Arkadaşım ve annesi

Canım çok iyi niyetli birisi olduğun için herkesi kendin gibi görüyorsun demek ki.Hiç üzülme senin insanlara karşı düşüncelerin,onları tanıman zamanla olacak bir şey.Bence bu arkadaşınla ilişkini azaltarak bitirmek de en iyisi.Ayrıca arkadaşın ne kadar da kompleksli birisiymiş.Böylelerinden uzak dur,hep kendilerinden bahsederler ve sürekli konuşurlar yapamadıkları şeyleri hayal dünyasında canlandırıp sana da olmuş gibi anlatırlar,genellikle de kıskanç olurlar;bu kişi de çok kıskanç anladığım kadarıyla seni kendisinden öyle üstün görüyor ki sana kendisiyle ilgili yalan söyleme gereksinimi duyuyor.Boşver gitsin...Bir an evvel kendin gibi iyi insanlarla karşılarsın inşallah...

ilk baştaki yazın biraz uzun ya yarıya kadar okuyup kaçıyo olabilirler :) İyiyim bende napıyım takılıyorum öyle.Yeni üyeyim bende ilk seninle yazıştım bu kadar.

aynen çünkü aksam bi ara baktım 7 kişi konumu okuyodu ama sadece bi iki tanesi cvp yazdı bi de konu arkadas olunca insanlar önemsemiyo :105:

inş Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın cnm :112: ya benim kafama takılan tmm arkadaşım beni kıskanıyo o yüzden kendisiyle ilgili bu yalanları söyledi diyelim ama annesi neden söyledi benım arkadasım çok konuşmaz bu anlattıklarımın coğunu annesi söyledi bana annesinin benımle ne alıp veremediği olabilir ki aklım mantığım almıyo :96:

Demek ki arkadaşının annesi senin huylarını çok beğeniyor kızının senin gibi birisi olmaması da onu yalan söylemeye itiyor yani bir nevi kızını överek kendini tatmin ediyor olabilir canım

Demek ki arkadaşının annesi senin huylarını çok beğeniyor kızının senin gibi birisi olmaması da onu yalan söylemeye itiyor yani bir nevi kızını överek kendini tatmin ediyor olabilir canım

söylediğiniz şeyler benım açımdan güzel çok tşk ederim keşke böyle olmasaydı keşke gerçek dostum olsaydı bana sen benım kardeşimsin diyodu bide :105: sence direk gitmeyi keseyim mi yavaş yavaş mı uzaklaşayım görüşürsek nasıl bi tutum içerisinde olmalıyım :26:

Okuyunca birden çok tanıdık geldi konu ve güldüm çook . Çünkü benimde en yakın arkadaşım hep kendini överdi en basitinden üniversite okuyorum bende dışardan fakat ben söylemezdim hatta pek bilmezlerdi ama o giyinişinin bile üniversiteli gibi olduğunu savunurdu.Oysa o liseyi biteremedi ben ona destek veriyoum bak çalış bitir diye ama o kendi aleminde ne diyeyim.Daha ufakken tam gençlik yani 17 yaşlarda biri geçsin benim için geçiyo felan derdi yani çok komik böyle şeyler
Lafın kısası evet mantıklı insanlar kendileriyle pek övnmezler ,lafın zamanı gelince anlatır yani konuşurlar.Bence sen kendi hayatına bak okuluna çevrene pek takma böyle şeyleri .Hem her tarafında yapmacık insanlar olacağına tek tük olsun bişey olmaz.İnan benimde pek kalabalık bir arkadaş çevrem yok.

anladım sağol canım peki sen ne yaptın bu arkadaşını görüşmeye devam ettin mi :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…