Arkadaşım ve annesi

evet cnm yakınız 5 dk falan var aramızda ya şuan için belki bunlar cok büyük sorun olmayabilir ama benım ciddi bi ilişkim var sonuçla evlenicem nişanlanıcam ben kocamı alıp onlara gidemem mesela nerden bileyim ki arkamdan ne konusacaklarını arkadaşıma göre bi de bi erkek ona baktıysa kesin aşık oldu yani sevgilim kötü bi niyetle bakmaz ama o öyle algılamak istediği için öyle söyler ve sorun işin içinden cıkılmaz durumlara gelebilir. şuan sevgili oldugu kişide eskiden arkadaşının nişanlısıydı ve ona çok baktığını rhatsız oldugunu söylemişti bana bi kere :2:

Babana bile güvenme diye boşuna söylememişler:) Ama bu seni üzmesin sadece daha dikkatli seçim yaparsın..İyi insanlar da var neyse ki..inşallah karşına çıkar bir an evvel güzel bir arkadaşın olur :)

bak canım kardeşim yaşındasın sanırım belkide daha küçüksün,
yorumları okudum burda bile herkes ne kadar iyi birisi olduğunu anlamış...
çok içten ve dürüst bi kızsın, kendine güvenini bu tarz insanlar yüzünden kaybetme..
neden bana bu kadar rahat davranabiliyolar demişsin;
tabiki iyi niyetinden herşeyi alttan aldığın ve sesini çıkarmadığın için, oysa o insanları
bozucak hakettikleri çok laflar var, bunları senden duymadıkları için rahatlar...
ama sen içinden geldiği gibi davranmaya devam et, onlarla görüşüp hakettikleri gibi davransan bile zaman kaybı inan...
insanlardan bu şekilde darbe yiye yiye bi bakmışsın herkese hakettiği gibi davranmayı öğrenmişsin...
sen içini açıcak insanlara karşı daha açık olmayı dene, bu tarz biri yoksa etrafında,
ailene okuluna yoğunlaş...illaki kafana göre çevrelere sende girersin....
hiç acele etme bunlar birazda tecrübe işi...bu iyi niyetinle asla zarar görmeni istemem,
kardeşime öğüt verir gibi oldu canım kusura bakma, dikkat et kendine

Babana bile güvenme diye boşuna söylememişler:) Ama bu seni üzmesin sadece daha dikkatli seçim yaparsın..İyi insanlar da var neyse ki..inşallah karşına çıkar bir an evvel güzel bir arkadaşın olur :)

inş cnm ya bana denk gelmedi o iyi insanlar bundan sonra denk gelir umarım

oy canım benim nerden bilicektinki öyle olduklarını bu olay ortaya çıkarmasaydı,aslında iyi olmuşki gerçek yüzleri çıkmış.Bence annenede anlat herseyi eğer herseyi konuşacak kadar yakınsanız oda yol gösterir sana.En azından ona göre davranırsınız beraber.

olur mu öyle şey çok teşekkür ederim bana zamanını ayırdın ilgilendın benımle :80: ben değişemiyorum istesemde ama dedıgın gibi zamanla bende öğrenicem herkese nasıl davranmam gerektiğini yazdıkların beni mutlu etti içimi açtın keşke senın gibi olgun insanlar olsa çevremde tekrar çok sağol :109:

anlattım canım zaten annemde şüpheleniyodu yalan söyledikleri konusunda tabi şimdi kesın bi olay ortaya cıkınca şaşırdı baya yol gösterme konusunda onlar zaten öyleydiler az çok anlıyoduk falan dedi sevgilime de anlattm o da onlar zaten öyleydiler dedi hemde sadece benım anlatmalarımla biliyo yüzyüze falan hiç görüşmediler yani bi ben safım benım dısımda herkes aslında pekte şaşırmamış ay sinirlrım bozuldu gülsem mi üzülsem mi bilemedim

Rica ederim canım, Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi..

Aman boşver gülgeç yaa ne üzülüyosun.Sen önce kendine olan özgüvenini yükselt,bende genelde sessizimdir,bagırmam gereken yerde susarım ama işin içine haksızlık girerse bütün sessizliğimi yırtar geçerim kralı gelse tanımam laf söylerim.O yüzden sende napıcaksın biliyomusun,hiçbilafın altında kalmıcaksın tatlı dilinle güler yüzünle cevap verip şaşırtıcaksın herkezi.Güçlü olup kendine inanırsan çekingenliğin zamanla geçer,

erkek arkadaşınla vakit geçiriyomusun sen biraz bunalmışsın.arkadaşın yok diye.seni çok iyi anlıyorum. geçen yaz istanbula taşındık kimseyi tanımıyorum hala anca telde görüşüyorum arkadaşlarımla.ki arkadaşın her ona bakana aşıkmış gibi bi egosu varsa erkek arkadaşını eve gitmeyi bırak tanıştırma bile benimde lise vardı böyle bi zavallı arkadaşım hep o masumdu bütün erkekler ona aşıktı uzak durmanda fayda var

aramızda mesafe oldugu ıcın vakit geçiremiyoruz pek yaa aslında bi iş bulsam bana cok iyi gelecek ama o da yok.. bende tanıştırmayı düşünmüyorum yalnız bi sorunum daha var nişanında onun tepsisini ben tutmuştum o da bende senı tepsini tutucam şu kadar para isticem makas kesmiyo dicem falan die hayaller kuruyo ama ben ona tutturmam asla ayıp olmaz değil mi

ne güzel yaa bende öyle olabilsem ah ah insanlar benden çekinse kendime karşı özgüvenli olmayı cooook istiyorum dediklerini denemeye çalışıcam bakalm becerebileck miyim :44:

heralde becerirsin canım,hayatın boyunca binbir çeşit insan çıkıcak karşına hepsiyle başa çıkmayı öğreniceksin iyi yada kötü,yoksa ezili verirsin valla.İlk kural güçlü olmak,kendine güvenmek,yapıcagın herseye inanmak,her insana güvenmemek....ve daha bunun gibi bi çok şey sayılabilir.Merak ettim kaçyaşındasın?

21 yaşındayım bence yaşım tam ne yapıcağını bilme inanma kendıne güvenme zamanı belkide yanılıyorumdur

Doğru düşünüyosun ama biraz yetiştirilme tarzınada bağlı böyle durumlar.Aile sürekli koruyucu davranıyosa,yaptığın şeyler kısıtlanıyosa,orası olmaz kötü buraya gitme iyi değil,onla görüşme falan filan...gibi şeylerde insanı olumsuz etkileyebiliyo o zamanda karakter tam oturamıyo,sürekli bi arayış içinde kimim diyo kendine.Olmak istediği kişi içindekiler aslında çok farklı ama bunu dışa yansıtamıyo hep içinde yaşıyo kendi dünyasında....ama bak sen okuyosun en önemlisi iyi bi insansın tatlım.Biraz daha zaman ver kendine aşıcaksın bu halini önce inan sonra uygula......ben çıkıyorum yazışırız gene iyi gecelerr sana :)

bu yazdıkların doğru şeyler hepsi ailem gerçekten hep korudular beni hiç bi şeyi kendı basıma yapmama izin vermediler bişey olacak diye inş zamanla düzelirim tşk ederim benımle ilgilendıgın için iyi geceler cnm

iyi akşamlar..ikimizdn başka kimse yok,başka konulara bakınıyorum arada millet kanka olmuş valla :) Sen napıyosun,iyimisin?

ilk baştaki yazın biraz uzun ya yarıya kadar okuyup kaçıyo olabilirler :) İyiyim bende napıyım takılıyorum öyle.Yeni üyeyim bende ilk seninle yazıştım bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…