartıştı

arkadaşın saçmalığın dibine vurmuş..ayrıca siz neden sadece arkadssiniz olunca makyaj yapiyomussunuz onu anlamadım. sizin yerinizde olsam sevgilimi asla peşinde kosturtmam ne munasebet !

Konu yanlış anlaşılma gerçekten.makyaj yapmıştım sevgilim" hep arkadaşının yanına gidince makyaj yapıyorsun benim yanıma böyle gelmiyorsun yasaklayacagim arkadasinla buluşmanı hee" dedi ve başladılar tartismaya:KK43:
Sen benimle görüşmesini istemiyosun ondan böyle yapıyorsun dedi. Sevgilimden sen böyle mi anladın yani dedi.böyle anladiysan anlatacak biseyim yok dedi.
Ama sonrasında ben seni seviyorum öyle bir amacım yok kesinlikle yanlis anlasildim dedi1 saat abartısız dil döktü
sacmalik..

Oyyy bu rahatlik beni benden aldi. Sarilmis, yalvarmis, "beni affet " yazmis. Saniyorum bunlardan bir tanesini bile yapsaydi erkek arkadasimin bogazina falan yapisirdim.

Sevgilisi olunca arkadaşlarını 2. plana atan kızlara sinir olurum, direk kızı haklı bularak okudum ilk mesajı ama kavga sebebi çok saçma sapanmış, sevgili haklı, o kadar özür dilemeye çalışmasa bile olurmuş kendince espri yapmış altı üstü.

artık sevgilinin bile nazını çekemezken erkekler,sevgilisinin arkadaşının nazını çeken bir erkek :KK57:

Arkadasiniz gereksiz alinganlik yapmis resmen. Bunun espri oldugunu herkes anlar. Benim esim de en yakin arkadasima takilir boyle, o da senden once ben vardim benim yerim baska der birlikte gulup gecerler. Aslinda ben size cok kizdim. Boyle salakca bir sebepten sorun cikaran birine sevgilinize ozur dilettirmissiniz ya. Yani o cocukta peygamber sabri varmis kimse boyle bir seyi kabul etmez yani.

Hanimefendiyi daha fazla nazlamayin bence, sevgiliniz de bir ozur hakediyor.

kız arkadaşlar bazı yaş gruplarında erkek arkadaşları kıskanıyorlar diye düşünüyorum. muhtemelen arkadaşında senin kendisiyle geçirdiğin zamanı erkek arkadaşınla bölüşüyor olmaktan hoşlanmıyor seni çok sevdiğinden .. onu içerlemiş patlamış bir yerde :)

Mesaji 2 defa okudum acaba yanlismi anladim diye. Sevgiliniz arkadasiniza sariliyo arkadasiniz trip atiyo falan bu nasil bi samimiyet. Aramamakla haklisiniz. Sizinde sevgilinizinde bi sucu yok

Ne münasebet ya sevgilim özür dileyecek, sarılacak , çocuk avutacak öyle mi ? O arkadaşınında burnu kaf dağında anlaşılan ne hali varsa görsün ne sevgilimle yüz göz edeceğim çocuk çocuk işler.:KK4:

Peh pehh pehh arkadasin toto Everesti delmis gecmis..
Oksijen de az oralarda kafa da gitmiss..

X